תרשמו ביומן

תרשמו ביומן

את הופעת הבכורה שלו בNBA יערוך נייט האפמן ב-30 באוקטובר . על הפתיחה יש לו מפגש עם אגדת כדורסל : מייקל ג´ורדן (ווושינגטון). יומיים אח"כ , מפגש מעניין מול סן אנטוניו ומצ´ אפ אפשרי מול דאנקן. ב-2 לנובמבר, הוא ישחק במפגש מסקרן לא פחות מול יוסטון ויאו מינג הסיני. ב-13 לדצמבר הוא ישחק מול סיאטל, במה שעשוי להיות מפגש בין שני יוצאי מכבי ת"א : הוא ופרקר. בסוף דצמבר מחכה לו חוויה 2X : שני משחקים מול הלייקרס (ב-22 וב-29 לחודש) , וכמובן אפשרות סבירה שהוא יהיה זה שינסה לעצור את השאק. את יריבו הותיק רברצ´ה הוא יפגוש לראשונה ב-6 לינואר ,ומפגש מעניין נוסף יהיה כאשר הוא יפגוש את ממפיס ופאו גאסול (9 למרץ ). ב-26 לינואר הוא ישחק מול סקרמנטו , הקבוצה הכי טובה בליגה , ושבוע לאחר מכן ,2 לפברואר הוא עשוי לפתוח תחרות הטבעות מול הקליפרס.

תאר לך

רבע רביעי, 10 שניות לסיום הלוח מראה 92-91 לטורונטו, מייק עם הכדור עובר את השומר שלו חודר לסל ללייאפ פשוט אבל אז בא האפמן ומוריד לו גג לפרצוף... טורונטו מנצחים ונייט על ה"גג"

BullsDuDe

New member
אני כנראה יראה אותו חוטף בראש.....

מאדי קארי במשחק ב-26 בפברואר אני מתכנן לטוס לשם. ואז ב-1 למרץ אני כנראה יראה את שיקאגו בוושינגטון נותנים בראש לג´ורדן וחבורתו.

BlacKinght

New member
מה??? מה פתאום....

זה רק מראה כמה את מבין דברים.... האפמן קודם כל לא רק שישחק הרבה דקות אלא גם אני מאמין שבשלב מסוים בעונה הוא יפתח. איזה סנטר יש לטורנטו??? האקים? הוא פצוע וחולה וזקן ומסכן...בלי לעליב... אין סיכוי שהוא יחממם את הספסל תמורת מה שהם משלמים לו...

Kgt1

New member
ראשית כל "החלום" יהיה ככל הנראה

עדיף על האפמן גם בגיל 50 (מי ייתן ואני טועה ונייט ישחזר את הסטטיסטיקה שלו מלפני שנתי עונות במכבי). שנית בכל מה שקשור לסנטרים, בהחלט צפויה בעיה... מי יודע אולי ממדו נדייה ייפתח בחמישייה?

עדו מסד

New member
קצת על בעיית הסנטרים בטורונטו:

הבעיה העיקרית של טורונטו היא שיש להם לא פחות מ5 סנטרים: האקים האפמן סטיוארט מונטרוס נ´דייה האקים, עם כל הכבוד שיש לי אליו, פשוט סנטר ענק שמאמצע שנות ה80 עד סוף שנות ה90 היה הסנטר מס´ בליגה. הוא פשוט צל של עצמו, זאת כנראה תהיה שנתו האחרונה בליגה ואני די בספק אם הוא יפתח. (מה גם שהוא ככל הנראה ימשיך לסבול מפציעות) כולנו מכירים את האפמן אז לא נרחיב עליו. סטיוארט הוא עוד שחקן שסובל מהרבה פציעות ופחות סובל מהחוזה המטורף שהוא קיבל לפני כמה שנים. יכול להיות שחקן טוב בליגה אם יבריא סוף סוף. מונטרוס הוא שחקן שעיקרו הוא להיות גבוה ולעמוד ליד אזור הצבע, תורם בערך כמו הנפלד מבחינה התקפית. נ´דייה, שחקן לא רע שבהחלט הראה ניצוצות שנה שעברה, אבל בהחלט לא פיתרון לזמן הקרוב. מה גם שהוא מכיר לא רע את מיטת בית החולים. בקיצור, יותר מדי שחקנים על אותה עמדה, הראפטורס בהחלט צריכים לשלוח אחד מהם ולמצוא איזה פאוור-פורוורד מחליף טוב. ואם אלוהים גדול, הטרייד איכשהו יכלול את סטיוארט שהחוזה שלו זו אחת הסיבות שאת קיאון לא נראה לובש יותר את החולצה הסגולה-שחורה.

Jason Terry

New member
מייקל "יוגי" סטיוארט ???

אמנם היה פצוע רוב העונה האחרונה, אבל בליגת הקיץ היראה כישרון כמו של מיודעינו אד הורטון ווינפרד קינג... כלומר - אין כישרון האפמן ומאמדו יתנו פייט על עמדת הסנטר, כאשר חכים לא ייתן יותר מ - 15 עד 20 דקות לערב. האפמן , כשהוא רעב, נמצא במיטבו !!!

Akuma

New member
להאפמן לא מתאים להיות סנטר...

הוא יותר מידי חלש... הוא יכול להיות פוואר פוורד או שמאל פוורד גדול כמו KG... זאת לפחות דעתי

למעלה