תשובות לרויאל
החימום מרכך את אבקת הסוכר כך שהרויאל יוצא חלק ולא גרגרי =היות וככל שהוא טחון דק, עדין מרקמו גרגרי. 10 ג' גלוקוזה יספיקו וצריך לחמם לפני שמוסיפים =באן מרי =קעית עם מים חמים בתוכה יושבת קערית עם הגלוקוזה, יספיקו מים רותחים מקומקום למספר דק' את הגלוקוזה רצוי להוציא ביד רטובה כך היא לא תדבק ליד .
החימום מרכך את אבקת הסוכר כך שהרויאל יוצא חלק ולא גרגרי =היות וככל שהוא טחון דק, עדין מרקמו גרגרי. 10 ג' גלוקוזה יספיקו וצריך לחמם לפני שמוסיפים =באן מרי =קעית עם מים חמים בתוכה יושבת קערית עם הגלוקוזה, יספיקו מים רותחים מקומקום למספר דק' את הגלוקוזה רצוי להוציא ביד רטובה כך היא לא תדבק ליד .