הייתה לי הרגשה שהפעם זה זה!תשובת בטא
שלי ביום 12 מההחזרה היא 62 . הרופא שלי אומר שזה בסדר גמור ואפילו לא רצה שאני יעשה שוב בטא , (אם הבת שלי התשובה היתה 308 ) אני לא יודעת מה לחשוב ?מה אתן אומרות ?
היי angulyהייתה לי הרגשה שהפעם זה זה!
אני כל כך שמחה בשבילך. נכון זו לא הבטא הכי גבוהה בעולם - אבל מדובר באפס איחור מהביוץ - וזו בהחלט תוצאה טובה. בכל זאת מפתיע שהוא לא רוצה שתעשי בדיקה אחרי יומיים לראות הכפלה - עד כמה שאני יודעת - זה חלק מהסטנדרט - גם כשהתוצאה גבוהה!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תשובת בטא
שלי ביום 12 מההחזרה היא 62 . הרופא שלי אומר שזה בסדר גמור ואפילו לא רצה שאני יעשה שוב בטא , (אם הבת שלי התשובה היתה 308 ) אני לא יודעת מה לחשוב ?מה אתן אומרות ?
ואאו אני כל כך שמחה בשבילךתשובת בטא
יופי!תשובת בטא
איזה בשורות נפלאות לכבוד שבת!תשובת בטא
מה אנחנו אומרות? מזל טוב!תשובת בטא
תודה סוכריהמה אנחנו אומרות? מזל טוב!
הבטא הראשונה עם יונתן היתה 56.7. אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב - לכי ביום ראשון לראות הכפלה. מזל טוב!!!!
סליחה על השגיאות הכתיב -מכירה !!!תודה סוכריה
אין ספק שאת מעודדת אבל לדעתי אנחנו במיעוט רוב הבדיקות שאני מקירה התחילו ב200 בטא לפחות .נחיה ונראה מחר או יותר נכון בשבוע הבא אחרי האולט . תודה ג ל2
לא, אתן לא במיעוטתודה סוכריה
אין ספק שאת מעודדת אבל לדעתי אנחנו במיעוט רוב הבדיקות שאני מקירה התחילו ב200 בטא לפחות .נחיה ונראה מחר או יותר נכון בשבוע הבא אחרי האולט . תודה ג ל2
עידכון בטאלא, אתן לא במיעוט
מעל 200 זה יחסית גבוה, מתחת ל-50 זה יחסית נמוך. אבל מעל 50 זה יופי של תוצאה, ובשבוע הבא גם תהיה לך הוכחה לכך![]()
![]()
תוצאה מצויינתעידכון בטא
היום עשיתי בדיקה שזה בעצם יום ה14 והתוצאה -156 . (ביום חמישי 62 )ושוב הרופא מרוצה ואני לא ! מה לעשות ? בשבוע הבא אולטר -מקוה לטוב !
נראה לי שיום חמישי נחשב ליום ה11תוצאה מצויינת
לא הבנתי משהו - אם ביום חמישי זה היה היום ה-12, אז היום זה היום ה-15. או שאולי יום חמישי זה היה היום ה-11? בכל אופן, גם אם היום זה היום ה-15, התוצאה נהדרת. יש בקישורי הפורום מחשבון הכפלות בטא שם תוכלי לקרוא בנושא וגם לחשב את ההכפלה שלך. יוצא שיש לך הכפלה כל 52 שעות (זה לא חייב להיות בדיוק 48 שעות), והנה גם טבלה של התוצאות הממוצעות לפי מספר ימים מההחזרה: ההעתקה לא ממש מוצלחת - בכל שורה המספר הימני מתאר את מספר הימים שחלפו מההחזרה, המספר שאחריו תוצאת בטא גבוהה, אחריו תוצאת בטא ממוצעת, ואחריו תוצאת בטא נמוכה (ועדיין אפשרית). 12 119 48 17 13 147 59 17 14 223 95 33 15 429 132 17 16 758 292 70 17 514 303 111 18 1690 522 135 19 4130 1061 324 20 3279 1287 185 21 4660 2034 506 22 10,000 2637 540 מקווה שהצלחתי להרגיע.
תוצאה טובה בהחלט!עידכון בטא
היום עשיתי בדיקה שזה בעצם יום ה14 והתוצאה -156 . (ביום חמישי 62 )ושוב הרופא מרוצה ואני לא ! מה לעשות ? בשבוע הבא אולטר -מקוה לטוב !
אין ספק שאתן מעודדותתוצאה טובה בהחלט!
כתבתי לך במסר על הטבלאות של ורדה - ועכשיו אני רואה שהיא השיבה לך בפירוט רב - כולל להביא את הטבלה עצמה. ואני באמת חושבת שהתוצאה טובה - ואפשר להרגע. מקווה שהאולטה סאונד בשבוע הבא - ירגיע אותך באופן חד משמעי!!!
למה את לא מרוצה?עידכון בטא
אני מפחדתלמה את לא מרוצה?
הלואי על כולנו![]()
בהצלחהאני מפחדת
להיות מרוצה כי אני אחרי כ"כ הרבה , לא פעם ולא פעמים (למעשה 5 פעמים )קיבלתי תשובה חיובית שהסתימה בהריון בחצוצרה ואני כ"כ עיפה מזה יש בנות שמחכות לבטא אני מחכה לראות דופק ברחם ולא בצד ימין (כי צד שמאל אין ).
אני מפחדת
להיות מרוצה כי אני אחרי כ"כ הרבה , לא פעם ולא פעמים (למעשה 5 פעמים )קיבלתי תשובה חיובית שהסתימה בהריון בחצוצרה ואני כ"כ עיפה מזה יש בנות שמחכות לבטא אני מחכה לראות דופק ברחם ולא בצד ימין (כי צד שמאל אין ).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.