תשובה ומהר!!

barakhalla

New member
תשובה ומהר!!

נדרשת עזרתכם! אני שוקל בכובד ראש האם לרכוש XT500 במצב מעולה!!! ובתשלומים (חבר טוב שהסכים לכך...) רציתי לדעת - מיודעי דבר... מידע על האופנוע מבחינת אמינות מחלות שונות טיפים וכו´ ... כי מחר זה ה DEAD LINE שלי אז עזרו חברים עזרו - ומהר!! (ואולי אצטרף לטיולי הראשון עמכם...)

barakhalla

New member
לא הבנתי... התכוונת ל...

למה לקנות או... למה להצטרף לטיולים...??? ומי אתה בכלל???

fungas

New member
כאחד שרוכב על XT

אין לי מושג על מה רכבת בעבר ולכן אנסה לתת תאור אובייקטיבי ככל הניתן מאיש משוחד שכמוני: הXT 500 הוא גרסה מוגבלת נפח של ה-600. האופנועים זהים לחלוטין למעט הצילינדר וראש המנוע. הסדרה הנ"ל של YAMAHA הינה מיתולוגית בכל הקשור לפשטות ואמינות, ולכן הXT הוא בבחינת שגר ושכח. אם אכן האופנוע מתוחזק ומדונדש כמו שציינת, כל שנותר לך לעשות הוא לוודא שיש שמן, לשים דלק ולנסוע. הXT שלי הוא סופר מוטארד שטוחן קילומטרים בסל"ד גבוה ומנסה לעמוד בקצב של ZX6, לא מזמן הוא חגג את יום הולדתו השביעי וחצה את קו השמונים אלף הקילומטרים, שעברו עליו בכסאח בלתי מבוטל. למעט המנוע, שברגעים אלו נמצא ב"אוברול"( שימוש נורמלי היה מאריך את חייו בהמון ללא ספק, ולכן אין לזקוף דבר לחובתו של המסכן! בלאי טבעי מואץ קוראים לזה...
), שאר האופנוע במצב מצויין, כל המכלולים מתפקדים ללא דופי והוא תופר פיתולים בין טיפול לטיפול. אחזקה שוטפת בלבד. אם אתה רגיל לדו"שים גדולים יותר, דע לך שהוא מרגיש מעט חלש וכבד, אבל זו לא בעיה שאגזוז, פילטר, וקיט קרבורטור בסיסי לא יכולים ליפתור. FUNGAS ממליץ בחום רב.

barakhalla

New member
תודה והנה פרטים נוספים:

האופנוע שמור מאד מודל 95 39000 ק"מ יד 4 . הוא אצל הבעלים האחרונים מהקילומטר ה 25000 וממש לא חווה שטח... לשאלתי מה קצב אכילת השמן שלו (מחלה "דיארית") קיבלתי את התשובה לא אוכל בכלל... אני מכיר את הבן אדם טוב והוא פרפקציוניסט... תמיד יטפל בזמן וידאג לכל תקלה... עכשיו לתשובתך בקשר לאמינות אני רגוע!!! נראה לי שאלך על זה... תודה fungas

השכן

New member
לך על זה - XT500

גם לי יש XT500, קרוב לשנתיים. כביש, שטח - ללא שום בעיות.

במה אתה בדיוק אתה צריך עזרה?

האם זקוק לעזרה בשקילה? יש לי חבר טוב שעובד בחברת "מאזני שקל" תדבר איתו... האם עם התשלומים? עזוב, במזומן הרבה יותר טוב, זבנג וגמרנו! האם עזרה עם ה XT500 ? תקנה, תביא, אנחנו כבר נסתדר אותו... עזרה עם ה deadline? תן לי את המספר שלו ואני אסדר לו line עד שיהיה dead... תהיה יותר ספציפי. תמיד מוכן לעזור לרוכבים בצרה...

למעלה