תשובה חדשה

roei90210

New member
תשובה חדשה

הפעם נעשה את זה בסגנון מלך הטריוויה: הוא שיחק בשני סרטי פוטבול (ואחד הוזכר כאן בשאלות האחרונות) בראשון שיחק חבר של שחקן ובשני שחקן פוטבול בעצמו.

Yo-man

New member
אני ממש מנסה ולא מוצא

(שלא תחשוב שלא מתייחסים לשאלה)

zipfer

New member
אדם סנדלר בנער המים ו משחק מכור?

בראשון אין לי מושג אבל בשני יש כמה שחקני פוטבול לשעבר

roei90210

New member
לא אדם סנדלר

הוא אכן שיחק בשני סרטי פוטבול, אבל בשביל זה הוספתי את ההערה של בראשון שיחק חבר של שחקן ובשני שחקן. כמו שיורם אמר, בשני הסרטים האלה סנדלר היה שחקן. אגב, שמח לראות שיש כאלה שמנסים לפתור :) התשובה היום באזור חצות.. אלא אם אתם רוצים הארכה

ChiefsNo1

New member
Jon Favreau

ברודי... וב"המחליפים" (The Replacements) משחק את השוטר/ LB המשוגע שם.... לפחות נראנ לי שאתה מתכוון אליו.

roei90210

New member
we have a winner

יפה אורי! אז כמו שאורי אמר: Jon Favreau שיחק את ברודי את D-Bob (חבר שלי רודי) ובמחליפים את Daniel Bateman הליינבקר המטורף.. עלה והצלח! רביב, סתם לידע כללי, איפה ניק נולטה שיחק?

lambdeus

New member
סרט עם ניק נולטה

נולטה שיחק בסרט משנות ה-70 שנקרא north dallas forty הוא שיחק שם רסיבר ותיק ומזדקן שנאלץ להתמודד עם כניסה של דם חדש לקבוצה. זה סרט, לדעתי, חזק מאוד על עולם הפוטבול ועל מה שמתרחש מאחורי הקלעים של עולם הפוטבול. אין שם הרבה קטעי משחק, אבל יש שם כמה סצנות בלתי נשכחות כמו למשל שרואים את הרסיבר מתעורר בבוקר ובוחן את הפציעות שלו, הכאבים והסימנים הכחולים מהמשחק של אתמול כאשר בכל התמקדות על מוקד כאב יש פלאשבקים לאיך הוא קיבל את המכה במשחק. למרות, ואולי בגלל, שהסרט ישן, הוא מאוד מעניין לצפייה.

zipfer

New member
המחליפים זה כאילו second string?

סרט לא משהו... הפוטבול שם די מכוער אבל העלילה סבבה

roei90210

New member
לא, אתה מתבלבל

המחליפים זה עם קיאנו ריבס - the replacements הסרט השני, שכחתי איך קוראים לו בעברית, אבל זה ההוא שמדבר על הבילס ועל הק"ב המחליף שבאופן מפתיע עושה רק trick plays

למעלה