תשובה ל.."אישתי"

תשובה ל.."אישתי"

זו ההודעה שלה...בפורום וידויים מהלב: אני נמצאת כרגע בזוגיות די מפורקת . אני אוהבת את האיש שלי מנסה לחבר להשלים אבל אין לי פרטנר . קשה לי לפרק את המשפחה . אבל אני חיה לבד בלי שום יחס בלי חמימות בלי סקס בלי מילה טובה . מה לעשות להמשיך הלאה לחפס לי מישהו מהצד? אני ממש לא הטיפוס מעולם לא בגדתי. אבל יש מישהו שכן דואג להגיד לי מילה טובה שכבר הרבה זמן לא שמעתי . מישהו שנותן לי להרגיש שאני שווה משהו עדיין .מישהו שאומר לי כול בוקר משפט אחד שעושה לי את כול היום . מזמן לא קבלתי חיזור כזה בעיקר לא מהאיש שאני אוהבת. הדבר היחידי שעוד לא הענקתי לאותו מחזר זה יחס הדדי . עוד לא הגענו לאיזה רגע אינטימי למרות שאני כן צמא לרגעים כאלה למגע לליטוף שמזמן לא קיבלתי הוא מצידו מחכה שאני יסכים. וזה הכי קל ללכת ולעשות את זה כי יש לי את כול הסיבות. האיש שלי לא רואה אותי ממטר אין בינינו סקס כבר הרבה זמן הוא לא ממש אוהב אותי . ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה אם יש למישהו עצה לתת אני ישמח ============================================================================================================================================= כאילו..."וואוו".. אז כן, זה אני - "האיש שלך"..."בעלך".. תמיד תהיתי, איך באופן פתאומי, באמצע החיים...אנשים מתעוררים להם ומגלים שכל החיים שלהם מפורקים, הרוסים... ומצליחים להיתמם ולשאול את עצמם, "למה"?.."מה עשיתי"... נכון..אף פעם לא בגדת, ונכון, את אישה נדירה..בערכים שיש בך, ונכון, את אחלה אמא, ונכון , יש לך אחלה אוכל, אבל למה להתעורר אחרי 8 שנים, ולהיתמם? למה יש שאלות, שאת לא מצליחה לשאול את עצמך , ומפנה אותם אלי? שאלת פעם...למה הפסקתי לנקות את הבית? שאלת פעם...למה הפסקתי לשטוף ולנקות לך את האוטו? שאלת פעם...למה הפסקתי להביא פרחים כל יום שישי? שאלת פעם למה אין יותר פתקים בבוקר.."שיהיה לך יום מקסים"? שאלת פעם...למה הפסקתי לבנות, לעשות, ליצור? לכל השאלות האלו...יש תשובה אחת: הפכתי...למכונה! הפכתי ל.."ברור מאליו" אני מנקה לך את האוטו...ואחרי שעתיים הוא הופך למזבלה עירונית, אני מנקה את הבית..ואחרי 10 דקות הוא הופך לחירייה, אני מביא פרחים בשישי...ושומע תגובה כמו.."אהה...שים את זה שם" אני קונה רהיטים, ודברים חדשים, והם נהרסים כמו כלים חד פעמיים, אני קונה לך משקפיים ב 500 ש"ח, ואת מאבדת את הזוג ה- 5, שלא נדבר על המפתחות של האוטו..הארנק שלך, הפלאפון שלך...ושאר הדברים שאת מאבדת, אין לך ערך לכלום...ואם הוא קיים, עולה לך מליון דולר להביע אותו, ואם את כ"כ אוהבת את האיש שלך...שחררי אותו. ואם את כ"כ אוהבת את האיש שלך...איך את מפרישה כ"כ הרבה רפש?..."יא מזדיין בתחת"..."שקרן"..."זבל"...ועוד מינוחים שמוטב לצנזר.. אם את אוהבת את האיש שלך...איך את מעיזה לא לכבד את הפרטיות שלו?, בארנק, בפלאפון, בדיקות רפואיות, ועוד ... "האיש שלך"...היה פעם איש כזה קשוב.. שהיה מסוגל להיות קשוב לנשימות שלך, לזרמים שלך...למילימטרים שנעימים לך, למינון שנכון לך. שאלת את עצמך פעם...אם המגע שלך נעים לי? אם אני אוהב ליטוף רך ונעים...ולא מריחת יד מזיעה על גופי? ואני...לא מיתמם, אני לא שואל "למה" באמצע החיים,,, יודעת למה? כי הרמתי דגלים... כי התרעתי.. כי אמרתי את כל שעל ליבי...בצורה הכי כנה וישירה..לאורך כל הדרך.. למרות שכל פעם שהייתי כנה איתך....זה עלה לי בדראמות תורכיות, וגם אחרי כל דראמה...לא היו לי פילטרים...אמרתי את כל מה שליבי אומר ומרגיש. בלי לסנן..בלי פילטרים.. אז על מה את נלחמת?...נאבקת בי...ולא עלי, סטינג אמר פעם..."IF YOU LOVE SOMEBODY...SEND THEM FREE" אז אני מרפגן לך..."אישתי".. תמשיכי הלאה...תכירי את האיש , תפתחי פרק חדש בחייך.. ושחררי אותי.. ממני..."בעלך" ==============================================================================================================================

נוגע מאוד

יכולת לפרסם את זה באותו הפורום שהיא פרסמה. תראה... אני דווקא חושב שיש לכם סיכוי. נראה ששניכם מאוד מעוניינים אחד בשני, שלא איבדתם תקווה, רק שביניכם פעורה תהום. תהום שנבנתה נדבך על נדבך במשך השנים. לכן התהום הזה לא יכולה להיעלם בין לילה. אבל בעבודה והשקעה אולי עם הדרכה נכונה אתם יכולים לחדש הכל. זו האישה שאתה אוהב. להיפרד אפשר גם בהמשך. עדיף להתאמץ. בהצלחה גבר

מריוס זכריה

Member
מנהל
במקום לדבר לפורומים, דברו זה עם זו...

אני יודע, ניסית אלף פעם וכל זה... אם אתה רוצה ללכת, אתה לא צריך מגילה ארוכה. אני מסכים עם אלירן שיש עוד רגש. נסה לבטא אותו.

ואני תמיד חשבתי

שהעניין הזה של לקחת יוזמה, לתכנן ליזום ולבצע איזו מחווה רומנטית יוצאת דופן שאף אחד לא ביקש ממך ואז להתיישב על אחורייך, לכשכש נמרצות בזנב, לתלות עיניים גדולות, מצפות ומכמירות בבן הזוג ולחכות בקוצר רוח לליטוף על הראש וכשהוא מבושש לבוא אזי לזחול עצובים לפינה ולבכות לעצמך בשקט את מילות השיר האלמותי - אין לך לב ולי זה כואב. אין לך לב ולי זה כואבבבבבבב. אין לך לב ולייייייי - זה כואב. הוא עניין נשי בעיקרו (ויסלחו לי כל הכוסיות) טוב - כל יום לומדים משהו חדש
.

chenby

New member
../images/Emo45.gif

יקראו לי שוביניסטית, אבל גם לי זה עבר בראש...

נונה17

New member
יופי

כתבת מכתב נוגע ללב ופרסמת אותו במקום האחרון שבו היית צריך לפרסם. האם הגעת למצב שבשביל לדבר עם אשתך אתה צריך תיווך של פורום אלמוני באינטרנט? האמנם עד כדי כך התרחקתם שאתם לא יכולים לדבר על זה פנים מול פנים?

אייבורי

New member
יופי הכנסת לה

למען הדיוק, אתם מגיעים אחד לשני. בשונה מקודמי, אני לא חושב שיש מקום לתקשורת בינכם. אתם במלחמת כוחות שלא הסתיימה, לא השכלתם למצוא איזון וחלוקת תפקידים נכונה בנוגע לזכות ההחלטה. הפתרון של שניכם לבעית מלחמת הכוחות הוא הוצאת הכביסה המלוכלכת החוצה, בנוסף נראה שהחלטת להתגרש. תתגרשו אחד מהשניה והכי חשוב, תתגרשו מהצורך להשמיץ, לגדף, לקלס, לקלל אחד את השני ברחבי העולם.

שילה1

New member
חושבת כמוך.הפתרון היחיד למאבק ביניכם.ואגב-לא

בכדי בחרה אשתך בפרסום הפוסט במקום שפורסם,מאחר וידעה כי תגיע אליו.

nowonder

New member
ומה בדיוק אתה רוצה?

הפכת את דרי הפורום לחבר מושבעים ועכשיו צריך לומר מי צודק ומה גזר הדין? שניכם טועים. ושניכם צריכים להפסק לדבר עם העולם ולהתחיל לדבר בינכם. ולא אחד על השני, אלא אחד עם השני. אולי עוד יש סיכוי לכם.

אייבורי

New member
כמה אופטימיות על הבוקר

איך זוג ששוחה בביב השופכין יהיה מסוגל לשכוח את הצחנה. יש שברים ששום אופטימיסט נצחי לא יכול לתקן.

chenby

New member
גירוי - תגובה

במקום להקשיב למה שהיא כותבת..ולהבין לליבה (שזו גם אפשרות שיכולת לעשות) ראית בזה התקפה עליך והוצאת את כל הרעל שלך עליה ואת כל ההאשמות... למה הפסקתי לנקות? אתה יודע למה נשים לא מפסיקות לנקות? כי הן אוהבות שנקי.. כי הן אוהבות לחיות בסביבה נקייה.. לא כי זו עוד מטלה שצריך לעשות.. אתה מביא פרחים והיא אומרת לך - אהה - שים בצד - למה לא אמרת לה פעם - אישתי, כשאני מביא פרחים אני מביא לך פרחים.. הם במיוחד בשבילך, את אוהבת אותם? ואם היא אומרת כן - אתה יכול להגיד- אהה.. כי לא ידעתי.. אולי זה יגרום לה להבין שזה לא מובן מאליו.. כלומר מה שאני באה להגיד זה- גם אני הייתי מובן מאליו לאקס שלי.. עשיתי עבורו דברים שלא רק שהוא לא העריך אותם, הוא היה מוציא עליי את התסכולים שלו (לא באלימות אבל בקור ואדישות ולפעמים ביציאות לא קשורות) ובדיעבד ברור לי שנתתי לזה מקום - כי בפעם הראשונה שזה קרה , לא שמתי גבול.. כי נתתי לו את החשיבות והורדתי ממני, כי הוא היה דכאוני או וואטאבר, ואני הרגשתי צורך שהוא יהיה בסדר.. ושכחתי את עצמי.. בשנייה שהפכתי את עצמי למובן מאליו, ככה הייתי בשבילו.. שב עם אשתך. תשבו שניכם שכל אחד מכם יכתוב מה הוא צריך ביחסים האלה, לא להאשים אחד את השנייה - כי מזה אתם לא תחזרו להיות באותו צד.. אלא לכתוב - אני צריך חום , אני צריך הערכה, אני רוצה חיזוקים.. תעבירו את זה אחד לשנייה ותראו אם אתם יכולים למלא לשני את הרצונות והצרכים. תקשורת, שיתוף פעולה, אחד בצד של השני.. כל עוד זה קיים, או שאתם יכולים לשים את עצמכם במקום הזה, יש סיכוי טוב לזוגיות. ואולי תלמד אתה לשחרר את הצורך בלקבל תודה על כל דבר שאתה עושה, או בלשחרר את הכעס שחפצים הולכים לאיבוד- בסופו של דבר- חפץ הוא רק חפץ.. אגב, המשפט שלך - על מה את נלחמת - נאבקת בי ולא עליי.. אני יכולה לשאול אותך אותה שאלה- על מה אתה נלחם? נאבק בה ולא עלייה - ומצפה שהיא תעשה משהו שאתה לא עושה בעצמך... סתם למחשבה.. (וזה בנוגע להמשך הפסקה- שחררי אותי..)

felka

New member
מה שאני אוהב שאני קורה את ההודעות שלך זה

זה סבלנות. כל הכבוד! דבר ראשון אני בעד לכבד את הבחירה שלו. אם הוא החליט שזה מה שהוא צריך להיות אז הוא אחראי ומבוגר מספיק. אם זאת יש עוד אופציה וכדי לשקול אותה. לפני שהם יושבים וכותבים את מה שהם רוצים (התאמת ציפיות), יש כמה דברים שהם צריכים לעשות. 1. ללמוד לתקשר בצורה יעילה ומכבדת. גם נשמות תאומות צריכים ללמוד לדבר, כי זה יתן בסיס לתקשורת איכותית בעתיד. זה שאנשים מדברים בחוסר כבוד לא אומר אוטומטית שהם לא אוהבים. 2. להיזכר למה הם שם - הכי קל לעזוב. האופציה תמיד קיימת ואף אחד לא יקח אותה מהם. אני ממליץ בחום לשבת ולהזכר בסיבות למה הם ביחד. הבחור מדבר על החוזקות של אישתו. אם זאת אחרי כמה שורות לא נשאר מזה כלום
החוזקות שלו ושלה נשארו במקום ולא נעלמו לשום מקום. צריך פשוט להיזכר בהן ולחזק אותם. הנושא של "מובן מאליו" בקשר צץ כמעט בכל שיחה שלי עם חברים על זוגיות. אכן זה לא נעים שאתה עושה משהו מיוחד ומקבלים את זה כאילו שום דבר מיוחד לא קרה. מצד שני אם אני רוצה שאישה באמצע בישול, ילדים, שיחה עם חברה (הן פשוט מסוגלות לעשות דברים במקביל, אה? ) תשים לב, אני צריך לעבוד על זה. זה שבחור חושב שאשתו תשים לב בצורה אוטומטית היה נכון לזמנים שהייתם מפוקסים אחד בשני ורומנטיות מסביב. עכשיו צריך להשקיע בשביל ליצור רומנטיות. זה באמת לא מובן מאליו. בהצלחה להם!

ביפו

New member
הבהרה לאומן המגע-

זה אתה, האיש של "אשתך"?? אז הנה המישהו הזה שאומר לה בכל בוקר - "האוו-וואאווו" ואשתך ממש נהנית כי הכלב ממש מעודד אותה ואומר לה בשפתו - שהיא "פצצה" גם באמצע החיים(שלו, שלה" והיא מדמיינת לך אותו כאדם נפלא אליה, כדי שתתחיל לקנא ולחזר אחריה. תן לו ליטוף, לכלב. אם זה הכלב שלך - הגש לו כוס חלב עם גבינה ולא רק עצם. חבק אותו כל פעם שאשתך מחכה שתצא מהבית, ותגיד לו לבן-כלבלאוזני "אשתך: בשבילך אני מוכן להיות הומו - רק תגיד לי שאתה רוצה" וצא מהבית. אולי אשתך תספר לחברות שלה שאתה "הומו בפוטנציה" וזו הסיבה שאין לה סקס איתך מאז שהילד/ה האחרון נולד... ואז מישהי מהן "תבדוק אותך" כדי לספר לחברות של אשתך - אז לך על זה... אל תהיה זבל(שמוריד את פח הזבל לפח שבחוץ, כשהיא אומרת לו זבל...)+ אל תסביר את התסכול שלך ממנה- זה רק יראה שאתה יותר מדי מציאותי... אל תביא לה פרחים - קנה לה בוטנים מקולפים(היא לא "קופה")- ותגיד שיורם(גאון) שר לקנות לה בוטנים... אם היא לא רוצה בוטנים, שב איתם לטלויזיה וחסל אותם בערץ 5 - בכדורגל. אל תעשן ואל תאזין לה- בלי פילטרים ובלי דראכמות טורקיות. ותתחיל גם אתה לדבר עם ההורים שלה ועם החברות שלה, ולבקש שיפסיקו כבר להזמין אותה לבד, כי היא עסוקה בדיוק בלילה שהיא מוזמנת אליהם או כל תירוץ אחר . אפילו תאמר - שאשתי "לא רוצה לצאת מהמיטה, ולא בגלל שהיא יושנת"... למה שישמעו רק את הסיפור שלה - ספר גם את סיפורך שלך , כמו שסיפרת כאן , רק איך אומרים את זה כבר בשיר הישן על הסבתא - פשוט ,ספרי לנו על מה שהיה ועל מה שקרה - ואיך אומרים בעברית - צ'זזבטי!! כל אחד והציזזבאטט שלו/ה

למעלה