תשובה לqt1 ושאלה אליכם:

השולצים

New member
אני לוקחת טגרטול CR

400מ"ג - פעמיים ביום. ושוב - הטגרטול לא מנע את הקפיצות אבל כן מנע כמעט לחלוטין את הנפילות. לאחרונה אין לי לא קפיצות ולא נפילות...
מאז ההריון. מקווה שישאר ככה.

hey sexy lady

New member
מקווה גם בשבילך...

אולי באמת ההריון עוזר להמנע מהתקפים.... את לוקחת 800 מ"ג ביום או 400?

qt1

New member
יו איזו מתוקונת יובלי שלכם../images/Emo77.gif

פשוט מדהימה!!! בטח עשית כאן חשק לכמה
!
כייף לקרוא כמה כייף לך עם האמהות
,בזמן ההריון המשכת ליטול את הטגרטול? מה הרופאים של היום אומרים לחולת אפילפסיה שרוצה להיכנס להריון? בזמנו לא החליפו כדורים , זה אותו הדבר היום? לילה טוב וסופשבוע נעים

qt1

New member
ufo11 באיזה מובן האפילפסיה

שינתה לך באופן אישי את החיים? זה ממש עצוב לקרוא את מה שכתבת , אם קשה לך , אולי כדאי שתעזר באיש מקצוע? ניסית? אתה עושה רושם של בחור מאוד רגיש ומאוד נבון ,מעניין כמה השתנו תוכניותיך לעתיד בעקבות המחלה אם בכלל... מחבקת אותך

ufo11

New member
תראי, בסה"כ הכל אני מרגיש מצויין.

אני לא מוצא את עצמי במצבים כאלה לעיתים תכופות... זה ממש ממש לעיתים נדירות... כך שאני לא רואה לנכון לנוכח המצב פשוט להעזר במישהו מקצועי... כי נכון לעכשיו, בעיקר מותק שלי גורמת לי להרגיש ממש ממש טוב, כמו שאמרתי כאילו אני לא חולה... וזה כבר טוב... וסה"כ אני עושה הכל בחיים שלי... (אגב, תודה על העצה. באמת!) הייתה איזו פעם אחת... שלמדתי עם Kiss למתכונת שלנו בהסטוריה... ובמקרה ישבנו במטבח. ואז לא יודע איך הגענו לדבר על האפילפסיה, ומצאתי את עצמי משחזר את מה שקרה (כי זה קרה במטבח), ממש פרט אחרי פרט (כמובן מהפרטים שזכרתי לפני שהתעלפתי) ופשוט ישר אחרי זה התחלתי לבכות כי לא האמנתי שזה קרה לי... אבל זה קרה לפני שנה ככה, בחופשת פסח... ובאמת אני יכול להגיד, שאני מרגיש ממש ממש טוב, והרבה הרבה בזכותה! אין לכם מושג כמה אני חייב לה, וכמה היא מדהימה!

qt1

New member
../images/Emo122.gifסקסי , אין לי התקפים מגיל 26

תקראי את מכתב הפתיחה , כתבתי שם הכל , אני חושבת...

qt1

New member
כן אה?ממש קצת,בשיא פריחתי../images/Emo141.gif

במובנים מסויימים וטוב שכך
. יש לך חוש הומור חבל"ז סקסי... כמו העוגות של אמא של מתוקה, תפתחו קונדיטוריה ,היא תאפה עוגות ואת תהיי אחראית על הצד הבידורי של העסק , אני הייתי הולכת על זה , זה עסק בטוח! משהו את

qt1

New member
../images/Emo23.gif ברור../images/Emo70.gifאתם ה../images/Emo77.gifשלי../images/Emo24.gif

ufo11

New member
אאווווווווו...:)))) נהיינו כולנו

משפחה אחת גדולה ומורחבת!!!!:)))) מה שכן, אנחנו רקדנים מצויינים! תמיד תזכרו את זה:)

ufo11

New member
קבלי תיקון!!!! לא תפתח קונדיטוריה

אלא מסעדה!!! אפילו אפשר לחשוב על אולם ארועים! ואיי, זה יהיה הסטרי!

hey sexy lady

New member
תתחילו להתכונן...עוד חודשיים יש לי

ממולדת (כן כן..בת 18) אז נשמור את המסעדה לממולדת?

hey sexy lady

New member
עוד שבוע יהיה חודשיים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם אתה כ"כ רוצה שאדייק...

qt1

New member
../images/Emo6.gifמגניב ,גם אוכל וגם ריקודים

נהייה רזים שבעים יפים ולא נפסיק לצחוק כי סקסי לא תפסיק להצחיק אותנו... דולצ'ה ויטה
(ג'יזס , מצאתי רק אוזן המן מתוקה... צ'טערת)

למעלה