תשובות!!!!...

תשובות!!!!...../images/Emo66.gif

1) מה הכינוי שלכם בפורומים השונים בתפוז? "שרית חדד בנשמה.." 2) למה בחרתם בכינוי הספציפי הזה, יש סיבה?כי אני מתה על שרית והיא באמת בנשמתי!!...כל הזמן!! 3)אתם כותבים בעוד פורומים חוץ מזה?בפורום הרשמי של שרית!! 4) כמה שעות ביום אתם מקלדנים במחשב? והאם - לא נמאס לפעמים?2-3 ולא..לא נמאס...!! 5) מתי זה היה שעשיתם הכרה ראשונית עם האינטרנט?בערך בגיל 8...אני לא כל כך זוכת.. 6) לאיזה אתרים אתם בדר"כ גולשים?שרית חדד ווואלה!! 7) חוץ לכתוב בפורום, באיזה עוד דברים אתם מעסיקים ת'צמכם באינרטנט?משחקים בוואלה...חחח 8) כשמתקלקל לכם המחשב, איך זה עבורכם?הוא לא מתקלקל כי אני לא יתן לו@!!!!...חחחח 9) מה דעתכם על העידן הזה של המחשבים התופסים את חיינו?מ-ע-ו-ל-ה!! 10) הייתם יכולים בלי המחשב שלכם?לא!!!! 11) אתם משתמשים ב"אי סי קיו" ו"מסנג'ר" - אוהבים?אני משתמשת יותר במסנג'ר אבל אין לי כל כך זמן לגלוש..!! 12) אתם מדברים אך ורק עם מעריצים של שרית או אנשים אחרים גם?מעריצים וחברים!!!! 13) נכנסים לצא'טים?לא! 14) האם אתם מנהלים של פורום או קומונה מסוימת (במידה וכן, איזה)?לא...חבל.. 15) האם אי פעם בניתם אתר?כן...אבל יצא על הפנים!! 16) אם יש בעיה במחשב אתם מצליחים לפתור אותה?לא...קוראים לג'ולט...{אחרי המחשבים אצלנו..} 17) האם הכרתם מישהו אי פעם דרך אתר הכרויות?כן..אבל סתם.. 18) היתה עם זה הצלחה??לא.. 19) מאמינים באהבה דרך באינטרנט?לא.. 20) נתקלתם במתחזים באינטרנט, מישהו עבד עליכם פעם?לא..כי אני יהרוג אותם אם כן..חחח 21) האם אי פעם התכתבתם עם מישהו מפורסם דרך האינטרנט, אם כן - מי, ספרו על כך בקצרה...?לא..
22) יש לכם מצלמת אינטרנט, אוהבים את זה?כן!!!!! 23) האם ההורים שלכם גם אנשי מחשב, אוהבים ומשתמשים בו?בערך... 24) האם הכרתם חברים בארצות אחרות בזכות האינטרנט?לא..רק אנשים מקליפורניה שאני מכירה!!.. 25) יש לכם כתובת מייל?לה[email protected] 26) עושים בכ. המייל שלכם הרבה שימוש?מאוד!! 27) האם גם אתם מקבלים מלא מלא "ג'נאק מייל" (דואר זבל) והאם זה מעצבן אותכם כמו שזה מעצבן אותי???כןןןןןןןןןןןןןןן..אוף!! 28) יש משהו מיוחד שאתם רוצים לגביי החתימה שלכם למטה (למה בחרתם לכתוב דווקא את זה...?)כי אני חולה על שרית חדד!!!!!!!!! 29) האם לדעתכם המחשב גוזל זמן יקר מזמנכם, והאם אתם לדעתכם מכורים?לא..אני לא מכורה אבל בהחלט אוהבת! 30) לסיכום: המצאת המחשב - עדיף אם או בלי?ברור שעדיף!!!

למעלה