תשובה לזמבוש

אבירץ1

New member
תשובה לזמבוש

נכבדי אין אני מבין את התשובה הבוטה שלך, במו אוזני שמעתי אחד המנהלים של בית נגלר אומר לפני מאות אנשים שבקופת הועד יש 30 מיליון שח, כולם שקרנים ורק אתה יודע וצודק, ראה אשתי ילידת קרית חיים, אני יליד מוצקין, רוקדים 25 שנה, השאלה שלי היא יותר לכוון הציונות, והשאלה מה הסיבה שוועד ממונה [שזאת בושה לאנשי קרית חיים]מוכן בשביל סכום כסף קטן לסגור הרקדה של שנים רבות,תנועות נוער קיבוצים רבים הוקמו מאנשי קרית חיים, ציונות לשמה, מניסיון חיים שלי בן77 שנה במדינה הזאת, זה לא בגלל הכסף, יש בו דברים נסתרים, בנוסף בית נגלר בשנה שעברה ארגן טיולי מורשת,בשבת,אוטובוס מלא במטילים, השנה גם זה פסק, אולי בכל זאת יש סיבה אחרת,אולי הסיבה שזה בשבת, מי הם אנשי הוועד הממונה, פנו אליהם גם אני לא נותנים תשובה, ,חובתם לתת, לא תמיד צריך לרדת על ראש העיר,יונה יהב כבודו במקומו מונח,עשה דברים ניפלאים ומופלאים, אני לא שייך אליו, שנה אחרונה זז וקורה משהו בקריית חיים, יש השקעות בכבישים, אתה לא רואה זאת בקריות לא במוצקין ולא בביאליק, אברהם

Zמבוש

New member
קשקשן

הרי קבלת תשובה מפורטת
ומי הוא ועד קריית חיים ? מי נבחר למורשון /אגודת המיים ?
הרי יהב מיבש את קרית חיים בתור החצר האחורית של חיפה , האמת מגיע להם !
קישקוש בחיפה יש סטטוס קוו דתי כבר יותר מ50 שנה יש תחבורה ציבורית בשבת אז את התיסכולים האישיים שלך השלך על עצמך ולא עלי .
בקריית ים השקיעו עשרות מונים מאשר השקיעו בחצר האחורית של חיפה

למעלה