תשובה לירון

תשובה לירון

לשאלתך לגבי המפוטרים- לא אוכל לפרט מסיבות מובנות אולם סטטיסטית, 85% מהפורשים יצאו בהסכמה ומרצון.... אני חוזר - 85% יצאו בהסכמה ומרצון... אני ממשיך ןמשמין מהעוגות ודברי המתיקה שה"מפוטרים" מביאים עד היום למשרדי כאות תודה על הטיפול ותנאי הפרישה המועדפים שסידרנו להם. בתכנית ההבראה יש סעיפים מיוחדים ומפורטים העוסקים בניוד עובדים. ככלל- גם תכנית הבראה מעולה , לא שווה את הנייר עליו נחתמה באם לא מיישמים אותה....אז היא הופכת לתכנית הברעה...

yaronbro

New member
ולגבי ה 15% הנותרים האם היו אלה

עובדים זמניים או עובדים קבועים ותיקים ?

ירון

גם וגם וגם בכירים בחוזים אישיים. עמדנו על כך שכמספר העובדים שפרשו- באחוזים, מכלל העובדים, יפרשו גם עובדים בחוזים אישיים, באחוזים, מכלל העובדים בחוזים אישיים. לא אוכל לפרט מעבר לכך.

yaronbro

New member
ארטי את מי בדיוק אסא מכר ?

לפי תשובותיו 85% פרשו בהסכמה ומרצון היתרה היו בכירים שאין צורך לדאוג להם ועובדים בחוזים אישיים שגם להם אין צורך לדאוג נו ארטי ? היכן הקומבינה ?

harty

New member
אסא יודע ידוע היטב את מי הוא מכר...

מחלקת נכסים, מחלקת רישוי עסקים,עובדים מצוינים אחרים שלא היה בידיהם הכח נגד הקומבינה ונגד וועד העובדים שנטש אותם, אסא יודע בדיוק למה אני מתכוונת. לעומת זה נותרו עובדים שגם אותם אסא מכיר שמסתובבים באפס מעשה עובדים שלא עבדו ולא יעבדו אף פעם כי הורגלו להגנת הקומבינות.

ירון

נו.. אתה הבנת את זה? בתחילה אומרת הגברת החמוצה שתיקרא החל מהיום ארטיק לימון, כי מכרתי את כל העובדים. אחר כך דובר בהרבה עובדים .. ועכשו מדובר בשתי מחלקות.. "כאילו".. ועוד דקה תתברר האמת שמסתכמת ב - 0 אחד גדול. לגב' ארטיק לימון אין בעיה לציין עובדים בשמם והגדרת תפקידם. אני לא אעשה זאת.

yaronbro

New member
ארטי אסא הישליך לך כפפה התתכופפי

ותרימי אותה ??? טוען אסא שמה שאסור לו מותר לך אז אולי את תוצאי עבורנו את הערמונים מהאש ותצייני מי הם האנשים שלדעתך נבגדו וננטשו ע"י הועד יתכן והם קוראים בפורום אולי ירצו להגיב

yaronbro

New member
כולנו ממתינים בכיליון עיניים

לתשובתה של ארטי לטענותיו של אסא

למעלה