תשובה לגבי הטבעות

תשובה לגבי הטבעות

מסתבר שהטבעות לא זהות ויהיה אפשר ללבוש אותן יחדיו. הנה ציטוט מאתר נקסון..... Evolving Ring II Return of the ring! From March 9th to April 3rd, Maplers can login everyday to raise an Evolving Ring II to level 17. This ring is different than the first Evolving Ring and you can wear both at the same time!

GינGית

New member
יופי תודה, יש לי עוד זמן אני אתחיל לעשות גם

עם הקוסמת בברה

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif תודה סמדר וגם ../images/Emo207.gif עוד מידע שקשור לפאצ

חברים בפאצ האחרון יצא עוד בוס חדש. לפי מה שאני יודעת אם אתם מעל רמה 70 כל שעה עגולה תופיע לכם מעטפה אדומה מעל הראש. אם תלחצו עליה יפתח לכם כמו חלון של קווסט שאם תאשרו תעברו למפה של הבוס Ani, אתם לא תהיו שם לבד אלא אם כל מי שלחץ כן... אחרי שתהרגו את הבוס תקבלו קופסא ובתוכה יהיה פרס. רוב הפרסים מפגרים אבל יש כמה דברים ממש ממש ממש שווים כמו Advanced Equip Enhancement Scroll ששווה המון כסף. הנה רשימה של דברים שיוצאים משם, אני לא יכולה להתחייב ב 100% על אמינות המידע אבל לגבי ה Advanced Equip Enhancement Scroll אני יודעת שהיא יוצאת משם ב 100%!. הנה הרשימה: 5 x Purification Totem - 10.34% 10 x Purification Totem - 10.34% 50 x Elixir - 13.79% 100 x Elixir - 10.34% 30 x Power Elixir - 13.79% 50 x Power Elixir - 10.34% 1 x Secret Mastery Book - 0.34% 1 x Advanced Potential Scroll - 0.69% 1 x Potential Scroll - 1.03% 1 x Advanced Equip Enhancement Scroll - 0.34% 1 x Equip Enhancement Scroll - 1.03% 1 x Scroll for Cape for STR 100% - 1.72% 1 x Scroll for Cape for STR 60% - 1.03% 1 x Scroll for Cape for INT 100% - 1.72% 1 x Scroll for Cape for INT 60% - 1.03% 1 x Scroll for Cape for DEX 100% - 1.72% 1 x Scroll for Cape for DEX 60% - 1.03% 1 x Scroll for Cape for LUK 100% - 1.72% 1 x Scroll for Cape for LUK 60% - 1.03% 1 x Scroll for Gloves for DEX 100% - 1.72% 1 x Scroll for Gloves for DEX 60% - 1.03% 1 x Scroll for Gloves for ATT 100% - 1.72% 1 x Scroll for Gloves for ATT 60% - 1.03% 1 x Scroll for Earring for INT 100% - 1.72% 1 x Scroll for Earring for INT 60% - 1.03% 1 x Scroll for Earring for DEX 100% - 1.72% 1 x Scroll for Earring for DEX 60% - 1.03% 1 x Scroll for Earring for LUK 100% - 1.72% 1 x Scroll for Earring for LUK 60% - 1.03% 1 x Scroll for Earring for HP 100% - 1.72% 1 x Scroll for Earring for HP 60% - 1.03%

Hasselblad

New member
ועוד פרט אחד חשוב

אם תלכו למפה של הבוס אחרי שהבוס ימות תחזרו לעיר הקרובה ולא למפה שבה הייתם.

צ ל י ל 8

New member
אני מאשרת את 60% GLOVE ATT

כבר כתבתי שקיבלתי אותה. אגב, קיבלתי גם 5 טוטמים שנופלים מהמפלצות שם. למה הם מיועדים?

וואו אחלה.

הייתי פעם אחת .... מעכשיו לא אזלזל בזה ואלך כל יום... את יודעת האם ההזמנה היא רנדומלית? הבת שלי כבר יומיים לא מקבלת הזמנה לזה בעוד אני מקבלת כל חצי שעה...

Hasselblad

New member
המממ הבנתי שזה לרמה 70+

אולי צריך לעשות קווסטים כלשהם או משהו? אין לי מושג הולכת לפשפש ברחבי האינטרנט לראות אם אני מוצאת מידע יותר מדויק.

צ ל י ל 8

New member
זו הזמנה שמקבלים רק פעם ביום

איך את מקבלת כל חצי שעה?
כל דמות מקבלת מעטפה אדומה פעם ביום ללכת להרוג את הבוס. אה, וזה רק בין שעות מסויימות, אולי בגלל זה היא לא קיבלה. זה התחיל משעה 8 בערב אם אני לא טועה... אחרי שינוי השעות עכשיו אני לגמרי מבולבלת.

Hasselblad

New member
בבקשה מידע מדויק

אתרגם אוטוטו אלא אם מישהו יקדים אותי: Ani Raid [Level Requirement: Lv.70+] At the top of every hour from 10am-10pm server time, an invitation will be sent to all eligible players to join the raid again Ani, faithful subject of the Red Lion King. o Upon accepting the invitation, you will be immediately moved to a waiting room, where you will be automatically placed into groups of up to fifteen. o Some maps may restrict the invitation’s function. o The difficulty of Ani will be automatically adjusted based on the make up of the group. o Groups will be formed without regard to existing party or expedition formations. o Up to 150 characters per world can participate per day. o Each hour’s raid recruitment will end when the timer in the waiting room reaches 0. o Daily raid recruitment will automatically end once capacity is reached. o Characters can participate once per day. o The fight with Ani has a twenty minute timer.

Hasselblad

New member
ולגבי זה שסמדר מקבלת כל חצי שעה

זה בגלל שהיא לא מאשרת רק אחרי שהיא תיכנס זה יפסיק לאותו היום.

Hasselblad

New member
וכן רצוי לא לזלזל בזה

יש סיכוי לעשות יופי של כסף (עניין של מזל)

GינGית

New member
את הרגת אותו ונישארת בפארטי שהיית מקודם?

או שצריך לצאת מהפרטי?

צ ל י ל 8

New member
בכלל לא צריך להיות בפארטי!

אם את רוצה את יכולה לעשות פארטי עם מי שנכנסים איתך למפה. אם את רוצה את יכולה להיות סולו. בכל מקרה כל מי שנכנס למפה המקדימה, נכנס גם לבוס, גם אם אין לו בכלל פארטי.

צ ל י ל 8

New member
OMG יש ../images/Emo70.gif

זה פשוט אדיר. בכיף אני אחליף טבעת זומבי בעוד טבעת נפלאה כזו...

Hawkgirl

New member
כל שדרוג של הטבעת זהה אצל כולם?

כי בנתיים הסטאטים לטבעת שלי מעפנים O: לא שווה כלום O: אם אני מתחילה טבעת מחדש השדרוגים יהיו שונים או שזה יהיה אותו דבר? בלעכט..

למעלה