תשאירו מקום לדמיון

גלcom.

New member
תשאירו מקום לדמיון

ועוד דבר מעניין שמתאים לכולנו- הפנטזיות!!! הפנטזיות שלנו הן הנשק המיני הסודי שלנו- אף אחד לא יודע מה מתרחש לנו בראש ואנחנו יכולים להשתולל איתן ככל העולה על דעתנו-ואם יש תחום שבו השמיים הם הגבול,הרי הוא זה: בפנטזיה אנחנו יכולים להיות יפים...וכל יכולים: אנחנו יכולים להיות חלשים או חזקים....שולטים או כנועים... משתוללים או פסיביים: אנחנו יכולים להיות הילדים הטובים או הילדים הרעים,המושחתים והפרועים.....על מחשבות ,תודה לאל ,אין פיקוח ןאין עונשים. וכל עוד אנחנו יודעים לעשות את האבחנה בין החיים האמיתיים לבין יצירי הדמיון שלנו ולא שוגים באשליה שהחלום הוא המציאות, הפנטזיה היא ברכה משמיים....וקביים לנפש! אבל.....האם כדאי ללכת איתן עד הסוף...ולממש אותן? קראתי...אהבתי ...כתבתי...(הכי הרבה חשבתי).....************ *********************************************** ****************************************************ומה תאמר על זה ארבל?**********ולא להתבלבל******-(-:cool:)

ההבדל הוא במסקנה

גל שלי,נשמתי התאומה,איך ניחשת שבכלל ארצה להגיב???!!!-ששש...-לא לענות! למסר עצמו-מסכים ב-100% למעט במסקנה אף שאיננו רחוקים כל-כך אחד מהשני-אני בעל דיעה ואת עוד עם סימן השאלה,משמע אין שלילה וזאת כבר אמצע הדרך!!! פנטזיה שלא מנסים לממש הינה אוננות לשמה ואילו הנסיון לממש הוא המוטבציה להמשיך לשרוד בעולמנו האפור אך עם הלב והעיניים לכיוון הוורוד.אין זה אומר שפנטזיה לא יכולה גם להתנפץ אך לא בגלל זה נוותר עליה מראש ,מה עוד שתמיד אפשר לבנות פנטזיה חדשה לא צריך לדאוג-המיאות תמיד תחכה לנו-אם נרצה ואם לא!!!

גלcom

New member
לפנטזיה שלי..........

על זה.........אין תגובה ........... אבל הרסת לי פנטזיה אחת - הים.. אמנם כל הניכוז מגיע אל הים ואולי זו הסיבה לכך שאנו אוהבים אותו כל כך.........(-:cool:) ושם מנכזים את אפרוריות החים,העצב,והדיכאון שלנו ולי אישית סימל הים קיץ,חופש,שמש,וסתלבט טוטאלי..... אני עדיין אוהבת את הים והגשם שיורד עליו רק מחטא את הנוזלים הרעים........(תמיד פחדתי מהים בחורף.....אבל לעולם לא מוותרת על השתוללות בחולות......ובמרחבים שעדיין נותרו שם...בים) והפנטזיות......רק מסעירות יותר כשמדובר על...ששש...

גלcom

New member
דוקא יש תגובה......-((.-.:cool:)

ילד אחד שואל את אבא שלו מה ההבדל בין תיארטי למעשי? עונה לו האב:``לך לאמא ושאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מליון דולר.``.. הילד הולך וכעבור כמה דקות חוזר ואומר לאביו שהיא מוכנה. האב אומר לו שוב:``לך לאחותך ושאל אותה את אותה השאלה``. הילד הולך וחוזר אחר כמה דקות עם אותה התשובה...גם היא מוכנה. אז מסביר לו האב: ``אתה רואה בני,תיאורטית....יש לנו 2 מליון דולר, מעשי....יש לנו שתי זונות בבית.``........(-:cool:) ועכשיו........... אני רצה ליחזקאל......להעביר זמן איכות....ביי!!!!!!

חומד שלי-התענוג כולו שלי

להיות הקטליזטור גם לפרץ הבדיחות המהנות כאן את כולם וגם ללשובך ליחזקאל עם חיוך על הפנים-כך כולם יוצאים נשכרים ,דיינו

גלcom

New member
דיינו,דינו......אבל בשעה כזו?.ארבלון?

מיסכן מושה.....לא יכול לישון? לפי השעה חשבתי שפקששתי את ארוחת הצהריים....((-:cool:) ד``ש לטלי......ומאוד מקווה שהיא דואגת לך כמו שצריך ויחזקאל עדיין מחכה לך ...לקובה.... ואני.....מזמינה אותך לסחינה בשבת....(כדי שייהיו לך עוד הפלצות)....!..(-:cool:)

במקום אחר נאמר

``בכיף וברצינות`` ואיה ההתייחסות (הרצינית והקונקרטית)? החיפוש אחר התוכנה והעכבות באנגלית הריצו את מחוגי השעון בלי להרגיש יום טוב לך יפתי

למעלה