תשובתו של ח"כ שריד

תשובתו של ח"כ שריד

סתם בשביל שתדעו, לגבי כל הג'אנק הזה עם הצבא והכל, שהם רוצים לגייס אותי באמצע הלמודים וכל זה. אז כך, פניתי במייל לכל מיני חכי"ם מן חכי"ם שונים. היחיד שהשיב לפנייתי היה ח"כ שריד ממרץ, והרשו לי לנצל במה זו להכיר לו טובה. מה שמוכיח שלא חייבים להוציא את כל כספי הציבור על קשר עם הציבור בשביל להיות קשוב לציבור. ושאלה שמוציאים כספים בשביל זה לא כלכך קשובים לצרכי הציבור. וזו לשונו הקדוש, שלום רב, קיבלתי בתודה את פנייתך. אני מתרשם שהצדק אתך. אנסה לעזור, אם כי אינני בטוח שאצליח. לא תמיד השיקול בצבא הוא השיקול הסביר. אודיעך. שלך, יוסי שריד עד כאן לשונו הטהור. תמיד נחמד לדעת שיש פוליקאים שזוכרים אנשים קטנים, ומעניין לדעת שזה בד"כ אותו פוליטקאי. לא מזמן שמעתי על אחד שהח"כ שריד עזר לו אחרי אחת השביתות שהייתה וכאן והררי זבל חסמו לו ת'בסטה, וח"כ שריד עזר לו בעניין ודאג אישית שיפונה משם הזבל למרות שאותו אחד אינו חשוד להימנות עם תומכי מר"ץ. יישער כייח רייב יועסף.

כל הכבוד ליוסי שריד ../images/Emo45.gif

ולך רבינו הצלחה בחיים ד"א מה לומד רבינו ?

כל הכבוד לרבינו

שנים אשר לא שמענו שמעך. יספר נא מר איזה חידוש הלכה? ואני איני לומד אלא במכינה לכימיה מתמטיקה ואנגלית.

אל תהיה בטוח

למדתי מניסיון שתמיד כדאי לחכות לתוצאות "בפויעל ממש". שלך, "ג'יזעס" (?)

לגבי רייב רוני בריזון

חבר שלי שוחח עם העוזרת הפרלמנטרית שלו אותה הוא מכיר אישית. היא אישית לא חושבת שזה מוצדק.

אחר

New member
זה לא מפתיע

עוד מההתארחות שלו לפני הבחירות ניתן היה להבין כי מדובר בבן אדם רציני שנאה דורש ונאה מקיים, לפחות בכל הנוגע להתייחסות רצינית לפניות אליו (בניגוד ליוסי אחר שהתארח פה ויצר רושם שונה) אגב, שמועה שמעתי מאדם חרדי מהימן שהרב שך אמר פעם על יוסי שריד "ער איז א גוטע מענטש" (הוא בן אדם טוב)

ויפה עשו כמותו עוד חכי"ם

אני מרגיש טיפה מטורף. בחיים לא חשבתי לערב באי מה מעניני האישיים נבחרי ציבור או משהו דומה לזה. ופתאום. אני מרגיש שאני עושה סערה בכוס רוח. בכל מקרה, ענו על המייל עוד חכי"ם. בינהם רב דתי. יישער כח לכולם.

הצדק איתך

רק שפחדתי להיראות יותר מדי טמבל. אתה יודע, לא התכוונתי וכל זה, שכך אטריד את שלומם של נבחרינו. סתם הקלדתי משהו במחשב ושלחתי למי שחשבתי שיש סיכוי שיענה. ובכל מקרה מדין אל תמנע טוב מבעליו הנני לפרסם גם את שמם ח"כ הרב מיכאל מלכיאור ח"כ יצחק בוזי הרצוג יבואו הם על הברכה.

MonShrie

New member
איך היה המבחן?

חשבתי שאין לך זמן, מה אתה עושה ברשת כבר פעמיים ב 24 שעות?! לומד כימיה אורגנית?! (ומה איתי? אני עובד על תרגיל ברשת!)

למעלה