תשובות לרויאל

רובנס

New member
תשובות לרויאל

החימום מרכך את אבקת הסוכר כך שהרויאל יוצא חלק ולא גרגרי =היות וככל שהוא טחון דק, עדין מרקמו גרגרי. 10 ג' גלוקוזה יספיקו וצריך לחמם לפני שמוסיפים =באן מרי =קעית עם מים חמים בתוכה יושבת קערית עם הגלוקוזה, יספיקו מים רותחים מקומקום למספר דק' את הגלוקוזה רצוי להוציא ביד רטובה כך היא לא תדבק ליד .
 

רובנס

New member
דבר נוסף בכדי לקצר תהליך

כדאי להכניס לאפיה את העוגיות לאחר הציפוי בחום נמוך כ70 מעלות מייבש מהר גם בין שכבה לשכבה ונותן מראה מבריק ויפה
 

דנייאלה

New member
תודה תודה רובנס

ובאמת לפעם הבאה שאשתמש ברויאל אכניס גם לתנור לקצת זמן הפעם חיכיתי שיתייבש
לבד... המוני תודות על ההדרכה
(צילמתי, אבל הכבל להעברת תמונות למחשב הושאל לחברה... כשהיא תחזיר אראה את התמונות)
 

effyba

New member
רובנס, תודה..תמיד לומדים ממך פרק

חשוב ותורם לידע...
 
למעלה