תרשו לי קצת....

תרשו לי קצת....

לוקח שבוע אחורה..חוזרים אני והילדים מסוף שבוע מדליק שנהננו מכל שנייה מארחת מדהימה..שפינקה ופינקה ופינקה...
אני והילדים באוטו מדברים מעבירים רשמים והם כבר מתחילים לתכנן את הסוף שבוע הבא... אנחנו מחוייכים צוחקים ואז שיחת טלפון..שמערערת את הבן ולצערי גורמת למתיחות מיותרת וחסרת טעם הוא כבר יוצא מאיזון לשימחתי הוא נרדם וחשבתי שיחה כשנגיע הביתה תרגיע אותו ..מגיעים הביתה הוא מתעורר ודורש לחזור לאמא שלו אני כמובן מתנגד אחרי שבועיים יחד קשה לי שילך עם הטעם המר מנסה משתדל הוא עקשן ממני מנצח אני לוקח אותו לאמא..הקטנה לא מסכימה לחזור היא נשארת עם אבא וכך הם מתפצלים וכך מתחיל לי שבוע גיהנום כל המחשבות בכל צעד שעושה רק בו הוא בויכוח איתי למרות ואולי בגלל גילו הצעיר אומר דברים קשים...ואני נעלב ההגנות שלי משתלטות עליי וכמו מפגר הפגזתי חזרה..שנינו עם דמעות אבל אף אחד מאיתנו לא לוקח אחורה ויודע שאני זה שהיה צריך לקחת אחורה אבל לא מצליח ההגנות האלה הן בעצם לא הגנות הן רק הורסות ופוגעות יותר והורסות גם את המעט שנשאר. וכך יום יום אני לא מצליח לחשוב ישר מתעלם מרוב האנשים בחיי רק הוא בראש שלי ואני יודע מה אני צריך לעשות...כמה פעמים מתחיל בנסיעה לשם וחוזר...חושב להתקשר... ומתחרט בקיצור שבוע הכי גרוע בחיי מאז שאבא שלי נפטר סוחב איתי סלע ענק לכל מקום שהולך וזה מעייף מתיש מנסה לחשוב על דברים שאוהב..אבל הכול מתקשר אליו.. הכול חוזר תמיד בצורה כל שהיא אליו ואז בשנייה שמחליט להתקשר אליו לדבר...הטלפון מצלצל שיחה שממש לא מתאימה באותו רגע אבל היא נמשכת ונמשכת ומחכה שתסתיים וברגע שמתחיל לחייג שוב שיחה מזרז מסיים את השיחה והפעם מנסה לחייג מהר...ושוב הטלפון מצלצל.. אבא אני מצטער על ההתנהגות שלי אני אוהב אותך ומתגעגע... כמו תינוק הדמעות יירדו ואני אומר למלך הזה כמה אני גאה בו כמה הוא עשה לי טוב בלב..כמה אני מת עליו ולכם אומר החיים שלי בלעדיו באמת כלום אבל מתבייש שילד בן שמונה מלמד אותי איך מתגברים על ההגנות המטומטמות שלי מראה לי שלבוא ולומר את מה שיש לו ללא חשש שיפגע..שיסלח לי אלוהים על כל הפעמים שרציתי לומר לאנשים שאוהב A אבל בגלל שפחדתי להיפגע אמרתי Y כמה פעמים בחיים שהפחד הזה השתלט...ורמס חלקה אחר חלקה...הבטחתי לעצמי ש.. א..לכל מי שאוהב עוד היום מחר ראשון הוא יידע ב..שההגנות האלה יותר לא ינהלו לי את החיים טלה קיבל אנרגיות שבאות מאהבה טהורה 1 2 3 שלחחחחחחחחחחחחח

תשמע איש מופלא,

אניאוהבת אותך מאוד. אתה יודע את זה כבר. כולנו טועים וכולנו לומדים. כולנו זקוקים לחסד / נתן זך כולנו זקוקים לחסד, כולנו זקוקים למגע. לרכוש חום לא בכסף, לרכוש מתוך מגע. לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל. כמו שמש שזורחת, כמו צל אשר נופל. בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום. כולנו רוצים לתת רק מעטים יודעים איך. צריך ללמוד כעת שהאושר לא מחייך, שמה שניתן אי פעם לא ילקח לעולם. שיש לכל זה טעם, גם כשהטעם תם... בואי ואראה לך מקום שבו עוד מאיר אור יום. כולנו רוצים לאהוב, כולנו רוצים לשמוח. כדי שיהיה לנו טוב, שיהיה לנו כח. כמו שמש שזורחת... © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

אני 27

New member
לא מסוגל אפילו לחשוב ..

על מה שעבר עליך ... אבל טוב שהכל הסתדר . ולפעמים , באמת הדברים הכי צפויים , הכי "פשוטים " לכאורה .. הם אלו שהכי מפתיעים . תהיה גאה שיש לך בן שכזה . ולדעתי , הוא למד את זה מאביו .

../images/Emo13.gif

עכשיו גם מסוגל לחייך... אני גאהה מאוד בבן הזה הוא מלך בשבילי אבל נראה לי שהוא זה שמלמד אותי... תודה איש

וואו.

תשמע, זה לא קל, לפעמים מאוד קל ונוח להגיע למקומות האלה, "המוגנים" כביכול. החוכמה היא לתפוס אותם בזמן, ולא תמיד אנחנו יודעים איך לעשות את זה. כל החיים אנחנו לומדים, החיים הם הרי שיעור אחד ארוך, ואם למדת להסיר הגנות- הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא רק להתמיד עם זה הלאה.

א פרסקי

New member
טלה ידידי

הילדה שלי עדין לא בגיל של הבן שלך אבל הצלחת לרגש אותי בכתיבה ובהחלטות יש ימים שגם אני חושב מה יהיה עוד כמה שנים ורצה להגיע לדברים טובים מקווה שהכל יתנהל כצפוי ולא יהיו הפתעות מיותרות שבת שלום

mr_lonely

New member
WOWWWWWWWWWWWW

כמה מרגש כתבת ! שתבין עד כמה ריגשת... מבריק לי בעיניים ומטושטש במסך.... 1 2 3....שלח...

mr_lonely

New member
תודה רבה ! ../images/Emo39.gif

תודה על תגובה שונה מאלה שאני מקבל כאן לאחרונה. ואולם זה מסוג הדברים שאנו ככותבים רגילים בהם. ועדין חשוב לדעת שיש גם דיעות אחרות. תודה רבה.

מרגש מאד...

יש לנו הרבה מה ללמוד מהם...בעיקר על אהבה טהורה... יש לך במה להתגאות. הילד הזה הוא שלך, ואולי עכשיו הוא מלמדת אותך- אבל זה לא שלא ידעת. ידעת...לימדת אותו...ושכחת
.

Bubble Girl 27

New member
וואוו

אני לא יודעת בן כמה הוא אבל ללא ספק הוא גם בוגר וגם גבר! מאוד מרגש...

הילד...

ומתייחס אליו כך לא רוצה שיתבגר לי מהר רק בן שמונה וחצי... ומי שמכיר אותו יודע שלקח ממני גם את ה"ריגשי" אבל חוכמה יש לו...ואני לומד ממנו

נגעת לליבי ובתוך הבטן פנימה..

גם דמעות בעיניים וגם דקירה בנשמה אכן זה קשה לגעת בכאב הזה שבבסיס הוויתנו פתאום שאתה הורה אתה לא מבין האם קודם ידעת מה זאת אהבת אמת? בדם ובנמשה ובכל רקמה נושמת.. חשתיאת כאבך כשקראתי שכן גם אני חווה את הצלילות הכואבות האלו כל הכבוד לו ולך בעיני הגבורה היא בללמוד ולא לוותר גם כשטועים וגם כשמתחרטים ללכת ישר באומץ יד ביד ולא לוותר על הקשר שלכם לעולם - בכל מחיר באהבה

aviavram

New member
בבטן פנימה ? אני צריך לבדוק מה קורה

איך הקפה שלך גם הוא עדיין מגיע לבטן פנימה

למעלה