תשובה לשאקל - ועוד
1. אני בתהליך ירידה במשקל גם. הייתי 96 וירדתי ל74 (כרגע). אני משלב ספורט (אירובי) ודיאטה סבירה. זה עוד לא המשקל האידיאלי וגם בתחום הנורמה יש מגוון ואני מעוניין להיות בחלק הנמוך יחסית (לא יותר מדי) של הנורמה (מטעמי ביצועיים ספורטיבים (ריצה / שחייה / אופניים). בכל מקרה אני מתכוון להחליט מהו המשקל האידיאלי שלי ע"י שילוב של מספר גורמים כגון BMI / אחוזי שומן / הרגשה כללית / היקפים. כרגע אני אוכל דיאטה אשר נמצאת בחוסר קלורי (זה למה המשקל יורד
. הדיאטה היא כזו שאין לי אפשרות להוסיף עליה עוד אוכל בלי להרגיש מפוצץ (אני תמיד קם מהארוחה שבע וטוב לב). ולכן המסקנה שלי היא כאשר אני אגיע למשקל הרצוי היא : 1. שינוי סוג האוכל - למאכלים בעלי ערך קלורי גבוה יותר 2. הוספת חטיפים - הוספת חטיפים לאורך היום - אני לא מתכוון לחטיפים עתירי סוכר / שומנים - אלא דברים נחמדים סבירים יש לי עוד להוריד (אני מעריך בין 8-18 קילוגרם תלוי בפרמטרים שצוינו לעיל) אבל אני מתכוון לשנות באופן הדרגתי ולאט את הדיאטה כך שלא יהיה עליה במשקל.
1. אני בתהליך ירידה במשקל גם. הייתי 96 וירדתי ל74 (כרגע). אני משלב ספורט (אירובי) ודיאטה סבירה. זה עוד לא המשקל האידיאלי וגם בתחום הנורמה יש מגוון ואני מעוניין להיות בחלק הנמוך יחסית (לא יותר מדי) של הנורמה (מטעמי ביצועיים ספורטיבים (ריצה / שחייה / אופניים). בכל מקרה אני מתכוון להחליט מהו המשקל האידיאלי שלי ע"י שילוב של מספר גורמים כגון BMI / אחוזי שומן / הרגשה כללית / היקפים. כרגע אני אוכל דיאטה אשר נמצאת בחוסר קלורי (זה למה המשקל יורד