,תשובה

RINA14

New member
,תשובה

קרן שלום עדין לא ענית לי, שאלתי בנושא עבודה, ומצב כלכלי תאריך לידה 21.1.62 תודה

עבודה ומצב כלכלי

את נמצאת בתקופה לא קלה רגשית . יש לחץ,עומס ,תחושת הגבלה גם כלכלית וגם בכלל בכל תחום . רצוי השנה לשמור על הקיים ולא לבצע שינויים למרות שנמאס לך . כלכלית יש לחץ ויש בעיות הקשורות לבית או הוצאות הקשורות לבית . יש רצון לבצע שינויים ולעבור או לשפץ בית . את הולכת לקראת שינויים אך רצוי להמתין עדיין ולא לבצע שינוי . בברכה,קרן

RINA14

New member
קרן בוקר טוב

תודה על התשובה, האם השינויים שאני הולכת לקראתם יהיו השנה או שנה הבאה. השינוי לטוב או לרע, יהיה שינוי השנה במקום העבודה. את כתבת לי שיש הוצאות בבית וזה נכון יש לי בעית צנרת במטח וזה מצריך אותי להחליף את ארונות המטבח כי גם כך הארונות מאוד ישנות, האם לחכות אם זה וכמה זמן? אודה לך על תשובה בהקדם. רינה

אין טעם לחכות

וזאת השנה שיש להוציא כסף על הבית חשוב מאוד לשמור על ההוצאות בכל זאת . שינויים אני רואה לקראת יום הולדתך הבא וזה אומר שנה הבאה . בברכה,קרן

RINA14

New member
הי קרן בוקר טוב

תודה על התשובה, אך לא כתבת האם השינוי יהיה לטובה, אולי מקום עבודה חדש אודה על תשובתך רינה

כל שינוי הינו לטובה !

גם אם בתחילה הוא יכול להיראות לנו כשלילי המטרה תהיה חיובית . בברכה,קרן

RINA14

New member
קרן שלום

תודה על התשובה אבל את יכולה להגיד לי מה השינוי במה זה מתבטא, בתחום הזוגי, כלכלי, קריירה במה ? תודה רינה

RINA14

New member
הי קרן בוקר טוב

את כתבת לי כשבועיים שיהיו שינוים לקראת יום הולדת שלי, אלו שינויים יהיו, מצב משפחתי, עבודה כי אני מאוד רוצה לעזוב את מקום העבודה אך אני פוחדת מאחר ולקח לי הרבה זמן למצוא עבודה וכעת אני מובגרת בשנתיים מה שלא תורם בעזרה בחיפוש עבודה אני בכל זאת עובדת כאן שנתיים וחצי, וקצת מדאיג אותי לקום וללכת פתאום, בגלל זה שאלתי אם השינוי יהיה בתחום הקריירה אולי בתחום הזוגיות שזה גם יתן לי קצת מעוף, היחסים בינינו לא משהו, אפשר להגדיר את היחסים רק כ "חולקים רכוש משותף" וגם פה אני פוחדת לעשות צעד דרסטי תודה על עזרתך רינה

למעלה