תשובה לנטלי22

meirar

New member
תשובה לנטלי22

אני מאוד מצטערת שהעברתי בקורת על הפורום ואולי פגעתי בך אישית אך לצערי כל אחד יכול להביע את דעתו גם אם זה לא נעים לאחרים לשמוע או לקרוא בכל אופן כן קבלתי מתכון לפחזניות וכאן התאים הפתגם אם אין אני לי מי לי ואם זה מעניין את מישהו אני פתוחה לחלוק איתו או איתה את המתכון

leali

New member
המוטו בפורום הוא......

אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד היינו מאד רוצים גם להנות מפחזניות ואם יש לך מרשם אנא שתפי גם אותנו בתודה מראש.

fkzl

New member
כדי למנוע תחנונים למתכון

ראשית, זה נכון שכל אחד רשאי להביע את דעתו אבל יש דרך לאמר דברים. להחליט שהנושאים שכולם דנים בהם חסרי ערך אבל השאילתה שלי דורשת התייחסות מיידית זה לא בדיוק להביע את דעתי (וזה בלשון המעטה). ולכן, להלן מתכון לפחזניות : ממיסים בסיר קטן 50 גרם חמאה או מרגרינה, מוסיפים כוס מרמולייט וכף אחת אבקת אפיה ומערבבים היטב כשהגז כבוי. מוסיפים 4 ביצים ומערבלים לעיסה דביקה. מזליפים לתבנית, אופים בחום בינוני. חותכים כשהן חמות. בתיאבון - מכל הלב!!!!

נטלי22

New member
גם אם יש לך ביקורת על הפורום, יש

דרך לומר דברים. והדרך שבה את נהגת היתה ממש לא מקובלת. לא עלי, וכפי שראיתי - גם לא עם עוד ממשתתפי הפורום שהסכימו איתי. אין לי ולאחרים שום בעייה לקבל ביקורת עניינית על הפורום, אבל את תקפת את משתתפי הפורום ואת נושאי השיחה שלהם (שלא בצדק, יש לציין, כפי שציינתי בתגובתי הקודמת) רק מכיוון ששאלת שאלה אחת ולא נענית מספיק מהר לטעמך.

אכן כל אחד יכול להביע דעה

אבל כשאין קשר בין ה"דעה" למה שקורה בפועל והיא מעליבה חלק נכבד מחברי הפורום, היא ממש לא לעניין. נגיד שלדעתי אלפקה חרא של בנאדם, זכותי להביע את דעתי אבל אני לא אעשה את זה כי לא לעניין, זה סתם יעליב אותה (טוב, אותה לא כי היא לא נעלבת משטויות ועוד מדברים לא נכונים אבל זו רק דוגמה) וגם כי זה ממש מפגר להגיד דבר כזה בזמן שהיא מוכיחה לנו כל יום שאם יש משהו שהוא ההפך ממה שאפשר להגיד עליה, זה שהיא חרא של בנאדם. את "הבעת את דעתך" על כך שהפורום שטחי כי "הוא עוסק רק במסעדות" - הטיעון מאוד לא משקף את המציאות והנימוק פשוט שקרי, כמו שנטלי הסבירה בתשובה שלה. וכפי שנוכחת, אצלנו בפורום לא מסתירים אחד מהשני מתכונים, בדרך כלל שמישהו מקבל מתכון חדש הוא ישר משתף אותו ולא "בכוונה לא ניתן לה את המתכון כי אנחנו עוזרים רק למי שמתעסק בדברים שטחיים".

meirar

New member
תשובה לכל המגיבים

אן צורך לכעוס כל כך דעתי שונה מדעתכם ולמיטב הבנתי אם כל כך הרגיזה אתכם הפניה שלי זה אומר שאולי קצת צדקתי על כל פנים לא כל אחד חייב להסכים אם כולם ואבוי לבן אדם שלא יודע לקבל ביקורת קחו לדוגמה אותי אחרי כל התגובות הנזעמות והרצון העז לפגוע בי זה לא צלח לכם וכמו שכתבתי מקודם אין צורך לתת לי מתכונים אני אמשיל לחיות גם בלעדי אני חושבת שמיצינו את הנושא

moria007

New member
מה? מה קורה פה?

בחיי שאני לא מבינה את הגישה שלך. הפורום שלנו הוא פורום מאוד מאוד פתוח ומסביר פנים, לא נתקלתי בשאלה שלא ענו עליה או לפחות ניסו לענות. אנחנו חולקים מידע וטיפים וכן- גם מתכונים (שלא לדבר על מסעדות!) - מתוך הזדהות, שותפות גורל ורצון אמיתי וכנה לעזור. כתבת בתגובתך: "אוי ואבוי לאדם שלא יודע לקבל ביקורת, קחו אותי לדוגמא" - אבל בתגובתך לא הצלחתי למצוא שום קבלה של ביקורת, ההפך מכך- נעלבת והתרגזת ונקטת בגישה ילדותית ("אין צורך לתת לי מתכונים..."), ובכך הוכחת את מה שאת בעצמך כתבת בתחילת הודעתך - "אם כל כך הרגיזה אותכם הפניה שלי זה אומר שקצת צדקתי". אז למיטב הבנתי (והבנתך!) אנחנו צודקים. בהצלחה עם הצליאק ויום טוב שיהיה לך.

דעתך שונה מדעתנו?

דעתנו מבוססות על העובדות בשטח, אני חברה מהפורום בערך מיום הקמתו וכך גם רוב החברים הוותיקים והטענה שלך שהפורום עוסק רק במסעדות ולא בדברים חשובים כמו בישול ביתי וכו' היא לא "דעה" אלא טענה מופרכת לחלוטין שאפילו לא צריך להיות חבר פורום ותיק בשביל להבין שהיא תלושה מהמציאות -מספיק להסתכל על הדף הנוכחי! מחסור בפחמימות גורם לעצבנות, למדתי את זה על בשרי. אולי אם תעייני קצת בפורום וציכנסי למאמרים תמצאי מתכונים מצויינים, תאכלי ותירגעי קצת. במקום לבוא בטענות שהפורום לא עוזר לך, תנסי את לעזור לעצמך או לפחות תלמדי לבקש עזרה בצורה נעימה ולא לתקוף אם אף אחד לא יודע איך להכין פחזניות, זה לא פורום שפים.

fkzl

New member
מדהים

"אין צורך לתת לי מתכונים..." מישהו התנגד לתת לך מתכונים? למיטב זכרוני לא נדרשת סיסמא כדי לצפות בכל המתכונים כאן. האמת היא שיש לי הרבה מה לאמר אבל כיוון שאת מתעקשת להפוך כל רצון טוב לאנטגוניזם זה נראה לי מיותר. יש עוד פורומים, את יודעת...

למעלה