תשובות לדעת אמת

Governor

New member
אין טעם להגיב על כל השטויות של סגל

האידיוט. אומר רק זאת: ברשותי הפרכה מוחצת לכל ענין שנטען ע"י סגל האידיוט, ואני מועיד (מאתגר) בזאת כל מאן דבעי להציג נקודה מדברי סגל האידיוט, ולהיווכח שארסקנה ואטחננה לאבק פורח. אי שרשור בקשות להפרכת נקודות מדברי סגל האידיוט, בעקב הודעתי זו (כדי שאקבל אינדיקציה באמצעות מערכת המסרים של תפוז) יחשב כהודאה ביכלת ההפרכה שלי וכהסכמה לטענתי... ______________________________________________________________ 0284392570

דוד1000

New member
אף אחד לא מבקש שתפריך, כי כולם

יודעים שההפרכות שלך לא הפרכות, והם יפרחו כלא היו.

Governor

New member
הצג נקודה מדברי סגל האידיוט, לפי

בחירתך, ואדגים לך...

האם לא מן הראוי

להציג את הקושיות לפני שמביאים את התשובות? אגב, התשובה הנכונה היא 42.

dinarzi

New member
הפרכה בעניין השפן והארנבת

הפרכת דברי הרב סגל בעניין השפן והארנבת: יש שתי אפשרויות: א. אם אכילת גללים אינה העלאת גרה, אז השפן והארנבת אינם מעלים גרה. ב. אם אכילת גללים היא העלאת גרה, אז התורה לא כתבה את הקפיברה שאף היא אוכלת גללים.

באהבה1

New member
../images/Emo28.gifעוד הפרכה בענין הארנבת!!!!!!!!

סיכומך: "התורה לא כתבה את הקפיברה שאף היא אוכלת גללים"! ואני רוצה להוסיף: התורה גם "פספסה" את האותאיסט! שאף הוא! אוכל גללים! גללים מסריחים עד בלי די! גלליו של דאווין (לא טעות כתיב)! ןלגבי פירכת הארנבת... אל תדאג, "יטפלו בה" כמו שסנטה טיפל בארנבת בתמונה...

באהבה1

New member
../images/Emo63.gifכתוב: "הוכח תוכיח את עמיתך"!!!

אבל דוגרי! לא מתכוון לפגוע באף אחד! רק בשיטה! אני רוצה לעקור אותה מהשורש! שדאווין (לא טעות כתיב) יתהפך בקיברו!

neko

New member
בזכות דארווין, בין היתר, חולי איידס

מקבלים היום שנים רבות יותר ממה שהיו חיים ללא תגליותיו. האם אתה יכול להתפאר בהישג שהוא ולו חצי מזה שאתה מעז לדבר עליו ככה?

dinarzi

New member
המשך לגבי הקפיברה

הרב סגל אומר מלבו כאילו מה שאמר רש"י שמעלה גרה "מעלה ומקיאה האוכל ממעיה" הוא רק על מעלה גרה כשר, בעוד שעובדתית רש"י לא פרש שום פרוש על מעלה גרה טמא. אילו חשב רש"י שכשהתורה מדברת על מעלה גרה טמא היא מתכוונת למשהו אחר, הרי היה כותב כך במפורש. כך שהרבה יותר הגיוני להניח שרש"י הבין ש"מעלה גרה" מובן רק באופן אחד, שכולל את הכבשה והארנבת, ולא את שאר החיות. אינני יודע על סמך מה קובע הרב סגל שהקפיברה אינה לועסת את גלליה. תצפית? מאמר מדעי? מה שכן כתוב במאמר המדעי של הירקאווה (שבעקבות גילויו החל הרב סגל להזכיר את הקפיברה) שחקר את הנושא הוא שהעיכול מחדש של הקפיברה דומה מאד לעיכול מחדש של הארנבות. וגם אם היא לועסת, לא ברור מהיכן בדיוק קבע הרב סגל שגרה היא "מזון לעוס" לדעת רש"י. אתה מוזמן, סער/עידן, להפנות אותנו למקום בו רש"י אומר זאת. ולסיום עוד ציטוט מהרב סגל: "אך לגבי החיות הטמאות שאפשר לטעות בהן," סליחה?? לטעות בארנבת ובשפן? הרי הם אינם מפריסים פרסה??

dinarzi

New member
שגיאת דפוס

כתבתי "וגם אם היא לועסת" והכוונה כמובן "וגם אם היא לא לועסת"

capital

New member
סתם גיבוב של דברי הבל ../images/Emo65.gif

זה כאילו מנסים למכור לך משהו. מתארים לך דבר אחד ומראים לך משהו אחר...

למעלה