תרשו לי לרגע...

youvall

New member
תרשו לי לרגע...

תרשו לי לרגע להתנתק מהציניות שעופפת את כולם עכשיו, ולהתנתק לרגע מההתנתקות ולהתנתק לרגע מכל הריבים הקטנים...ולהתרכז בדבר כ"כ חשוב, כ"כ מאחד! עמק החולה ניצחה!!! עמק החולה, בהנהגת יוגב אוחיון(תזכרו את השם הזה) לקחה את אליפות ליגת העל לכדורסל לבתי ספר תיכוניים!!! מכאן מתפתחים השחקנים הישראלים הטובים ביותר(הלפרין,בורשטיין, קוזיקארו)! כל הכבוד לאדומים מהגליל! נתתם את אחת העונות הכי מדהימות שראיתי! כל הכבוד לכם!!! עמק החולה ניצחו! יוגב אוחיון שולט! דרך אגב.. הMVP, הוא ליאור סרף-וגם את השם הזה עוד תשמעו הרבה!!!

youvall

New member
מה קרה?

לא יכול לפרגן לקבוצה שכל העונה שיחקה הרבה יותר יפה מכל קבוצה שהתמודדה מולה?!?

youvall

New member
מה?!?

זה היה אחד המשחקים הכי יפים השנה בליגה! ואני לא תלמיד תיכון כבר, ואין לי אינטרס...אבל החבר'ה שיחקו כדורסל יפה! ד"א, גם מזל טוב למכבי על הניצחון מול סיינה! זה הפסד ביתי ראשון אחרי 9 נצחונות בית לסיינה...ולפני ה9 האלה, ההפסד הקודם שלה-היה למכבי! מכבי שומרת על המקום הראשון בבית ומבטיחה את מקומה בטופ 16! עוד צעד לקראת החזרת הגביע לת"א גם השנה(אם ירצה השם!)

youvall

New member
הוא התגלה בליגת העל של בתי הספר

הוא ובורשטיין ורבים אחרים התגלו בליגת העל של בתי הספר התיכוניים ואז עברו לקבוצות הבוגרות שלהם... עכשיו זה יקרה עם יוגב אוחיון מעמק החולה שיעבור בשעה טובה להתאמן עם הבוגרים של גליל עליון כדי שיוכל לשחק שם כספורטאי מצטיין...

מי שהבין בנוער

קלט את יותם הלפרין וגיא פניני בלי קשר לליגת העל בכלל אני לא חושב שפניני שיחק בליגה הזאת

youvall

New member
לא יודע על פניני....

אבל הלפרין, קוז'יקרו, בורשטיין ועוד ועוד ועוד הם בוגרי הליגה הזו ושם הם גדלו...

למעלה