תשובות

תשובות

לחברי הפורום דעו לכם שמידי פעם אני חודר לאתר וקורא ומתענין במה שכתוב,יש הרבה דברי חוכמה בכתיבתכם וגם...פושפושית תודה לך על המחמאה.למתעניינים ששאלו סגרתי את החוג במודיעין ופתחתי חוג חדש בביה"ס החקלאי מקווה ישראל זהו חוג למתחילים בלבד .נחמד היה לפתור את החידה של מירי כבר ביום שישי בלילה אך שמרתי על כללי המשחק ולא שלחתי את הפתרון לפני "יום שבת משעה 1700"אבל התעוררתי בשעה 1800

אהלן - יגאל טריקי

שמחתי שנכנסת לפורום, בשמך האמיתי. תן לנו להנות מההומור שלך. אני יודע שיש לך. ואשר לפתרון החידה. אחרת - חבל, על זה נאמר ראשון זוכה - שני בוכה אני "בוכה " - כל הזמן. בידידות, יענקלה

ברוך הבא יגאל טריקי.

שמחה מאד לראות אותך מופיע כאן בפורום שלנו. אתה כותב : "לחברי הפורום דעו לכם שמידי פעם אני חודר לאתר וקורא ומתענין במה שכתוב,יש הרבה דברי חוכמה בכתיבתכם" אז בבקשה יגאל, למה לך לחדור ? לא יותר פשוט סתם להכנס. ולגבי ה"חידה של מירי" : לא נורא אם לא הצלחת להתעורר הפעם בזמן - העיקר ששמרת על כללי המשחק ! איך אומרים בצבא : לכל שבת יש מוצאי שבת. לכל שבוע שחולף יש עוד שבוע שמתחיל, ותמיד יש התחלה חדשה...... נשמח לראות אותך משתתף פעיל כאן בפורום וכמובן שאתה מוזמן גם לשלוח פתרון לחידה השבועית. כל טוב. מירי.

למעלה