תשובות לגט-וול

תשובות לגט-וול

בדרך כלל אני לא נכנע לטרור, ובטח לא ללחץ מאסיבי, ובכל זאת אני עונה לשאלותייך, למרות שבעיניי, הפעלת לחץ מעל הסביר לתשומת לב. אני זוכר שביקרת על הסט, אבל לא בטוח שאני יודע מי את מבין אלה שישבו בקהל. אני לא יודע אם האדם שנכנס תחת השם "אריק משעלי" הוא אכן אריק ידידי. ואין לי מושג קלוש למה השם משתמש שלי כתוב כאן בצבע שונה. זה מספק אותך? לשאר השואלים: לגבי תוכנית בערוץ 10 - עדיין מוקדם לדבר. וכנ"ל לגבי ה-MTV. אני עובד קשה בימים אלה על סדרה חדשה שתעלה בקרוב בערוץ 2, ולכן הזמן שלי מול המחשב מצומצם. לכן גם מתעכבות התשובות שלי. בכל מקרה, אני בסביבה.

get well

New member
../images/Emo9.gifלחץ מאסיבי?? אני??../images/Emo6.gif

בכל מקרה תודה על התשובות!!!! בהצלחה בסדרה!!! באסה שאתה לא זוכר, אנחנו היינו שתי הבנות שישבו בצד ולא עם כל הקהל (ליד החברה של אריק) חברה שלי היא בלונדינית עם קרה ולי יש שער ארוך גלי כזה, היינו מהבנות הכי גדולות שם ולא ממש נראנו קשורות. טוב לא חשוב, תמשיך להיכנס לפורום!!!! ו...
סליחה אם הלחצתי אותך
...אני פשוט חסרת סבלנות.

את לא מוותרת מה? ../images/Emo3.gif

אם כלכך רצית שהוא יכיר אותך היית יכולה להגיד לו שלום בסוף התוכנית...

gabriela r

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo77.gif../images/Emo14.gif../images/Emo65.gif

ליאון- בכול מיקרה לא משנה מה יצא- בהצלחה!!!!!

get well

New member
../images/Emo3.gifלא מצחיק דניאל../images/Emo3.gif

לא מצחיק בכלל

גל ודנה

New member
ליאון היקר!

טוב תישמע הבנו שתשובה ממך אנחנו לא נקבל לא בזמן הקרוב ולא בזמן הרחוק!! אנחנו מבניות שאתה בן אדם עסוק ושיש לך המון דברים על הראש אבל בסכך הכול רשמנו עלייך ועל התוכנית דברים טובים שחשבנו שזה ישמח אותך לקרוא {עוד אחרי מה שקרה שלכלכו עלייך} לא ציפינו לתשובה מידית אבל תישמע עברו שבועים ומשהו מאז וזה מעצבן לראות שאתה שולח הודעות לאנשים אחרים בפורום {לא נזכיר שמות} ולנו לא! אם אתה לא זוכר אותנו שתיארנו את עצמנו כמה וכמה פעמים סבבה לא ציפינו גם האמתי מכול האנשים שנכנסים ויוצאים מהאולפן לא ציפינו שתזכור אותנו אבל המעט שציפינו לו זה נחמד לשמוע את הדברים שלכם אני שמח שאתם.... .... מבין? האמת שאנחנו באות לתוכנית ביום ראשון הקרוב וממש ממש ציפינו לראות אותך ועכשיו כבר לא ממש כי הבנו שאתה לא שם עלינו! בכול אופן אנחנו לא ילדות קטנות וקטנוניות ומאחלות לך בהצלחה בהמשך הדרך ושיש לכם אחלה של תוכנית. באהבה גל ודנה.

dor302

New member
ליאון יקירי!

אתה בצבע שונה מכוון שיזהו אותך ומכוון שאתה יותר מאשר כותב בפורום!

ליאון תשובה למה אתה סגול.....

אז ככה השם שלך רשום בסגול על מנת לייחד אותך משאר היוזרים. אתה יכול לזהות את אריק משעלי בכך שגם הוא יהיה בצבע סגול (שוב על מנת לייחד אותו ולמנוע התחזות) אני מקווה שתקרא את ההודעה ובכך ימנעו התחזיות למינהם. יאללה אני הולך לשמור קצת בצאט... תבוא לבקר... צאט תפוז חדר מצלמות!! החדר הכי נראה בצאט.... כן כן פירסומת סמויה....

Lanzi

New member
אתה תותח!

ליאון אחי, אתה תותח
אני רק רוצה להגיד שוואי בלילה זה התכנית!!! בעיקר התכנית של הבנים (שלך, של רפיק ושל אריק). ובהצלחה בכל מה שתעשה. אבל רק אל תעזוב את וואי בלילה. הם צריכים אותך

למעלה