תשובה לארטי

תשובה לארטי

הסבו את תשומת ליבי כי ארטי טען שאני נמצא בין אלה שאחראים למצב הקשה של העיר. האמת- די מצחיק. במחשבה שניה- ..די עצוב. ארטי- כמה קל להתחפש כל השנה ולא רק בפורים , להסתתר מאחורי שם קוד מבלי לקחת אחריות לדברים הנאמרים, גם אם יש בהם משום לשון הרע. מאחר ואני לא יודע מי זה ארטי, אני מזמין אותו להזדהות ולקחת אחריות על מה שאמר- על כל המשתמע. בנוסף- כולם יידעו סוף סוף מה הוא תרם ועשה למען עירו.

yaronbro

New member
חיים בדקתי בכל כתבי ארטי (בעין בלתי

מזוינת) ולא מצא את השם שלך אפילו בראשי תיבות

harty

New member
חיים אסא!

חבל שנתנצח מעל אתרי הפורום. ראה את הודעתיה של שותפתך בעיתונות הכתובה בה היא מתארת (לפחות בהגינות) את הדילים שנרקחו לגבי תוכנית ההבראה. הרי גם אתה שותף מלא לדרך ולאשה הנ"ל אשר בגללך ובגללה הוצאו מהמערכת עובדים יעילים ביותר. על פי מיטב האינפורמציה שבידי חלקם היו חבריך.....כך שלהלך אימים בתביעות לשון הרע וכו לא במחוזותינו. אין שום איום במה שטענתי והכוונה היתה שהעיר יחד איתך תשלם. אגב היא כבר משלמת. יש לי סיבה טובה מאד לא להזדהות אבל הנה ימים באים....

harty

New member
ועוד... אם אבלין הודתה בקומבינה

ועל פי מה שנמסר לי ועל פי העובדות בשטח היית יד ימינה מדוע אינך נוהג כגבר ולוקח אחריות כמוה? מה זה תמיד הגברים יתחבאו מאחורינו הנשים? תהיה גבר אסא תודה שהיית שותף לתוכנית הבראה שאין בה שיקולים עיניניים שלא נדבר על הדיל שעשיתם עם נשר.למה לא תבעת את אסרף ומרציאנו על לשון הרע??כשתדע אסא מי אני בכלל תקבל חום.חבל שכך כי כל מקורותי חשבו עליך דברים אחרים.....

harty

New member
ועוד.. כדאי שתגיב בישיר שלי הפורום

לא צריך לסבול מהשטויות שלנו....אם כי מגיעה לך זכות תגובה בפורום לגבי מה שכתבתי למעלה.

yaronbro

New member
ארטי הפורום יהנה מאוד לסבול

ממה שאת מכנה השטויות שלנו אני מקווה שגם את וגם חיים תרימו את הכפפה ויצא מזה דיון עניני

למעלה