תרשמו ביומנים - the patriot day

Yaniv-DC

New member
תרשמו ביומנים - the patriot day

יש לנו כבר ממוריאל ולייבור דיי, מרתין לותר קיהג דיי, אינדיפנדס דיי, וטרן דיי, כיפור דיי, ומעתה - אל תאמרו עוד אירועי ה-11 בספטמבר אלא הפטריוט דיי. אמריקה כמובן לא יודעת להתמודד עם עצב ושכול, ולכן כבר נערך מפגן כדורים פורחים בצורת מטוס עם הכיתוב lets roll (המשפט שאמר טייס המשנה במטוס בפנסילבניה) והפך למשפט שגור בפי הנשיא בוש, שבירת בקבוקי שמפניה לחנוכת אנדרטה שם ליד, מחיואת כפיים, בלונים ודגלים. ותזכרו את מה שאני אומר כל הזמן - לא ירחק היום בהם העיתונים יהיו מלאים במבצעי מכירות מיוחדים ליום הזה, שמעתה כאמור יקרא - הפטריוט דיי.

Yaniv-DC

New member
ואלו שבארץ ובעיקר ניר שאוהב את זה..

יום שבת, רואים עולם. איך אמריקן איידול מתקשר לחגיגות ה-11 בספטמבר. זה כדאי.

nirnir1

New member
Hi Yaniv! I`m here for the holidays

and for the Patriot day !!!o
(here in Chicago )

Yaniv-DC

New member
אה... אוקיי...

אז פיספסת, אם כי בכל זאת שיקאגו נראית לי טובה יותר מהפסד רואים עולם
אז אחרי מועד שידור הכתבה אני אסביר

nirnir1

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifCHICAGO

Yaniv-DC

New member
ועכשיו אחרי שזה שודר ../images/Emo13.gif

מה שבעצם עשינו שם, זה לקחנו את איך אמריקה לא ממש יודעת להתמודד עם אסונות, לא יודעים להזיל דמעות ולכן פוצחים בחגיגות ומצעדים. אחד טוד בימר, שהנהיג את מרד הנוסעים בטיסה 93 טבע את המושג "LETS ROLL" בשיחת הסלפון. אישתו כיום מופיעה בכל תוכנית ארוח בכל רשת ואף קיבלה הופעה אצל לארי קינג, ובחיוך מאוזן לאוזן היא מספרת שבכל אמריקאי טבוע הנושא השיווקי וכך היא מייצרת קו מוצרים הנושא את המושג "lets toll", מדובר בחולצות, כובעים, כוסות ואפילו קבוצת הפוטבול של פלורידה נושאת את הסיסמה על מדיה. אמו של אחד ההרוגים ההרוגים הנהיגה את מפגן הצפלינים את הכיתוב the good year כולל טקס שבירת בקבוקי היין וחיוך וצעקות שמחה. ומכאן - הספין לכיוון עירק. החשיפה של רשת CBS לגבי המזכרים של רמספלד כבר מיום ה-11 בספטמבר בהם כתב שזה הזמן להכנס בסדאם הנמצא בקשרים עם UBL, כך הוא מכנה את Usama Bin Laden... הנחישות של בוש לתקוף את עירק למרות אי תמיכת העם, הקונגרס והעולם. כמובן שלא יכולתי להרשות לכתבה לצאת בלי לקשור את מושא הערצתי - אמריקן איידול לעניין, ומתברר שרשת פוקס דאגה במכוון שתוכנית סיום העונה תצא שבוע אחד לפני ה-11 בספטמבר להעלאת המורל הלאומי ועל מנת שהזוכה יספיק, או כפי שהתברר - תספיק - להופיע בטקס הזיכרון הלאומי המרכזי בלינקולן ממוריאל ביום השנה. כמובן שגם חוסר העמידה בלו"ז שנקבע להגברת אמצעי הביטחון בשדות התעופה והתורים העצומים באלו שכן הגבירו את האמצעים כפי שנקבע, תורים הנמשכים שעה וחצי - שעתיים, כאשר יעד ההמתנה שנקבע הוא 10 דקות. זוהי ככל הנראה כתבתנו האחרונה לרואים עולם בצוות הנוכחי, בתקווה שהצוות המחודש יהייה טוב לא פחות

DrunkardPathway

New member
יופי של כתבה יניב.עשיתם עבודה

מקצועית. לא ידעתי שאתה חלק מצוות רואים עולם. והאמריקאים אני לא מבינה אותם. כל דבר אם זה לא שואו, אם זה לא בטלוויזיה זה לא שווה. וככה הם מפסידים הרבה דברים. הבתים שלהם ענקיים ויש להם המון דברים בבית. אם היו מוציאים החוצה כל מה שיש בבית אפשר היה למלא קניון. לא סתם אומרים שאמריקאי ממוצע צורך כמו ארבעים הודים... תגיד לי מה זה הקלרה מישמש הזה שאתה כל-כך שמח בגללו. כרמלה

lilaNY

New member
באמת כרמלה ../images/Emo6.gif "למה גברת קלרה

קלרה אפרסק, את ישנה תמיד כשאני ..." זה בערך מה זכרתי אני מהשיר. שנה טובה

Yaniv-DC

New member
כשאני משחק

כמו השכנה המניאקית שלי גבריאלה שלקחה לי פעם כדור טניס כי זה פגע לה בתריס

Yaniv-DC

New member
לא חלק מרואים עולם ../images/Emo13.gif

חלק מהדסק של ערוץ אחד בוושינגטון