תשובות

תשובות

ראשית, לכל הספקנים, זה באמת אני ודי כבר עם זה. פשוט טעיתי קצת בנסיונות ההרשמה כמשתתף קבוע בפורום, ועכשיו סוף סוף הצלחתי. ושמי כמשתמש הוא כשמי האמיתי. עכשיו , לעניין התגובות הקשות שיש על צוות הבנות... אני ממש לא מוסמך לענות לכם בעניין, אבל בכל זאת... חשוב לי להגיד שזכותו של כל אחד לאהוב או שלא לאהוב, וזכותכם גם להביע את דעתכם בכל דרך שתבחרו. (ואני מתכוון גם למריצה) המערכת של Y בלילה עובדת כל הזמן כדי לשפר את עצמה, ואני מדבר על כולנו, גם המנחים וגם המנחות וכל המפיקות ועורכי המשנה ועורכת העל והצוות הטכני. אז את הרכב המנחים עד סוף העונה כבר לא תצליחו לשנות, אבל אולי אם תציעו הצעות או תעירו הערות לגבי דברים ספציפיים, אפשר יהיה לעשות משהו בעניין. אז יאללה, יש למישהו רעיונות?

dor302

New member
התוכנית פשוט מושלמת אבל...

הצוות שלעולם ישאר הצוות המנצח ותמיד אני ידבוק בדעתי הוא:מורן,אפרת,ורותם
אין צוות בנות אחר שיעבור אותם בגלל זה העונה הזאת הכי הצליחה!!! בכל מקרה צוות הבנות של עכשיו לא ממש נוראות

אנהלה

New member
גם אני מסכימה... אני אמנם מסכימה עם דור והחסה הסטיליסטית אבל כל אחד זכאי לדעתו. לדעתי התוכנית של הבנות גרועה אבל יש כאלה שדווקא כן אוהבים אותה../images/Emo4.gif אם אתם לא אז פשוט תעשו כמוני - אל תצפו. ודי, תפסיקו להיות חשדנים, אני בטוחה שזה ליאון האמיתי, למה שמישהו יעבוד עלינו? אבל בכל מקרה, הרעיון שהמנחים יסומנו בצבע די נחמד...

בוטנית

New member
כמה דברים:

קודם כל, איך אפשר לדעת שאתה זה באמת אתה. אולי כדאי שהשמות של המנחים יהיו בצבע אחר ואז נדע שהם באמת הם. דבר שני, ברור שאי אפשר לשנות את הרכב המנחים וחבל שהרכב הבנות כ"כ מאכזב, אבל לא נראה שהתכנית שלהן משתפרת. אבל הן פשוט לא מקצועיות, לא מצחיקות ולא פותרות בעיות. לעומת צוות הבנים והזוגות שכן עושים מה שצריך. עד עכשיו המנחים של Y בלילה היו בסדר ופשוט נראה שהשנה השקיעו יותר במראה חיצוני ובפוזה מאשר בדברים החשובים (שכתובים למעלה). חבל כי זאת אחלה תכנית!!!

ליאון-מקווה שסוף סוף תשים לב להודעה

תראה ההגנה על ההודעות של החברה פה תראה אין ממש לשים לב כי על טעם ועל ריח אין מה כל כך להתווכח למרות שלהתווכח זה מאוד נחד אבל תראה אין שום בעיה אני הצעצי כמה הצעות לענבל ולשרית עם השיער שחור הכוסית (מטעם 2 בנים שמגיעים איתי לכל תוכנית) ויש לי עוד רעיון שפשוט תעשו תוכנית 1 מעורבבת לעונה הבאה 6 מנחים דעות שונות כי ממש ממש היה אחלה שהחלפת את שירי (מסכנה שהייתה חולה-שתיהיה בריאה אמן סלע כן יהיה רצון) והיו דעות ממש נחמוד צד גברי וצד נשי.... מקווה שסוף סוף מישהו ישיםפ לב להודעה שלי חן.

6 זה יותר מדי...../images/Emo110.gif

אם כל אחד יגיד את דעתו, תגמר התוכנית עם השאלה הראשונה... 4 זה סביר, מתחלף שכזה... כמו שהיה לא מזמן, כל כמה שבועות... 4 מנחים.

אתה פשוט מושלם

יואו יואו יואו גם כשיורדים עלייך אתה עונה באיפוק כזה מדהים יואו אתה ממש ממש חמוד אתה ממש ממש מושלם ואני הייתי מאוהבת בך מהרגע שראיתי אותך לבנים יש אחלה תכנית

לילך1

New member
הבעייה עם התוכנית של הבנות...

זה הניסיון של תפיסת המצלמה האגו טריף וההצגה...והכוונה היא למורן .ס. אולי אם היא תהייה יותר טיבעית ופחות שחקנית ובאמת תעבוד מהלב ולא רק ממה שלמדה בחוג לתאטרון אז הכול יראה אחרת ...שווה לנסות לא ????? אותי למשל משגע המונולוגים האילה שלה בעמידה מול המצלמה היא ניראת כאילו היא במבחן בד ומנסה להשיג תפקיד כלשהו... מורן אין פה ניסיון לפגוע בך פשוט להעיר לך על דברים שמפריעים לצופים ויכולים לגרום לך רק לשיפור...יש הבדל בין לשחק את התפקיד שלך בשמש לבין לענות לשאלות על סקס ואהבות לצופים בבית

GISmo

New member
ממש עצוב לשמוע את זה

כי על אמת אין מילה אחת מאולתרת מפיכם בזמן התכנית אפילו בוא רשום לכם בדף וכשכל המנחים הנבחרים הם לא שחקנים בד"כ (תוציאו את אריק) ואין להם שום נסיון בהנחיית תכנית טלויזיה אלא יצאו מאיזה סכנות דוגמנות והתפקיד היחידי שהם יודעים לעשות זה פוזה למצלמה ואני למרות שאני צופה בתכנית והולך לסט מידי פעם חושב שיש הרבה מאוד לשפר וזה מקרוב לא נראה שאתם משתדלים יותר מידי להעלות את האיכות ובאמת ככל שהזמן עובר התכנית לא משתנה וכל פרק צפוי מראש וכשאין חידוש בטלויזיה, הרייטינג צונח במימדים גבוהים וזה לא קורה סתם וכל אחד יודע שזה נכון גם אם הוא רואה תתכנית הזאת או מכור אליה

ביטי

New member
אם כך, מה היית מציע לשפר/לשנות ?

אני בטוח שהחבר´ה תמיד שמחים לקבל פידבקים חיוביים אבל גם פידבקים של הצעות ודרכים לשתפר...

למעלה