תשובת ארכיון ורשא

Mupirocin

New member
תשובת ארכיון ורשא

שלום
פניתי לארכיון ורשא בבקשה לעותק תעודת לידה של סבתי פייגה וינטל (שמצאתי ב-JRI) וקיבלתי תשובה במייל שהעלות היא 1 זלוטי בלבד:

Koszt wykonania kopii ww. dokumentów, zgodnie z Zarządzeniem nr 11 Dyrektora Archiwum Państwowego m.st. Warszawy z dnia 11 marca 2011 r. w sprawie wprowadzenia cennika usług świadczonych przez Archiwum Państwowe m.st. Warszawy, wynosi 1 PLN (0,3 USD)*.

שמח וטוב לב ניגשתי לדואר ושם בטוב ליבי שילמתי שני דולרים ליתר בטחון ועוד 28 דולר עמלה בכדי להעביר לחשבון IBAN של הארכיון.

היום קיבלתי מהארכיון את המכתב הבא בתוספת צילום לא ממש ברור

Szanowny Panie,

Archiwum Państwowe m.st. Warszawy przesyła kopię aktu urodzenia Fajgi Wajntal, sporządzonego w 1904 roku w cyrkule III, przechowywanego w niekompletnie zachowanym zespole „Akta stanu cywilnego wyznania mojżeszowego w Warszawie”, nr zesp. 200, 1858-1925, sygn. 34.
Jednocześnie informujemy, że koszt wykonania ww. kopii, zgodnie z Zarządzeniem nr 11 Dyrektora Archiwum Państwowego m.st. Warszawy z dnia 11 marca 2011 r. w sprawie wprowadzenia cennika usług świadczonych przez Archiwum Państwowe m.st. Warszawy, wynosi 1 PLN (0,3 USD)*, natomiast na konto Archiwum w dn. 02.07.2013 r. wpłynęła kwota 6,60 PLN. Powstała nadpłata w wysokości 5,60 PLN. Prosimy o decyzję w ww. sprawie.

האם משמעות הדבר שהם רוצים עוד כסף ?! ומה זה הצילום המצורף ?
אודה לפותרים!

הצילום הוא של התעודה שביקשת/ה

ומאחר ששלמת/ה יותר מהנדרש הם ישמרו את השארית להזמנה עתידית. איני יודעת פולנית, הפרוש שלי מבוסס על נסיון, ושרותי התרגום של גוגול.

Mupirocin

New member
זה נראה יותר כמו סיפור מאשר תעודת לידה

בכל מקרה אודה למי שיוכל לעזור בתרגום מפולנית. אני מחפש פרטים נוספים על סבתי פייגה וינטל המוזכרת בתעודה זו.

בתודה

opiri

New member
אתה יכול להעלות את התעודה לשירות Viewmate

שהאתר Jewishgen מציע.ראה קישור לעמוד השירות בסוף ההודעה.
אתה צריך להיות רשום לאתר Jeiwhgen,אבל אני מניח שאתה רשום מכיוון שככל הנראה ביקשת את התעודה מהארכיון עם הפרטים מהמאגר jri-pl שאליו ניתן להכנס רק אם אתה רשום לאתר Jewishgen.

Ilanguy

New member
זה רישום לידה ולא תעודת לידה

ואכן כל הרישומים מהתקופה ההיא רשומים בפורמט של "סיפור".
במקרה שלך ה"סיפור" כתוב ברוסית ולא בפולנית.

אילן

opiri

New member
אכן כך זה נראה,אם זה היה בפולנית

הייתי יכול בעצמי לתרגם לך את הפרטים החשובים מהרישום.

תרגום

אני חושבת שזה רישום נולד במשטרה , כמו אצלנו במשרד בפנים . מצ"ב תרגום שלי.
בהצלחה!!

Mupirocin

New member
תודה רבה

לפי שמות ההורים וגיל האב אני בספק שזו סבתי.
אביה של סבתי שמו מרדכי גדליהו, ושם אימה חנה.
ואילו כאן שם האב גרש שמתאים לגרשון, ושם האם לג'ה שמתאים ללאה...

למעלה