תשובות לגוני

pheonix1

New member
תשובות לגוני

1) כדאי להפנות את השאלה לגבי שליחותו של אבינועם גרנות לסוכנות היהודית. אבל חוששני שאם שליחותו הייתה כישלון מנכ"ל הסוכנות היהודית לשעבר לא היה מצטרך לצוות של גרנות. 2) לגבי כביש 531, אבינועם הכן גר לידו, אבל יש עוד אלפי אנשים החיים שם שיצאו למאבק נגדו.היום קיים מאבק נגד הכביש בסיוני הכפר, גם שם יש מאבק של אלפי אנשים, גרנות שותף גם כאן למחאה ,( לא אין לו משפחה שם ואין לו שני בתים) 3)קיימת הערכה רבה לגרנות בבית הספר ולגבי היותו בועד הורים זה השמצה אינפנטילית, בתור מה הוא היה שם בדיוק. 4)כל אדם הפועל יש לו תומכים ומתנגדים, כל עשיה גם בחיים שלך ודאי אתה יודע, עוזרת לקבוצה מסויימת או אדם מסויים ופוגעת באחרים.(גישת הקונפליקט). רק שהחלטותיו של גרנות עניניות. 5)לא ברור למה אמרתה משיחיסט, האם בגלל שהוא ותומכיו מאמינים שמגיע שלטון לא מושחת בעיר. תזכור גורני, ראש עיר לא לבד, יש לו צוות. במקרה של גרנות מומחים ומנהלים ציבורים. עכשיו תגיד לי אתה אם עשיתה שיעורי בית ותענה ביושר ציבורי

goni11

New member
לא שתשובותיך מקובלות עליי...

ניחא... נשארו עוד שתי שאלות: עמותת מטרו ווסט... עלותו של הסיבוב השני שאדונך ממיט עלינו...

pheonix1

New member
תשובות

1) בקשר לעמותת מטרו ווסט צריך אני צריך לבדוק,כפי שאתה צריך לבדוק את מה שביקתי ממך אצל גבריאלי ובן חמו. 2)לא משנה מי יעלה לסיבוב השני, בדמוקרטיה החשוב הוא לבחור את הטוב ביותר. זה שמייצג אותך בדרך הנכונה ביותר. כל אחד יודע מה טוב בשבילו, בהיותו רציונלי. 3) אסור שזכות זו, תשלל מבן אדם. (בינינו, זוהי הדרך היחידה שיש לנו להשפיע על נציגינו, שידעו שהכל פתוח ואנו לא בכיס של אף אחד). ממתין לתשובותיך, לגבי שאלותי, תבדוק עינינית גם אם זה יקח זמן.

goni11

New member
מה שאתה אומר בעצם, הוא ש...

גרנות רץ בשם הדמוקרטיה. בסדר מותר לו, השאלה האם אדונך יודע כמה זה יעלה לנו? משיח, משיח, משיח, אייייי

pheonix1

New member
גרנות רץ על מנת לנצח

גרנות רץ כי תומכיו מאמינים שהוא יכול לנצח.תומכיו ומר גרנות מאמינים מגיע לתושבי כפר סבא שהם נכללים בתוכם, שלטון טוב יותר. כל אמונה היא משיחית אם כך אתה רוצה לראות את הדברים. אבל כולנו מאמינים במשהו, אני אישית מאמין ברציונליות האדם. אני לא משיחי ולעולם לא סגדתי לאדם כולל גרנות. אני רוצה לתת לו צאנס כי במצב הנוכחי הוא הנראה לי ביותר. אם לא יוכיח את עצמו אבחר באדם אחר בפעם הבאה. אני אמדוד מעשים ולא דיבורים. השיקול היחידי בבחירות הוא לבחור מי שאתה מאמין הוא הטוב ביותר, בלי רגשנות מיותרת. שיהיה לך יום טוב, אני אמור גם להתפרנס בטח גם אתה

pheonix1

New member
אגו טריפ

מילים ועוד מילים ועוד השמצות די!!!!!!!!!! היה סיסמאות ריקות. למה אגו טריפ? אם אתה אומר אגו טריפ תגיד למה? גם אתם רצתם בגלל אגו טריפ? או שאולי חשבתם שיכול להיות שינוי בעיר?

yerukim

New member
תשובות לתשובות

1) או שאולי נשאל את המקסיקנים? הם אלה שבסופו של דבר העסיקו והעיפו אותו 2) סוף סוף האמת יוצאת לאור 3) נא לבדוק את המידע שלך 4) איך ההחלטות שלו הם בדיוק עניניות? האם זה לרכב על כל גל מזדמן ולהיות אופורטוניסט, כי איפה בדיוק הוא היה עד עכשיו אביר הצדק והמושיע הזה? עד שהחליט להתמודד עד אז הוא לא נקף אצבע.

pheonix1

New member
למה גולדמן לא יודע להפסיד בכבוד

1)משכורת שלמה הסוכנות היהודית-מי שמשלם הנו הבוס. 2)מי הפחיד את גולדמן שבסוף לא דיבר באסיפת העיתונאים- איזה איומים קיבל על חייו. 3)למה אופורטוניסט? האם וטרינר יכול יותר ממועמד בוגר ניהול ומדעי המדינה? 4)אין הגיון בדבריך, מכיוון שהוא היה כל חייו בסקטור הציבורי וכמנהל בית ספר הוא לא יכל לרוץ לראשות העיריה. הוא לא יכול לשים אדם שינהל את משרדי העריכת הדין שלו או שיכין תה בהיסתדרות. כך, שמבחינת תקינות ציבורית שאלתך ממש מפגרת.

yerukim

New member
במקום לשלוף אולי תחשוב

1. לא נכון! 2. מה הקשר? 3. שוב לא נכון. מי שנמצא בסקטור הציבורי לא יכול להתנדב באחת העמותות או הארגונים הוולנטריים? ממש שטויות.להצטלם עם רבין, פרס וקצב זה בסדר אבל לחלק אוכל לנזקקים זה לא תקין ציבורית? אז הכיצד מנהל תיכון גלילי מתנדב במד"א ובמשמר האזרחי? אולי צריך לפטר אותו בגלל זה?

still water

New member
מה אתה עשית בשביל מדינה?

אם לצטט מדברי פלאטו שרון - מה עשה גרנות עד כה למען העיר כפר סבא ותושביה? משהו? מישהו? עזר לנזקקים, ארגן איזו עמותה או שפתאום מתחשק לו לצנוח ישר לכסא ראש העיר ורק אז, אולי, הוא יעשה משהו, או שאולי לא. בשביל כבוד צריך לעבוד

goni11

New member
עמותת מטרו ווסט

כן, המשיח עומד בראש עמותת מטרו-ווסט .(הוא כנראה מתבלבל לחשוב שהוא עדיין מנהל..) עד היום המשיח היה עסוק בלהצטלם עם רבנים ופרס. הוא סיפר לכל העולם שהוא הוזמן ליום הולדתו של האחרון. לדעתי, יש לעזוב אותו בשקט. הוא מאוהב (בעצמו...). ועדיין לא קיבלתי תשובה, מדוע יו"ר ועדת איכות הסביבה בכנסת, התפקע למשמע דבריו של גרנות... ונסיים בפזמון: משיח, משיח, משיח, אייייי

goni11

New member
../images/Emo124.gif האם ברור לארבעת המצביעים של

גרנות, שקיים סיכוי של 50% שקולם ילך ל"מטה המושחת" של בן-חמו? האם שלחתם הודעות על כך לבוחר, בכתב ידה של הרעיה החביבה ?(כפי שרשמה בכתב ידה מכתב לעולים החדשים) פזמון: משיח, משיח, משיח, אייייי

למעלה