תשובה לqt1 ושאלה אליכם:

hey sexy lady

New member
תשובה לqt1 ושאלה אליכם:

מצטערת שלא הגבתי לך על עניין המסיבה -בקושי הייתי בפורומים... המסיבה היתה אחל'ה, קיבלתי מחמאות מהחברים לעבודה של ידיד שלי, תודה לאל ישנתי טוב וקמתי בסדר..כ"כ חששתי מזה נשארנו שם עד 12 בלילה היה כיףףף אין מה לעשות עם הכדורי-לא מונעים התקפים במאה אחוז... זה הרע במעוטו מה שנקרא שאלה חשובה: גם לכם קורה שאתם חיים בצל הפחד שמא יקרה לכם התקף? מתי זה קורה בד"כ? איך אתם מתמודדים עם זה? אצלי כל לילה אני חושבת על זה שאני מקווה שאשן טוב ואקום ללא התקף (בהתקף אני מתכוונת אפילו לקפיצות האלו של הידיים-זה סוג ההתקף השכיח אצלי במצב של חוסר שינה בעיקר) מה איתכם?

ufo11

New member
אממ.. זה משהו שקורה אצלי ברגע שאני

לא מעסיק את עצמי, והמחשבות שלי מתרכזות רק בזה... כל עוד יש לי תעסוקה ואני מפעיל את המוח, או בכלל עושה פעילות כלשהי, אני לא חושב על הדברים האלה... בד"כ רק ברגעי עצב או שעמום אפילו, המחשבות האלה עלולות לעלות לי בראש.

qt1

New member
רקדת סקסי? ../images/Emo8.gif

איזה כייף שנהנית וקיבלת מחמאות , בטח התלבשת סוף הדרך
אני לא פוחדת מהתקפים מהסיבה הפשוטה שהסוג שלי הוא מהסוגים שבהם יש "אזהרה" ואז אני יודעת שאני צריכה ליטול כדור אקסטרה ולהמשיך כרגיל, אם את מרגישה שיכול להיות לך התקף בכל רגע נתון , אולי שווה לך לגשת לבדיקה ולברר ביחד עם הנוירולוג אם כדאי להעלות את מינון התרופה או להחליף אותה ,אולי צריך לעשות איזה EEG קטן, את לא אמורה לפחוד מאמי , את אמורה לחיות כמו שחיית לפני ההתקפים וליטול תרופות בזמנים קבועים, כמובן שאסור לשכוח. אפרופו מסיבות , גם אני הייתי ביום שני אבל לא היו ריקודים , היתה הופעה מאוד טובה והיה סבבה. חיבוק

hey sexy lady

New member
כן...אין מה לדבר הייתי יפה ../images/Emo9.gif

איזה סימנים את רואה שמקדימים לך את ההתקפים? איזה כדור את לוקחת? אצלי זה הקפיצות הללו...ואני לא מוסיפה מינון פשוט משתדלת לא להגיע למצב הזה אגב לילדים שלך יש גם אפילפסיה או משו אחר? או שהם בריאים והכל בסדר? באיזה הופעה היית?

qt1

New member
סקסי../images/Emo6.gif יווווווווו איזה שאלון../images/Emo8.gif

בטח שהיית יפה
ולשאולתיך
: 1.אצלי זה מעין הבהוב כזה , כמו שרואים בדיסקו,לפעמים זה גמגום קטנטן פיצי. 2.כדור- דפלפט.כדור 1 ,2 פעמים ביום. 3.הילדים שלי בריאים
והכל בסדר ברוך השם. 4.אין לי משו אחר חוץ מאפילפסיה במובן הרפואי. לא מגלה לך באיזה הופעה הייתי! עד כאן
, סתם סטנדאפ ,אני אוהבת מאוד סטנדאפ... עכשיו בקשר לקפיצות בידיים שאת כותבת עליהן ,זה קרה לך לפני ההתקף האחרון? בכל מצב שווה לך אחרי התקף כמו שהיה לך לגשת לבדיקה ולבדוק עם הרופא שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך איך כדאי להמשיך, את לא אמורה לסבול מהתקפים, המטרה היא להגיע לאיזון ויפה שעה אחת קודם
חיבוקים

hey sexy lady

New member
הוא אמר שאין מה לעשות עם זה...

זה קורה (כשזה קורה..ושוב זה לא אמור) רק במצבים של חוסר בשינה. סליחה על השאלות..סקרנת אותי פשוט אשאל את יוסי על זה (ניתן לו טיפה להתאושש ואז אפציץ אותו בהודעות...חחחחח)(

qt1

New member
LOL תשאלי מה שבכייף שלך ../images/Emo68.gif

את לא רק יפה...
יוסי תמיד ישמח להשיב ,ולכי מיד לישון שמעת?
כמה שעות שינה את צריכה לישון בלילה? מה המינימום שאת חייבת?

hey sexy lady

New member
בעקרון 6 שעות זה ממש המינימום

(בצבא אושרה לי שינה של 8 שעות לכן קיבלתי קל"ב) ישנתי בערב כך שלא נורא אם אשן גם עוד שעה..אמאל'ה

qt1

New member
סקסי , הנוירו שלך אומר שזה בסדר

שהידיים קופצות? לא ממש קלטתי... ואת ישנה לפחות 6 בלילה? את גורמת לי לצחוק כל הזמן

hey sexy lady

New member
6 שעות בלילה לפחות-מה מצחיק?

וכן..הוא אומר שאני צריכה לשמור על שינה (שעות שינה קיוטי...) ולקיחת כדורים בזמן. התרופא אמורה למנוע התקפים אבל היא לטא מונעת במאה אחוז אבל היא הכי מתאימה לי. ואגב-כל אלו שקיבלו אי פעם התקף הם הרי לוקחים כדורים, אז אפשר לשאול את השאלה הזו את כולם,לא?...

ufo11

New member
אין התקפים התקפים, אני פשוט שוקע

במחשבות שכאלה שלא עושות לי טוב... אני בוכה לפעמים ונזכר בזה שהיה לי התקף, ובזה שלפעמים גורמים כלשהם מזכירים לי שאני חולה...וזה לא טוב וכיף... לא יודע... אני לאיודע איך להסביר את זה.. כל שאני יודע הוא, שצריך שיהיה לך עם מי לדבר כשזה קורה... שינסה לחזק אותך...

hey sexy lady

New member
לי קורה שאני בוהה פתאום..אבל אני

עדיין מתפקדת והכל קורה גם לך בבוקר שיש לך קפיצות כאלו של הידיים בבוקר (נס קפה נשפך/מברשת שיניים עפה..)? אני לא מדברת על זה עם חברות שלי, וזה אפילו היה יותר גרוע כשהיה לי את החבר הקודם שהוא כל הזמן הלחיץ אותי והתחיל לבכוןת לידי כשחשב על ההתקף הגדול ההוא שראה (קרה פעם 1). בנוסף הוא היה מתרגש מכל קפיצה כך שזה רק הלחיץ אותי יותר... מקווה שלכם זה לא יקרה

ufo11

New member
אממ... לא שזכור לי... לא קרה לי

שקפצו לי הידיים פתאום או משהו כזה...

השולצים

New member
היי סקסית...

רציתי רק לומר לך שאת לא לבד בעסק. גם אני תמיד הייתי סובלת מהקפיצות האלה של הידיים. אני לא יכולה לספור את מספר הפעמים שנשפך עליי הקפה בבוקר, איזה סיוט. כשהייתי צעירה יותר הייתי נלחצת מזה מאד והיו פעמים שהתחלתי לבכות בגלל זה. מה שכן בכל פעם שזה קרה הייתי עוזבת הכל והולכת לנוח. כמו שאמרת זה קורה בעיקר במצבים של חוסר שינה. גם אצלי הרופאים היו אומרים שאין מה לעשות נגד זה. היתה תקופה שנתנו לי כדור נוסף כדי לנסות למנוע את זה (לא זוכרת איך קראו לו) אבל זה לא עזר. רק מנוחה!! לאחרונה מאז תחילת הריון ועד היום זה לא קרה לי
ואני מתחילה לחשוב שאולי ההריון השפיע לי על המחלה. אמרו לי שהמחלה יכולה לעבור לגמרי בעקבות ההריון ואכן מאז שנכנסתי להריון וגם עכשיו 9 חודשים אחרי הלידה למרות חוסר השינה התמידי שלי כבר אין לי שום תופעות (ובסוד אני אגלה לכם שלא פעם שכחתי לקחת כדורים). נראה לי שאני חייבת ללכת לרופא, לעשות EEG ולראות מה מצבנו. יום נעים,

hey sexy lady

New member
קודם כל שיהיה המון ../images/Emo49.gif

על הולדת התינוק-זה הכי חשוב מהכל!!!
דבר שני -אני שמחה שהמצב שלך יותר טוב מאז ההריון-שמחה כפולה!!! את עוד לוקחת כדורים? ואת לא זוכרת איזה?
זה עושה חשק כבר להכנס להריון...יש מתנדבים?

השולצים

New member
קודם כל - כמו שכבר תיקנתי

תינוקת ולא תינוק (מצרפת תמונה להגברת החשק - כיף אמיתי)
) חוץ מזה אני לוקחת טגרטול אבל היתה תקופה שנתנו לי עוד כדור כדי לנסות למנוע את הקפיצות של הידיים ואני לא זוכרת את שמו - הוא לא עזר אז ויתרנו עליו. פשוט למדתי לחיות עם זה וזה היה תמיד תמרור אזהרה בשבילי שצריך לקחת פסק זמן ולנוח.

למעלה