תרשו לי קצת לצחוק

srgrn

New member
תרשו לי קצת לצחוק

אין לי שום כוונה להעליב אמונות של אחרים בטח לא בפורום שנועד כדי להביא דעות שונות אבל כמה מכם באמת יכולים להשפיע על המציאות דרך ה"מאגיה"/כישוף/קסם/טקס שלכם או דרך בקשות מישויות עליונות ואני לא מדבר על השפעה לאחר זמן אלא על השפעה מיידית או שקורית כמעט מיד בערך שעה נאמר? ואגב ראיתי איזכור של התנך השטני מאיפה אפשר להשיג אותו ולאלא שגרים במרכז יש דברים שאפשר להשיג בקלות בחנויות של ניו אייג וראיתי גם בטבק עוז כמה דברים לאלה שמכירים תודה לכולכם ואהלן ממני SrGrN

The Wraith

New member
גם אם לא תרשה לי לצחוק עליך

אתה ילד קטן, חבר בפורום דימונס, יומרני ביותר ולא ממש מבין הרבה. שני הספרים האחרונים בתנ"ך השטני דנים במאגיה שטנית, בעצם אין לך שום סיבה לרכוש את התנ"ך השטני, מה תעשה אתו? הוא נועד לאנשים מסויימים - אתה לא אחד מאתנו.

morning star

New member
תסייג "אותנו"

אתה מתכוון ב"אותנו" כנראה לאותם אנשים מסויימים שאתה שייך אליהם, ז"א השטניסטים עפ"י לה-ויי. בקשר ל"אותנו" בפורום - אם אתה רוצה לדון על מאגיה, ברוך הבא. אם לא... שלך הנווד

The Wraith

New member
הכוונה היא

לשטניסטים, הוא משקף את זה שהוא ממש לא, כבר ראיתי את ההודעות שלו בפורום דימונס של ערן בן-סער וכל השאר. לגבי מאגיה, אין לי בעיה אם הוא לא רוצה לדון בזה אלא לבדוק אמונות, כי כאן זה לא המקום. אם אין למישהו כאן עניין או הבנה במאגיה אני לא מבין מה הוא עושה כאן, זה תקף לגבי מספר אנשים כאן.

srgrn

New member
אז אתה מכיר אותי קצת

אז אתה מכיר אותי קצת מהשטויות שכתבתי בדימונס אם היית מכיר אותי ואת האמונה שלך היית רואה שיש חורים בערך כמו שקיימים בנצרות ובכלל שטניזם ויהדות ונצרות ואסלם אותו דבר כמעט דרך אחרת ואני בטוח שיש עוד כמה בכלל כול הדתות שבאו אחרי היהדות כבר לא שוות כמו הדתות העתיקות וזה מבדיקה ומחקר של כמה שבועות של קריאת טקסטים ברמות גבוהות על מיסטיקה דת והסטוריה

למעלה