תרשו לי קצת....

אני חושב

שיש פוסטים בהם אין מקום לשטויות שלך עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לכל הריסת פוטים על-ידך, אבל רק עד עכשיו

אבי

אני מאלה שלא תמיד חושפים אני גם מול האשים שהכי אוהב בעולם..לא תמיד אומר הכול ואם תקרא זה בדיוק מה שכתבתי... עברתי כמה דברים בחיים...וזה היה הכי גרוע לי אז תודה שבאת..וחלקת איתנו חוכמה ענקית זו

חומד...

אהיה כנה ואומר שפה ושם כן דאגתי לעצמי לפניו אבל זה לא קרה הרבה למרות שברגע של המריבה אמרתי לעצמי בראש "שלא יבוא יותר מה איכפת לי " יודע שגם במחיר הכי גבוהה לעולם לא אוותר עליו... מישהי פעם אמרה ש"אני אביא לה את הירח אם תבקש" בשבילו..אני אעקור עין לעצמי אם יידרש...

אומרים

שלילדים קטנים קל יותר עם הגרושין של ההורים כאן הבאת את הדוגמא למה התאוריה הנ"ל כל-כך נכונה יש גם רושם שהילדים בגילאים האלה מתבגרים מהר יותר, ולפי מה שכתבת גם זה נכון מצד אחד זה לא קל, אפילו כואב לפעמים מאידך נוכל לקבל מהילדים שלנו את האהבה הכי נקיה שאפשר, וזה רק בתנאי שנהיה הכי אמיתיים איתם
זה יוביל לתגובה כמו שאתה עצמך קיבלת מהבן שלך-זה מצביע על קשר חזק מאוד בינכם ובנימה אישתי-אני מכיר את סוג הקשר הזה

אני אספר לך משהו

באמצע השנה זימנו אותי לבית ספר הילד ירד בלימודים...לא מקשיב...לא משתף פעולה אני והמורה והיועץ ישבנו איתו..וזה יצא.. אני דואג לאבא... הם היו בהלם הוא דואג לי הוא שמע כמה דברים והם לא יוצאים לו מהראש לקח זמן אבל הראיתי לו שאפשר לא לדאוג כן מאמין ואוהב להאמין שיש לי איתו קשר מאוד מיוחד גם בגלל מי שהוא בשבילי וגם נסיבות שבהן נולד ומה שקרה בזמן הזה ואמן עלינו רק אהבה כזו...

רק שיר

New member
עצוב

אך כמה שזה עצוב זה מרגשו מזכך. לעתים אנחנו הופכים להיות ילדים בעצמנו מול אהבה אמיתית שכזו-של ילדינו.

love u11

New member
אתה אדם גדול ../images/Emo47.gif

את כל האנשים מנהלת איזו שהיא שיחה על עצמם (אני לא טוב, אני לא בסדר, לא אוהבים אותי ועוד המון) הבעיה היא שרובנו לא רואים זאת. הגדולה שלך היא שאתה רואה את מה שמנהל אותך בחיים ויותר מכל אתה אומר זאת בגלוי. כך אנשים גדולים ואמיצים מתנהגים (תקרה את האוטובייוגרפיה של גנדי). בנוסף לכך ךמרות הקשיים יצרתה קשר עם הבן וביקשתה להשלים את העניין איתו. אם לא היה לו אבא כזה מדהים הוא לא היה מבקש סליחה בעצמו. כנראה הוא למד שניתן לבקש סליחה מאבא וזה לא טרוילי. כל הכבוד. אתה דוגמה ומופת לכולנו.

אם

הייתי מצליח לראות את מה שראיתי והבנתי אתמול נגיד לפני 7 שנים בטח החיים שלי היו שונים הייתי מסתפק בללמוד את זה לפני ארבע שנים... אבל...למדתי אני אחכים ופשוט מאוד מהיום אתחיל למצות ואני ממשל לא גדול אבל מהרבה בחינות הילד הזה מדהים ומי שטורח להכיר אותו...לומד את זה ומהר.

love u11

New member
כל הכבוד לילד...

וגם לך, תתן קרדית לעצמך זה לא פחות חשוב

דגיגית33

New member
טלה...

קראתי והתפעמתי משניכם, ממש כך. הילדים הטהורים האלה, נטולי כל פוזות אומרים מה שמרגישים בלי פחד ובלי מגננות השייכות לנו הגדולים... אומרים אני אוהב בלי פחד... אמיתי כל כך.. ואתה, מרגיש את כל הכאב הזה ורוצה כל כך להגיע אליו ולא יודע איך... וזה טבעי.. אחרי שמתרגלים כל כך לעטוף את עצמנו בכל החומות והמגננות לפעמים אנחנו מוצאים את עצמנו גם מול הילדים.. כך מלאי חומות.. זכית ביכולת להראות כאן את הדברים ברגישות, בנגיעות בתוך הבפנוכו של הרגש שלנו, והלוואי וכל ההבטחות האלה על הפחד מלהוציא רגש יתממשו וישברו את כל החומות... העיקר שעכשיו טוב, ורגוע לכם.. שבוע טוב...

שווארמה שלי../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרתי לך בסופ"ש, התפוח לא נופל רחוק מהעץ. הילד המדהים שלך הוא בדיוק אתה. לא פעם קשה לנו לשים את האגו שלנו בצד כדי לקחת צעד אחורה ולהגיד סליחה. הילדים שלנו לא תמיד רואים את התמונה המלאה שאנחנו רואים. הילד הרגיש שלך לימד אותך שיעור חשוב. קח אותו בשתי ידיים ותלמד ממנו. אתה אבא נפלא ואל תתן לאף אחד לערער על זה

למעלה