תשובה דחוף !!!

מצב
הנושא נעול.

fkere

New member
תשובה דחוף !!!

תשובה דחוף !!!
אתמול קיבלתי תשובה חיובית לבטא אך אני סובלת גם מדימון די רציני (כמו מחזור). האם ידוע לכם על מקרה דומה עם סוף טוב?? האם להשאיר שביב תקווה בלב או להתכונן כבר לטיפול הבא?

דש1דש

New member
כן - המקרה אצלי בבית....

תשובה דחוף !!!
אתמול קיבלתי תשובה חיובית לבטא אך אני סובלת גם מדימון די רציני (כמו מחזור). האם ידוע לכם על מקרה דומה עם סוף טוב?? האם להשאיר שביב תקווה בלב או להתכונן כבר לטיפול הבא?
כן - המקרה אצלי בבית....
היו לי דימומים לא קלים במשך כמה שבועות - כדאי מאוד שרופא יראה ויבדוק - אצלי למשל הדימום היה מהחלק החיצוני של צואר הרחם - מה שגרם לרופא להרגיע אותי ולומר שאם זה הכל - אין חשש (ואכן זה נגמר ויערה עכשיו בגן!) מקווה שהכל יהיה כשורה!!!!

מאיו

New member
כן

תשובה דחוף !!!
כן
לי הייתה היפרדות שיליה. כלומר שק ההריון לא היה מחובר במאה אחוז אלא היה מין פצע בחלק מהחיבור בין השליה לבין הרחם. לאט לאט השק גדל והפצע היה פחות ופחות משמעותי. שכבתי כל זמן שדיממתי והיום קיבלנו את החיסון של גיל חודשיים

העין ה 3

New member
ויש לנו גם את רידל

תשובה דחוף !!!
ויש לנו גם את רידל
שהסיפור שלה מופיע בטאגליינס. אמנם הסירה שלה עדיין לא הגיעה אל החוף, אבל אחרי האולטרסאונד של השבוע, בהחלט אפשר לומר שהיא כבר יצאה לים השקט והרגוע אחרי הסערה שבה היתה. בוא'נה, אני פיוטית היום...

רידל4

New member
וווואאההו... אני בטאגליינס ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ויש לנו גם את רידל
שהסיפור שלה מופיע בטאגליינס. אמנם הסירה שלה עדיין לא הגיעה אל החוף, אבל אחרי האולטרסאונד של השבוע, בהחלט אפשר לומר שהיא כבר יצאה לים השקט והרגוע אחרי הסערה שבה היתה. בוא'נה, אני פיוטית היום...
וווואאההו... אני בטאגליינס

מצטרפת לדעתה של העין. אני אכן קצת יותר בים השקט והרגוע... עם סירה מאוד עיקשת לכיוון החוף. דימום זו תופעה נפוצה בהשרשה ובתחילת הריון. בהצלחה! קשה, קשה להתנתק מהפורום

Big Mama 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ויש לנו גם את רידל

MIF2002

New member
כבר ענו לך ובכ"ז

תשובה דחוף !!!
כבר ענו לך ובכ"ז
גם לי יש ילדון שבהריון שלו דיממתי עוד מלפני הבטא ובמהלך כל השליש הראשון לסירוגין. צריך לנוח וללכת להיבדק ולהיות במעקב, אבל ממש ממש לא להספיד את הבטא !!! מחזיקה אצבעות !

Hamsa

New member
תמיד תמיד להשאיר תקווה!

תשובה דחוף !!!
תמיד תמיד להשאיר תקווה!
שיהיה בהצלחה!!!

fkere

New member
אז היום היתה הבדיקה השנייה

תשובה דחוף !!!
הבטא עלתה אך לא בדיוק הכפילה (מ- 27 ל- 47) הדימום כמעט הפסיק ואני עכשיון על זריקות גסטון בדיקה נוספת עוד יומיים. תמשיכו להחזיק אצבעות ותודה על התמיכה

העין ה 3

New member
הבטא עלתה וכמעט הכפילה

הבטא עלתה אך לא בדיוק הכפילה (מ- 27 ל- 47) הדימום כמעט הפסיק ואני עכשיון על זריקות גסטון בדיקה נוספת עוד יומיים. תמשיכו להחזיק אצבעות ותודה על התמיכה
הבטא עלתה וכמעט הכפילה
בטא אמורה להכפיל את עצמה בין 48 שעות ל-72 שעות. לפי החישוב במחשבון המצורף, הבטא שלך מכפילה את עצמה ב-60 שעות, וזה בסדר גמור. מחכים לשמוע על הכפלה נוספת ביום ראשון, ומחזיקים אצבעות!

מחזיקה אצבעות

מחזיקה אצבעות
כמו שורדה ציינה ההכפלה לא חייבת להיות מדוייקת (חכי לו עם המבחנים בחשבון
) מחכה לבשורות טובות ביום ראשון בעניינים

מצב
הנושא נעול.
למעלה