תרשמו שהתייאשתי מהשלום מהפלשתינאים ומהמנהיג שלהם
P PsYcHo-BoY New member 27/3/02 #2 אתה לא היחיד גם לי נפל האסימון בזמן האחרון והבנתי שלשלום אנחנו כבר לא נגיע עם הפלשתינאים. אבל יחד עם זאת אני בטוח שגם אי אפשר לנצח עם של 3 וחצי מליון איש.
אתה לא היחיד גם לי נפל האסימון בזמן האחרון והבנתי שלשלום אנחנו כבר לא נגיע עם הפלשתינאים. אבל יחד עם זאת אני בטוח שגם אי אפשר לנצח עם של 3 וחצי מליון איש.
T Thats New member 27/3/02 #3 ל PSYCHO BOY אם כבר אתה מגיע למסקנות אז כדאי לך להתקדם עוד קצת ולהבין שבלי "הכרעה צבאית ברורה" ימשיכו הפיגועים ללא סוף. Thats all folks
ל PSYCHO BOY אם כבר אתה מגיע למסקנות אז כדאי לך להתקדם עוד קצת ולהבין שבלי "הכרעה צבאית ברורה" ימשיכו הפיגועים ללא סוף. Thats all folks
P pilovich shahaf New member 27/3/02 #4 תודה לאל, טוב מואחר מאשר אף פעם לא../images/Emo45.gif חג שמח לכם רבותי, כל מה שנישאר להגיע להכרעה צבאית מוחלטת, ומשם לצאת להפסקת אש, הסכם שלום.....קבע ותשקוט הארץ 40 שנה... אין חדש תחת...ה- מבחן היה ועוד יהיה, תוצאה יש ועוד תהיה... פ"ש.
תודה לאל, טוב מואחר מאשר אף פעם לא../images/Emo45.gif חג שמח לכם רבותי, כל מה שנישאר להגיע להכרעה צבאית מוחלטת, ומשם לצאת להפסקת אש, הסכם שלום.....קבע ותשקוט הארץ 40 שנה... אין חדש תחת...ה- מבחן היה ועוד יהיה, תוצאה יש ועוד תהיה... פ"ש.