תשובתי לסקר

תשובתי לסקר

רק עכשיו ראיתי את הסקר בנושא המיילים ובחרתי בתשובה: בין 3 ל-5 תיבות דוא"ל. וחשבתי אולי אפשר לפתח את השאלה: בכמה מהם אתם משתמשים? כי לי יש 4 תיבות דוא"ל ואני משתמשת רק באחד מהם. ובכלל, שתיים מתוכן, נפתחו כי הייתי צריכה לעשות את זה כדי שאוכל לכתוב בפורומים של אותו אתר.

e-magine

New member
טופ, אני ההוא שלא יודע כמה יש לו

אגב, את החשבונות שפתחו לי אוטומטית בפורטלים לא לקחתי בחשבון כי לא השתמשתי בהם אף פעם. הראשונים שלי היו ב doar.net מישהו זוכר את השרת הזה? משהו גרוע במיוחד, היו נותנים לך תא דואר חינם בתנאי שהיוזר ניים שלך הוא מספר טלפון שלך. תתארו לעצמך, מה יותר גרוע מזה? אתה מתכתב עם מישהו וישר יודעים את הטלפון שלך. אבל זה שימש אותי לא רע בהתכתבויות עם חו"ל.

actress

New member
e-magine אני חולקת על מה שכתבת

מה גם שלא חייב לרשום את הפלא האמיתי או הטל´ האמיתי והשרת של הדואר נט הזה מזמן קרס היו לי שם לפחות 3 ת"ד ובהוטמייל יש לי 2 שהרוב ג´אנק בניו מייל יש לי לפחות איזה 4 שזה גם פרסומות וכל מיני שטויות בנענע יש לי יותר מידי כי אני בונה אתר אחד אחרי השני ופותחת ימבה תיבות בוואלה יש לי גם כמה אבל אני משתמשת ב 1 אם אני רוצה לכתוב בפורום בנטויזיון יש לי 2 שזה הכי חשובים לי והכי יקרים יש לי גם בת"ד אימייל של שינקין האתר בקיצור כל אתר שנרשמתי יש לי אימיל אבל אני בקושי משתמשת אלא במה שכתבתי הרדע אני נכנסת לכולם

למעלה