תשובות דחוף

מ ל נ ה

New member
תשובות דחוף

שלום ביום ראשון אני ממריאה לאוסטרליה אני טסה באל על ולכן אני יודעת שמותר לקחת רק 20 ק"ג. ברצוני לדעת כמה עולה כל ק"ג נוסף באל על כי לפי מה שהבנתי עם עברתי את ה 20 ק"ג אתה מחוייב להוסיף כסף.
 

Yo-man

New member
תתקשרי לסוכן או לאל על (דחוף)

בכל חברה, בכל טיסה ולכל יעד יש תמחור שונה. אך תקבלי תשובות שאינן מקצועיות... זה סתם ירגיז אותך אח"כ.
 

מ ל נ ה

New member
../images/Emo10.gif

התקשרתי יש רק מענה קולי מעצבן וגם באתר אינטרנט שלהם לא אומרים כלום אני בטוחה שיש כאן מישהו שיודע, אני פשוט צריכה לדעת אם להוריד משקל או שהמחירים סבירים.
 

NGEO9

New member
כמה אובר יש לך?

בהגזמה או משהו כמו עד 5 ק"ג? כי לי היה קצת והם החליקו
תעשי חיים באוסטרליה, מקום מדהים!
 

מ ל נ ה

New member
../images/Emo13.gif

יש לי אובר של תשעה קילו אבל בכל מקרה תודה ביררתי וזה 39 דולר לכל ק"ג נוסף
 

sela v

New member
איפה ביררת בסוף?

ממליץ לא להתנדב לשלם, ולמשל אם זה שלידך בתור יש תיק מצומק תנסו לעשות צ'ק אין בארץ, במיוחד בטיסה מישראל או שתבקשי מישראלי בד"כ יסכימו.
 

lior zez

New member
למלנה

פשוט תעלי עם הדברים הכבדים למטוס בhand bagוכך התיק הגדול ישקול פחות.
 

מ ל נ ה

New member
../images/Emo13.gif

בררתי במסוף מטענים בנתב"ג בכל מקרה אמרו לי הרבה אנשים שזה לא ממש נכון ואתה יכול להוסיף עוד כמה קילו והם מחליקים
 

yaelgro

New member
בדרך כלל

בטיסה ליעדים רחוקים המשקל שמותר הוא הרבה יותר גבוה. לארצות הברית מותר שתי מזוודות של 32 קילו אם אני לא טועה(ככה זה היה באיבריה לפני שנה).
 
למעלה