תשובה לערן ולתיקי

טיקימון

New member
תשובה לערן ולתיקי

שלום לכולם זה גיא סלע הבן של שושנה,דבר ראשון זה לא מפליא אותי שעישנת מריחואנה ולא היו לך טיקים חרדות ופחדים.זה מוכח שקנבוס עוזר לטוראט ocd ו adhd (מנסיון אישי כבר 4שנים) אני יוכל להסביר יותר בצורה יותר נוחה אם תתקשרו אלי,תיקי מה שלומך? דבר ראשון תמסרי דרישת שלום לזיו אם תוכלי דבר שני אני יכול להסביר לך בצורה מוחלטת כמה הקנביס עוזר לכל השלושה , לא ממכר ורק עושה הרבה דברים שהכדורים לא עושים 054698226 הקנביס משחרר במוח את הדופמין שהוא החומר שחסר לנו בגוף הוא מחדד את המחשבה והזכרון אצל חולי טוראט מרגיע תהיפראקטיביות מגביר את הריכוז ומרגיע את הocd אני כבר בשלבי פתרון הocd שלי ויש לי אחד ocd מחשבתי מאוד מאוד חזק ומנצל אותו לטובתי(להפוך אותו לסדר ונקיון ולכוון תמחשבות רק לדברים שיכולים לעזור לי ולא רק סתם לחשוב אז אני יכול להסביר לך הרבה דברים בקטע הזה וגם לערן ואני ישמח ויעדיף לדבר על זה בטלפון תודה ולהתראות ואני באמת צריך להתחיל לרשום פה יותר

ש ל י ק

New member
גיא אני מכירה משהו באופן אישי

שזה עשה לו רע מאוד והוא נמצא בחרדות איומות שפוגעות בשגרת יומו הוא גם זקוק לליווי פסיכולוגי בגלל זה.

טיקימון

New member
תשובה לשליק

יכול להיות שזה בגלל האיזון התרופתי אני לוקח פרוזאק כדור אחד ביום אורפ פורטה חצי כדור(וזה במגמת ירידה) וכל השאר קנביס וזה מדהים הפרוזאק הולך מאוד מאוד טוב עם הקנביס אנשים צריכים להבין מריחואנה בהתחלה עושה דבר שנקרא"פראנויות" קטנות או בשם העם "סרטים" כי היא מכניסה אותך למצב מאוד מאוד מסויים של תודעה שלה קוראים "סטלה" לדוגמא אבל בקטע הזה אין עוררין זה אחת התרופות הטובות לשילוש הזה אם לא הטובה ביותר כמו שלכל תרופה צריך להתרגל ושהגוף והמוח יכירו אותה ככה גם עם הקנבוס צריך לתת צ'אנס לתרופה הזאת לפי שעתי ואני אומר תרופה כי אני לא מסתכל על זה בתור סם לכיף,אך ורק תרופתי וזה מדהים מה שהיא עושה אני כרגע בשלבים של פתרון הocd שלי על ידי ירידה להתחלה שלו כל השלושה אצלי נרגעו בצורה מוחלת עד כדי אי מורגשים בכלל והכל משתנה אצלי לטובה ולא רק אני יעיד על זה אלא גם הוריי וחברים קרוביםזה מדהים שאהורים מתחייסים למריחואנה בקטע של"אני לא ייתן לילד שלי סם לא חוקי" זאת מחשבה מוטעית כי אנחנו אני והילידם מקבלים סמים הרבה יותר גרועים מגיל קטן וזה מוכח הממ אני ירשום לכם לינקים בקשר לטורט ומריחואנה שתוכלו להבין טיפה יותר היא עושה כל מה שהתרופות עושות בלי כמעט תופעות לוואיעם הרבה אושר שמחה צחוק ואופטימיות(שבסופו של דבר תהפוך לאופטימיות ריאליסטית

ש ל י ק

New member
גיא שמחה שלך זה עושה טוב

האם אתה נמצא במעקב רפואי עקב לקיחת התרופות+הקנביס? ואם כן מה אומרים הרופאים לגבי שילוב 3 התרופות? אני חושבת שפרוזאק עושה עבודה טובה לגבי ה-OCD . בכל מקרה מאחלת לך המשך הצלחה בטיפול. שלי

למעלה