תשובה: לא. אני מטר 83/84 , בחורה שיותר גבוהה ממני או בגובה שלי היא ממש ארוכה, לא מתלהב מזה.
K KUK NICK New member 16/7/13 #1 תשובה: לא. אני מטר 83/84 , בחורה שיותר גבוהה ממני או בגובה שלי היא ממש ארוכה, לא מתלהב מזה.
א אביeג7 New member 16/7/13 #2 ואוו,הצום ממש שיבש לך את התאים אה איך,איך תמשיך עוד 48 שעותתתתתתתתתתתתתתתת
K KUK NICK New member 16/7/13 #3 התאים היו כבר משובשים צום של עוד 48 שעות יכול רק לעזור. רעב. מתחיל להכין שקשוקה לצאת הצום. שאקירה, אם אנשים היו טועמים שאת השקשוקה שלי, היית מובטלת
התאים היו כבר משובשים צום של עוד 48 שעות יכול רק לעזור. רעב. מתחיל להכין שקשוקה לצאת הצום. שאקירה, אם אנשים היו טועמים שאת השקשוקה שלי, היית מובטלת
ה הציירת משנחאי New member 16/7/13 #4 היי! היי! אם היית טועם את השקשוקה שלי עם הלחם בית שאני אופה.... היית חושב שהגעת לגן עדן...
K KUK NICK New member 16/7/13 #5 אני מוכן לעשות דו קרב שקשוקות אם כל נקבה שחושבת שתפקידה של האישה זה להיות במטבח.
ה הציירת משנחאי New member 16/7/13 #6 ומה קורה... למפסיד בקרב? ומה הקשר ״לנקבות״? רמזתי שגברים אינם יודעים לבשל?
K KUK NICK New member 16/7/13 #7 המפסיד בקרב עושה כלים. [ואני אף פעם לא עושה כלים, רק בגלל זה אני מחזיק מנקה.]
K KUK NICK New member 16/7/13 #11 לא.. אני אפילו אוכל ישירות מהמחבת אבל אמרתי את זה כי אני רוצה שתעשי לי כלים על הדרך.
ה הציירת משנחאי New member 16/7/13 #13 יוו... חצוף!! אני מקווה שאתה יודע לעשות כלים היטב.. ואם לא-תשלח את המנקה שלך אליי..
ה הציירת משנחאי New member 16/7/13 #12 אתה מדאיג... רצוי שתפתח את הצום עם עוגיות ושתיה חמה את השקשוקה תשאיר למאוחר יותר בערב...
K KUK NICK New member 16/7/13 #14 באמת אני לא מרגיש טוב. אני רואה דברים שלא קיימים במציאות, כל מיני עיגולים קטנים כאלה. מעניין מה היה קורה לי אם הייתי ממשיך עןד 48 שעות.. טוב, בעצם לא מעניין.
באמת אני לא מרגיש טוב. אני רואה דברים שלא קיימים במציאות, כל מיני עיגולים קטנים כאלה. מעניין מה היה קורה לי אם הייתי ממשיך עןד 48 שעות.. טוב, בעצם לא מעניין.
K KUK NICK New member 16/7/13 #16 אני מבשל עכשיו את השקשוקה על אש נמוכה. בשעה 7:30 אני צריך להיות בבית הכנסת. הצום יוצא בסביבות 8:15