תשובה לסקר!

תשובה לסקר!

אי אפשר להחליט כל התמונות שלה יפות! זה כמו שתישאלי אותי את מי אני מעריצה ותיתני לי את שלושת האפשרויות הבאות... 1.נטליה .2. נטליה .3.נטליה אז זהו מה שיש לי להגיד בקיצור שאני אוהבת את כל התמונות שלה... והסקר היה קצת טיפשי אבל לפחות ככה הפורום זז...ואני לא משרשרת תמונות כי אני לא יודעת וכאשר אני משרשרת אז כועסים עלי (צליל)..ואולי מישהו מוכן להסביר לי מזה הקפצה ולעשות הקפצה לדוגמא!?

תשובה..

כל תמונה של נטי היא יוצאת יפה,כי נטי היא כל כך יפה... אני במיוחד אוהבת את התמונות שלה עם הפוני של TU VENENO אני חושבת שזה מיוחד וסקסי...ולמי שיש תמונות כאלה אז שישרשר. אורסולה.

adis90

New member
מכירים ת'מילה לשרשר../images/Emo35.gifיופי../images/Emo70.gif

אוףף, באמת אנשים../images/Emo70.gif

לדעתי המנהל החביב שלנו (שבקושי נמצא פה) חייב לעשות ספר חוקים בסיסי למצתרפים חדשים. הלוואי ואני הייתי מנהלת יחד איתו
יכול להיות אני איהיה, כי אני יכולה להשיג המלצה משני מנהלים של פורום אחר. מפי לאלוהים
.

adis90

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

עם כל הכבוד לדור (
) הוא היחיד שכמעט ולא נמצא... אני בעד שנחליף אותו..תראו אני נמצאת פה 4 פעמים ביום (בצפר,לפני קטנטנות, אחרי קטנטנות ובערב)... אני מציאה ששני מנהלים יהיו המחליפים (ובלי קשר אני מאוד רוצה..) אז מי שרוצה שיציע מועמדות ואנחנו כבר נראה..

אממ....אפשר להציע מועמדות?

אני יכולה לקבל בקלות המלצה משני מנהלים. רק תגידו. לדעתי שלושה מנהלים זה יותר מידי. אולי עדיף שכולם ינהלו וסיימנו? קצת הגיון, חבר'ה.

adis90

New member
אחלה רעיון../images/Emo70.gifכנסו לפרטים../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

שימו
חבר'ה
כוווווולנו ננהל את הפורום....תראו..זה פשוט..את הסקר נעשה ככה..בהודעה..בהודעה רגילה...וזהו..מה צריך עוד
במילא המנהל שלנו לא נמצא אף פעם

דבר ראשון לא כעסתי עלייך פשוט עצבן

אותי שאת לא משרשרת ואני מקווה שהבנת מה זה שרשור ואם לא: שרשור-להוסיף תגובה להדועה שכבר פתחו ועליה הנושא שאת רוצה לכתוב. הקפצה:זה שאני כותבת הודעה ארוכה כדי שההודעה שלך תהיה בראש העמוד.

ולעדי:

אתם לא יכולים סתם ככה להעיף את דור כמנהל ולהחליט שאתם מנהלים. אתם צריכים לדבר איתו ועם תפוז.

אפשר להגיב בשם עדי../images/Emo35.gif אני רק רציתי

לומר ש: 1) אף אחד לא מעיף את דור, בשום פנים ואופן. אך עובדה נשארת עובדה, דור מנהל את הפורום ואי בלילה ביותר התלהבות מאשר את שלנו. 2) אני לא חושבת שצריך לקחת בכול הרצינות את העובדה שכול אחד הציע את עצמו למועמדות, כיוון שזה דורש אישור ממערכת תפוז וגם המלצות של מנהלים אחרים, בשביל יתרון. 3) אני אישית לא רוצה שהיסטוריה תחזור על עצמה, ואני חוזרת, לא רוצה. היו 2 פורומים של נטליה אוריירו בעבר ושניהם נסגרו והיה בלאגן שם. ההתפלגות הזאת עכשיו ממש כמו סימטום לעתיד הנ"ל. 4) אני אישית, עוד פעם, רוצה להגיד שחבל על פורום עם נושא כ"כ שולט. וכפי שדור מנהל את הפורום, אנחנו הולכים כאפיש. במקומו הייתי כותבת איזה דף חוקים בסיסי למצתרפים חדשים, כיוון שזה מטריד הרבה אנשים בפורום, משני הצדדים. 5) אני רוצה שנבין אחד את השני. אם אין לנו את דור המנהל, למה שלא נסתדר בעצמנו? 6) עם כול הכבוד לדור, אני באמת חושבת שאתה לא משקיע מספיק בפורום הזה. תודה על ההקשבה

adis90

New member
חוזרת מהחלטתי...../images/Emo29.gif

שמתם
שדור שיקר שכח שיש לו פורום
עם כל הכבוד... אני אדאג עוד שניה לסקר שבועי חדש...

HEY HEY HEY../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

תקשיבו רגע
אוקיי נתחיל בזה שאני מסכימה איתכם והכל אבל... אל תשכחו שבזכות דור יש לנו את הפורום הזה ובמקום לרדת על דור אתם יכולים לתת לו קצת קרדיט והתחשבות בזה שיש לו חיים- לימודים, חוגים, פעילויות, לנהל עוד פורומים וכו'... המנהל הוא- שומר על הסדר בפורום (דור קשה לעזור לך פה אבל אני משתדלת..) ודואג שהוא יפעל כמו שצריך בלי הפרעות! המנהל לא חייב להשתתף בפורום אלא רק לנהל אותו! זה כמו שתגידו שמנהל בביצפר חייב ללמד! אז זהו- שלא! אז אתם לא יכולים לבוא ובגלל רעיון (ותסלחו לי על המילה) מפגר להחליט שאתם המנהלים הבאים! דבר ראשון- דור הוא המנהל והוא מחליט אם הוא רוצה שותף וגם צריך לעבור תהליך מייגע ומייאש עם מערכת תפוז. ותאמינו לי זה עבודה שחורה שגם ככה לא ייצא לכם מזה כלום אבל עזבו את זה שניה, תחשבו איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם עמוסים ומנהלי פורומים ופתאום בפורום שפתחתם האנשים מתחילים לעשות סקרים איך להעיף אותך! זה ממש לא רלוונטי תנו לו צ'אנס לנהל את הפורום! והפורום לא ייסגר בגלל שהמנהל לא פה כל היום- אלא אם הוא ייסגר זה בגלל שלא יהיו משתתפים- מה שפה לא הולך לקרות! אז די עם השטויות... ולדור- אחרי שהגנתי עליך- קח את כל מה שכתבו לתשומת ליבך כי מצד אחד שבו מה שכתבתי נכון, יש גם את הצד השני שהם צודקים! אז תתחיל להשקיע גם פה! ביי כולם.... אוהבת מאודדד! לוב יו אולללל אנד נטי! מואאאאאהההההה

למעלה