תשובה מרוממה.................

aשרון

New member
תשובה מרוממה.................

איזו הפתעה, רוממה התייחסו אליי והשיבו לי על האימייל ששלחתי אליהם בנוגע לבקשה לשידורים חוזרים, ולשידור הסדרה בכלל. הנה התוכן המלא של המכתב: לגבי סטארגייט, הפקתה של עונה 7 עדיין לא הסתיימה, כשתסתיים נשקול לרכוש ולשדר אותה. לגבי עונות קודמות, אם נמצא משבצת שידור מתאימה יש סיכוי שנשדר בשידור חוזר את עונה 6 בעוד מספר חודשים. לגבי עונות 1-5, הסיכוי שנשדר אותן בעתיד הקרוב הוא קלוש ביותר, משום שהחוזה שלנו לגביהן כבר פג. אז זהו,זו התשובה שלהם, מה דעתכם?

De fire

New member
"נשקול לרכוש ולשדר"???

מה הם, סאדיסטים??? ומה זה התירוץ הטיפשי הזה שההפקה של עונה 7 לא הסתיימה? הם לא יכולים לקנות 6 עונות ןלהפסיק! בכלל, זה משתמע שבמקום לשדר את עונה 7 בעוד כמה חודשים הם עוד ישדרו את עונה 6 בשידור חוזר!! איפה התמורה לאגרה????? וכן. אני יודע שהגזמתי עם סימני השאלה

רנדל

New member
לפחות הפרקים הראשונים

הם יכולים להביא לפחות את הפרקים הראשונים שכבר מתרוצצים להם ברשת...

Tolan

New member
דווקא מה שהם ענו לי נשמע די מעודד..

כששאלתי בזמנו על העונה השביעית הן אמרו שהם מתכוונים לרכוש ולשדר אותה, לגבי שידורים חוזרים קיבלתי היום את התשובה הזאת - לגבי העונות הראשונות של סטארגייט, כנראה שלא נשדר אותן בשידור חוזר בעתיד הקרוב משום שהחוזה שלנו לגביהן פג. לגבי עונה 6, אנחנו מנסים למצוא לה משבצת שידור מתאימה ואם נמצא ייתכן ונשדר אותה בעתיד הקרוב עדיף על כלום, לא?

bigbird™

New member
יותר טוב כלום מכמעט!!

ודרך אגב שרון גם אני קיבלתי מהם תשובה היום.וכמה שהייתי מופתע ככה התחלתי לצחוק (עליהם כמובן...) שמישהו ברוממה יכבה להם את השאלטר ויחזירו את המפתחות... כי לצערי זה מה שהם שווים.

NX01

New member
מה יש לא לבין!!

החוזה נגמר, אין אפשרות לשדר פרקים ישנים!!!!!!!!!

thrall

New member
אני לא מבין

הרי כשרוכשים סדרה, רוכשים מספר שידורים חוזרים, ולא זכור לי שהיו שידורים חוזרים, או שהם רשכו אותה לפרק זמן ועבר הזמן בלי לשדר שידורים חוזרים על זה אני מאמין לערוץ 1

כנראה שזו התשובה הסטנדרטית

אני קיבלתי את זה: לגבי שידור חוזר של עונות 1-5, הסיכויים מאד קלושים משום שהחוזה שלנו לגביהן נגמר מזמן. לגבי עונה 6, יש סיכוי שנשדר אותה שנית בעוד מספר חודשים. לגבי עונות 7, 8 וכו', נשקול לרכוש אותן רק לאחר שהפקתן תסתיים (בינתיים לא הסתיימה אפילו ההפקה של עונה 7).

thrall

New member
אני מציע שנפנה לכבלים

לערוץ 3 או לערוץ אקשן שמיבנים בסדרות איכותיות, ודרך אגב מנויי יס, אני ממש אצטער בשבילכם אם זה יהיה באקשן, אבל אם נחכה לערוץ אחד זה יגיע עוד שנים

digidestined

New member
לא!! רחמים!

על אלה שאין להם כבלים...
אני כבר מעדיפה לסבול עם ערוץ אחד מאשר לא לראות בכלל... ואני מאמינה שהם יקנו את העונה השביעית, הם עשו את זה 6 עונות אין סיבה להפסיק פתאום. וחוץ מזה, הרעיון של שידורים חוזרים לא טוב .זאת אומרת, הוא טוב , בעיקר בשביל אחת שלא ראתה את כל הפרקים הראשונים,אבל מי יודע כמה זמן זה ידחה את שידורי השביעית...

אני לא מסמפט

בלשון המעטה את הכבלים אבל מצד שני המקום הפך לבית מחזור של שידורים חוזרים. אולי זהו המקום בשביל העונות הראשונות של סטארגייט. אחרי הבלאגן עם וורנר אני לא רוצה לתת לכבלים לגעת במשהו חדש...

thrall

New member
הבלאגן עם וורנר

זה ייקח עוד הרבה זמן, אבל לפי מה ששמעתי ממקורות מוסמכים ישנו סיכוי גבוהשהם יגיעו לפשרה בנושא והכבלים ימשיכו לשדר את אותן עונות ואם למישהו זה מעניין אותו מקור הוא עורך דין זוטר שעוסק בתיק

J3di

New member
אני לא יודע אם ערוץ 3 יטרחו

עם סידרה בת 7 עונות (8..) שהם צריכים לקנות עונות שכבר שודרו בארץ... סדרות חדשות הם משדרים פעם בשבוע, שידורים חוזרים הם עושים 5 ימים בשבוע אז אני לא חושב שהם יקנו 5 עונות בשביל לשדר 5 ימים בשבוע פרקים של שידורים חוזרים... מי שכן אולי יכול לעשות את זה - זה AXN - הם עשו את זה עם מקגיוור ואני ראיתי כל יום אחלה סידרה... אבל יש להם תקציב בכלל ? הם מפרסמים את העונה החדשה שלהם אני לא יודע אם הם יכולים להרשות לעצמם לקנות עוד סידרה זה לא הערוץ הכי נצפה בכבלים אתם יודעים... כשהמדינה אטומה - פשוט תורידו את הפרקים מהרשת אין ברירה - בשביל זה יש אינטרנט לא ?

thrall

New member
אתה טועה בענק

הכבלים כן עושים את זה, בתנאי שהם יודעים שזה סדרה שיצפו בה ע"ע מופע שנות השבעים, וחוץ מזה אקשן זה ערוץ נצפה ביותר אבל לא טוב לשים את זה שם

למעלה