תשואה לנכס

etigo

New member
תשואה לנכס

שאלה למבינים, אני מעונינת להשקיע בנדלן השאלה היא האם להשקיע בדירה בבאר שבע ליד האונ' דירה שעולה משהו כמו 50000$ ואם אני משכירה אותה השכד' יכול להיות נניח 300$ לחודש זאת לעומת דירה בשכונה טובה בר"ג שעולה 120000$ והשכד יעלה נניח 500$ מי מהנכסים נותן יותר תשואה ? מהי הנוסחה? מה עדיף? מה הפרמטרים להשוואה?

r e d f i s h

New member
בלינק הבא יש מומחים להשקעות בנדל"ן

תשאלי גם אותם: http://www.cashflowclub.co.il/modules.php?name=Forums כנסי לפורום נדל"ן

אלמנטרי ווטסון !

300 * 12 = 3600 7.2 % 500 * 12 = 6000 5 % יש לי משהו בשבילך ב- 10 %, אני שולח מסר

מה עדיף?

השאלה היא האם להשקיע בדירה בבאר שבע ליד האונ' דירה שעולה משהו כמו 50000$ ואם אני משכירה אותה השכד' יכול להיות נניח 300$ לחודש זאת לעומת דירה בשכונה טובה בר"ג שעולה 120000$ והשכד יעלה נניח 500$ מי מהנכסים נותן יותר תשואה ? מהי הנוסחה? רק כדאי לזכור ישינם שיקולים נוספים, היכולים להשתנות בנין ב"ש ל-ר"ג, מלבד התשואה ברוטו: - התשואה נטו (תפוסה, הוצאות, חודשים לא משולמים וכו') - הסיכון - תחזית שינוי שווי הדירה מה עדיף? לדעתי השוק מאזן את עצמו ... ככל שהסיכון יותר גבוה - כך גם התשואה.

nirdagan

New member
חסרים נתונים

כגון שווי הדירות בעוד 10 שנים. יש לציין ששתי דירות שונות באותה עיר שעולות אותו דבר ומושכרות באותו שכר דירה ייתכן שיהיו להן שווי שונה בעוד 10 שנים.

זה כבר בתחום הערכה, חיזוי, משאלת לב

זה לא נתונים שניתן לחשבם. אני באופן בסיסי נוטה לכיוון מספרים מוצקים ועובדות ולא חיזוי או הערכה אלא אם יש בידך מידע ממשי על תוכניות פיתוח באזור או על שינוי כזה או אחר שבוודאות כמעט מוחלטת יבוצע.

זהו העיקרון המהותי בהשקעה ../images/Emo9.gif

להעריך את שיקרה בעתיד זוהי מהותה של ההשקעה

למעלה