תרשים זרימה

עייטן

New member
תרשים זרימה

הי חבר´ה, צריך את עזרתכם באופן יחסית דחוף (עד יום א´) השאלה שנתנו לי היא: עליך לסרטט תרשים זרימה הקולט 2 מספרים המהווים טווח (גבול עליון וגבול תחתון) עליך להציג את כל המספרים הראשוניים בטווח שנקלט. תוכלו לעשות זאת בוורד או לכתוב את התשובה ולסרוק אותה, או כל דרך אחרת. אני צריך את זה דחוף. אתם יודעים מה התשובה?

פינצ

New member
אני אגיד לך

לשרטט לך? בחיים לא, שיעורי בית עושים לבד! אבל מה שכן אני אתן לך את הלוגיקה: תעשה לולאה מהמספר הראשון עד המספר השני, עבור כל מספר תבדוק אם הוא ראשוני ואם כן תציג אותו, אין פשוט מזה.

עייטן

New member
אני יגיד לך איפה הבעיה שלי

אני יודע שתנאי זה מעויין לדוגמא A גדול B ואז יש שני חצים כן או לא אני יודע שמקבילית זה קלט או פלט לדוגמא הדפס A , קלוט לתוך A ומלבן זה פקודה השמה B->A זהו, זה מה שאני יודע. הבעיה אצלי אני לא יודע לבטא לולאה בתרשים זרימה או while באותה הזדמנות שזה קשור לשאלה אחרת: אמרו לי קלוט ציונים למערך. איך אני מבטא מערך בתרשים זרימה. לכתוב תוכנית בC לא בעיה בשבילי אבל לכתוב תרשים זרימה זה בעייתי כי אני לא יודע מהן הכללים. תעזרו לי?

ke

New member
תרשים זרימה

בשביל לעשות לולאה, משלבים תנאי עם חיצים אחורה. אני לא בטוח בסימונים המדויקים, אבל מצורפת דוגמא ללולאת while פשוטה. בהצלחה.

למעלה