תשובה תחוף מישהו יודע למה מריצה עוזבת ולכמה זמן
R RIP CURL1 New member 2/12/02 #2 היא תיסע לצרפת או משהו כזה לאבא שלה נראה לי 20 פרקים בערך היא לא תהיי אבל זה לא בטוח
מ מ רוחאס New member 4/12/02 #7 היא היא נוסעת לאיטליה עם אבא שלה ולאיזה בערך 10 פרקים ואז פאבלו יתחיל עם פאולה (אינס עונה -5)
O omer מכה שנית New member 2/12/02 #4 היא תסע לאיטליה עם אבא שלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ק קארין רוחאס New member 4/12/02 #5 לכמה זמן כי - המשך..... כי בלעדיה הסידרה לא שווה......... אויש אני שונאת את אביה
א אולסן לובה New member 4/12/02 #6 היא תיסע.... קודם כל לאיטליה ובערך שבוע לא יהייה אותה ואני יודעת שכשהיא תחזור היא תספר ניראה לי ללונה שהיא חשבה מלא על פאבלו....... אוייש איזו חמודה....
היא תיסע.... קודם כל לאיטליה ובערך שבוע לא יהייה אותה ואני יודעת שכשהיא תחזור היא תספר ניראה לי ללונה שהיא חשבה מלא על פאבלו....... אוייש איזו חמודה....
S s h a r o n 04 New member 4/12/02 #8 יו איזה מתוקה! היא חשבה על פאבלו? איזה מעצבן שהיא לא תיהיה שבוע! קודם פאבלו לא נמצא כבר 3 פרקים ועכשיו היא!
יו איזה מתוקה! היא חשבה על פאבלו? איזה מעצבן שהיא לא תיהיה שבוע! קודם פאבלו לא נמצא כבר 3 פרקים ועכשיו היא!
ס ספיר לופילטו New member 4/12/02 #10 היא תיסע לאיטליה עם אבא שלה והיא תחזור אחרי שבוע בזמן הזה פבלו יהיה עם פאולה וכשהיא תחזור היא תספר ללוחן בכלל שבזמן שהיא הייתה עם אבא שלה היא חשבה הרבה על פבלו ואז היא תגיד לה למה היא חושבת על הדפוק הזה
היא תיסע לאיטליה עם אבא שלה והיא תחזור אחרי שבוע בזמן הזה פבלו יהיה עם פאולה וכשהיא תחזור היא תספר ללוחן בכלל שבזמן שהיא הייתה עם אבא שלה היא חשבה הרבה על פבלו ואז היא תגיד לה למה היא חושבת על הדפוק הזה
א אולסן לובה New member 4/12/02 #11 או.קיי או.קיי..... אז היתבלבלתי בין לונה ללוחן אבל עדיין בכל זאת היא תחשוב עליו...חיחיחיחיחיחיחי איזו מותק...
או.קיי או.קיי..... אז היתבלבלתי בין לונה ללוחן אבל עדיין בכל זאת היא תחשוב עליו...חיחיחיחיחיחיחי איזו מותק...
ס ספיר לופילטו New member 4/12/02 #12 לא שאני חושבת שהוא דפוק אני חולה על בנחמין רוחאס!!!!!!!! אבל לוחן אמרה את זה
S s h a r o n 04 New member 4/12/02 #13 רגע אז ../images/Emo26.gif מה מריצה ענתה ללוחן? שהיא התאהבה בו ובגלל זה היא חשבה עליו? או שהיא לא תגלה לה את האמת?
רגע אז ../images/Emo26.gif מה מריצה ענתה ללוחן? שהיא התאהבה בו ובגלל זה היא חשבה עליו? או שהיא לא תגלה לה את האמת?
א אולסן לובה New member 4/12/02 #14 לא לא לא היא פשוט תספר לה שבזמן שהיא נסעה עם אבא שלה לאיטליה יצא לה לחשוב על פאבלו מלא זמן...
S sapir stieben New member 4/12/02 #15 איכס!! עם אינס מקטנטנות?!?! אבל בעונה 5 היא הייתה הרבה יותר גדולה ממנו!!! פדופילית....
M mijal New member 4/12/02 #25 לי הוא עולה ואם הוא לא עולה אז..... תנסו לשמור את זה בשמירת יעד בשם ואולי זה יעבוד.