תשובות לשאלון

1שירי1

New member
תשובות לשאלון../images/Emo58.gif

1.איזה תוכניות אתה רואה 2.מה התוכנית האהובה עלייך 3.אתה מגדיר את עצמך מכור לטלוויזיה 4.אתה רואה תוכניות מצוירות? 5.יש תוכנית שאתה רוצה לראות ולא יכול(שעה לא נוחה,התוכנית משודרת ביס ואתה מנוי להוט) 6.איזה סוג תוכניות אתה אוהב(ראליטי,טלנובלות) 7.איזה סרט ראיתם לאחרונה בטלוויזיה 8.אתה מנוי לחבילות סרטים 9.מה ערוץ המועדף עלייך 10.איזה ערוץ יוצא לך לראות הכי הרבה 11.איזה הכי פחות 12.האם אפשר לומר עלייך שאתה מכור לערוץ 24 13.אתה זוכר תוכנית שאהבת שהיית קטן 14.אתה רואה תוכניות בישול 15.אתה רואה חדשות 16.אתה רואה שידורים חוזרים של תוכניות 17.האם אתה מתייחס להגבלת גיל הצפייה שמופיע על המסך 18.האם לדעתכם יש ערוץ מיותר 19.מה דעתך על ערוץ התכלת 20.מה דעתך על ערוץ 9 21.שמעת על זה שרוצים לפתוח לאקזיט ערוץ משלהם? מה את המעדיף 22.ערוץ 22 או ערוץ 10 23.יס או הוט 24.MTV או ערוץ 24 25.ערוץ הילדים או הטלוויזיה החינוכית 26.פוקס קידס או ניקולדין 27.חדשות HOT חדשות ערוץ 22 או חדשות ערוץ 10 28.טלנובלות-ישראליות,ארגנטיניות או מקסיקניות 29.פספורט או מסע עולמי 30.תשוקות או ימי חיינו 31.היפים והאמיצים או צעירים חסרי מנוח 32.אופרות סבון או טלנובלות \?| 33.סוף הדרך או רצים לדירה 34.מיכאלה או השיר שלנו 35.שנות השבעים או חברים 36.כולם אוהבים את ריימונד או מלך השכונה תשובות! 1) אסתי המכוערת, דגראסי 2)אין לי תוכנית אהובה 3)לא 4)לפעמים 5)כן, אין לי יס 6)כמעט הכל 7)לא זוכרת 8) לא :( 9)MTV 10)2 11)לא יודעת 12)לא 13)לא 14)ממש לא! 15) לפעמים 16)לפעמים 17)לא 18)לא 19)הוא בסדר 20)בסדר 21)לא! ולפי דעתי, לא צריך לעשות את זה 22)22 23)יס 24)MTV 25)הטלויזיה החינוכית 26)פוקס קידס 27)חדשות ערוץ 22 28)טלנובלות ישראליות 29)מסע עולמי 30)ימי חיינו 31)היפים והאמיצים 32)טלנובלות 33)סוף הדרך 34)השיר שלנו 35)חברים 36)כולם אוהבים את ריימונד RASMUS RULES ORLANDO
I

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלמה סתם לפתוח הודעה חדשה?

תשרשרי!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנצל"ש-כנסו לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif.

הנה הוכחה שקיירה נייטלי היא דו פרצופית צבועה
... זוכרים שהיא אמרה שלשחק לצד ג'וני היה מעצבן והוא היה מסריח
.. אז שאלו אתה היום ב-trl מי השחקן שהיא הכי אוהבת {מבחינת-גאאד הוא חתיך,כמו שאנחנו חושבות על אורלנדו}, ומה היא ענתה
... "ג'וני דפ,דפנטלי"....עמדתי לשחוט את הטלויזיה
... אני לא שנאתי אותה,אבל עד כאן.. חתיכת צבועה
...

karin byrne

New member
אררררררררר....צבועה!../images/Emo46.gif

אהבלה נראה לי שהיא אפילו לא זוכרת שהיא אמרה את זה שהיה מסריח לשחק לצידו של ג'וני!...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

מווזר..
ת'אמת כל כך לא אכפת לי ממנה וממה שהיא חושבת
.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifבריאיון אחד שהיה לה בגלל

היותה בסט "שודדי הקאריביים". והיא כנראה נשאלה איך זה לשחק לצד ג'וני ואורלנדו.

שלא תפתח תפה שלה ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

על ג'וני לא ידעתי על זה...בא לי לזרוק עליה נעל

ThisIsJustME

New member
חחח חפיף סתם פוסטמה....

איך היא יכולה להגיד דבר כזה על ג'וני המושלםםםםםםם!?

kittycatbone

New member
סליחה אם זאת הצתה

מאוד מאוד מאוחרת.. אבל, שיררררררררררררררררררררררררה!!!!
יאיי, את כאן!!
את נשארת כאן? את חזרת? או שסתם כתבת פתאום כאן??

SnoopyElf

New member
נו, לפני שנות הצהרתי על כוונתי

להשתמש בחץ וקשת של לגולס, בחרב של ויל, בחרב טרויה של פאריס ובחבל התליה שלי כדי להורגה בדם קר עד תצא נשמתה המקוללת!

AmiTutiT14

New member
במילה אחת../images/Emo26.gif

או בכמה
זה לא פוגע בי, זה ממש מצחיק אותי
מה אכפת לי מה היא אומרת!?

noabloom

New member
היא אמרה את זה בצחוק מיד אח"כ היא

אמרה שהיא נהנתה לשחק איתו ושהיא למדה ממנו המון יש לי את זה או שראיתי את זה

למעלה