תשובה לירון מיישר

תשובה לירון מיישר

לרוקדים שלום.ירון מיישר כותב על מאבקם של הרוקדים להורדת מחירי כניסה. הינו חשוב[צרכנות נכונה].אני חושב שאנחנו המדריכים ומאות הרוקדים שקונים מירון דיסקים צריכים להאבק להורדת מחירי הדיסק לריקודי עם מכיוון שמחיר דיסק ריק עולה שקל הרי לא יתכן שנקנה אותו ב59 שקלים הרי ירון לא הזמר ולא חברת התקליטים אלה הוא צורב את הדיסקים-אומנם באישור ובתשלום אקום פדרציה וכו.לפי מייטב ידיעתי לכן בואו נאבק למחירים הוגנים.

rotem499

New member
המשך לתשובת חיים מילשטיין

קל מאוד להיות פופוליסטיים ולהציע מאבק להורדת מחירים בהרקדות אך האם ירון היית ממליץ לעשות זאת לו עסקת בעיקר בהרקדות? וצודק לדעתי חיים כאשר הוא מעלה את טננתו לגבי מחירהם של דיסקים שאתה מוכר בחנותך. אני חושב שמחיר ההרקדות הוא עממי, ובילוי של ערב שלם ב - 22-25 שקלים הוא זול מאוד גם בהשוואה לחוגים אחרים. אורן אשכנזי

המשך לתגובת אורן אשכנזי

כשירון הרקיד בחוגים הוא לא חשב להוריד מחירים.כיום כשהוא מדריך מעט ולא משכיר אולמות ולא יודע עלויות של אולם לריקודי עם הוא חכם להגיב כפי שהגיב

לחיים ידידי שלום

מה שרואים מכאן לא רואים משם... מי כמוך מכיר את ירון, (לא תמיד הוא חושב פעמיים לפני שהוא פולט משהו) הכי טוב יהיה שזה לא יכנס לכיסו של זה ולהיפך, הרי ירון חי מחנותו ואתם המרקידים חיים מההרקדות.

גם לדעתי...

גם לדעתי מחירי הקלטות (גם של ירון וגם של מארגני ההשתלמויות) גבוהים. מצד שני גם מחיר הכניסה להרקדות גבוה מדי. אינני מקבל שמחיר ההרקדה "עממי". למרות שמחיר ההרקדות בעבר היה גבוה, טרחו המרקידים (ומארגני ההתייקרויות) להעלות את המחיר בשנתיים האחרונות ב - 25% כאשר המדד באותה תקופה עלה בכ - 6%. כל עוד יימצאו הרוקדים המצדיקים את המחירים, כך יימשכו ההתייקרויות. ברגע שהרוקדים ישתדלו להגיע להרקדות זולות יותר (אני מכיר הרבה רוקדים כאלה), יהיו יותר מרקידים שיוזילו את המחיר. גם היום ניתן למצוא הרבה מרקידים שמחיר הכניסה נע בין 20 ל 22 ש"ח, והלוואי וכולם היו הולכים רק אליהם.

אתם יודעים את דעתי בעניין זה.

כמובן שאני מסכימה עם כל מה שכתב כאן דני. המחיר היום אינו "עממי" נהפוך הוא. במצב של היום כדאי למארגנים לחשוב פעמיים לא רק שלא להעלות את המחיר אלא להוזילו.

לדני

בטחונך הרב לגבי המחירים ממש לא מפתיע, - אתה ממשיך לזרות חול בעיניים, אולי תוכל לעדכן אותנו בעלויות של השתלמות אחת לפחות, עלות של הרקדה, ולאחר מכן נתווכח. (ברוח טובה תוך הצגת עובדות)

dw2322

New member
ראה הודעה על מייק ורון

בקישורית בדקתי ברשת ואני רואה שהכניסה עולה 12 ש"ח. ראוי כי גם חוגי קאנטרי אחרים יאמצו רמת מחירים שכזו (שכן הקאנטרי מתבסס עקרונית על מנויים, ולא על אורחים, כך שכל אורח שמגיע זה רק בונוס)

לידיעתך ידידי (חיים מילשטיין):

כאשר אני כותב ש"צרכנות נכונה הינה גם מאבק על מחיר ההרקדות", אינני מביע בכך את דעתי האם מחיר הכניסה להרקדה הינו גבוהה או נמוך. אין לכך כל קשר. עקרונית (אם תרצה לשמוע את דעתי) 25 ש"ח לערב הרקדה, בו אפשר לרקוד מההתחלה עד הסוף (לא כמו פעם - שעה וחצי ואז לצאת ולהכנס שוב) הינו מחיר הוגן ואפילו נמוך לפעמים, בהתחשב בעלויות שיש למדריכים, ואני מכיר עלויות אלה היטב. ואשר למחירי הדיסקים ב"רוקדים", גם כאן "צרכנות נבונה" בנויה על כוחות השוק (ואילוצים אחרים). תפקידם של הצרכנים להאבק למען מחיר נמוך יותר בהרקדות, בקניית דיסקים ובכל דבר. ההבדל בינינו שאני מכיר היטב את הצד של המרקידים בעוד אתה (ואחרים) כלל אינכם מכירים את הצד של "רוקדים" (מבחינת עלויות וכל הסובב אותן). אבל... עליך להיות מדוייק בעובדות שאתה מביא, כי אתה, כבעל "מועדון רוקדים זהב" קונה דיסק ב-49 ש"ח (ולא כמו שכתבת - 59 ש"ח!) ואתה יודע שכל רוקד, בעלות לא מאד גבוהה, יכול להגיע לקבלת מחירים אלה באופן קבוע, אז אנא דייק בדבריך! בנוסף, המחיר הבסיסי ב"רוקדים" (79 ש"ח לפריט) לא יכול לרדת כדי לא להתחרות בדיסקים של חברות התקליטים (אילוצים), לעומת זאת יש דרך מאד פשוטה לעקוף זאת: להיות חבר ב"מועדון רוקדים" (79 ש"ל לשנה בלבד!), לקבל עיתוני רוקדים ולהזמין מוצרים דרך האינטרנט וכך לשלם עליהם 20% פחות (ז"א 63 ש"ח במקום 79 ש"ח) - וזו גם צרכנות נבונה.

למעלה