תרשו לי להיות חצופה ...

תרשו לי להיות חצופה ...

אני מחפשת לזזה בית .. זאת זזה , מצאתי אותה לפני שנתיים ומאז אני מחפשת לה בית . עד עכשיו לא חיפשתי ממש ברצינות כי היה לי נוח להתעלם מהמצב ... ניסיתי לשכנע את עצמי שאני אחזיק אותה אצלי...אבל שיכנועים לחוד ומציאות לחוד . בסוף שנת הלימודים אנחנו עוברים דירה , כבר יש לנו כלבה אחת שלנו ממקודם ..לא נוכל לקחת איתנו גם את זזה .. זזה כלבה מדהימה , אנושית, מאולפת, מעוקרת, מתה על ילדים , ומבינה עברית !!! אם אתם שומעים על מישהו שרוצה כלבה שכבר מחונכת , כלבה אוהבת ומעניקה אשמח לתת עוד פרטים במסר ... אז , סליחה על החוצפה מירבי.. ורק שימו לב לחיוך שלה ...

אור224

New member
אני שייכת לפורום אחר אך מכירה

את בעלת הכלבה (המקסימה, המיוחדת,אני יכולה להמטיר מחמאות עוד ועוד:))) וכמובן גם את הכלבה המדהימה-זזה. לצערי, לא יכולה לקחת אותה אבל חייבת לספר לכם ,שזוהי כלבה מיוחדת,חביבה,ידידותית וחמה.היא זאת ,שאימצה את בעליה הנוכחים-פשוט אי אפשר לאמר לה לא,עיניה מדברות ומספרות . מי שיקח אותה-יזכה בגדול. ואני לא משוחדת,באמת שלא. מצטערת ,שהתפרצתי לכאן- סלחו לי לא יכולתי,שלא להגיב.

אור224

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מירבי*

New member
שבוע טוב אהובתי../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירה? מתגעגעת אליך, אנחנו חייבות לקבוע משהו. זזה נראית חמודה, בת כמה היא? הבנות שלי מאוד רוצות כלב, ליבי ניגשת לכל כלב ברחוב, בין אם זה פודל קטן או אמסטף מפחיד, הבעיה זה אמא שלהם...לא יודעת אם אני בעניין, שכנעי אותי.

לשכנע ?????????????

כפרה מתי ניפגש כבר??? בואי אני אספר לך על זזה , היא בת ארבע - חמש , מעוקרת (ככה מצאתי אותה ) היא ספורטיבית שחבל"ז.. אם את הולכת לצעידות את תיגמרי הרבה לפניה כי היא יכולה ללכת בלי סוף (מנסיון)... היא אוכלת פעם ביום , ואם יש לך שאריות שבד"כ את זורקת זזה תשמח לקבל ולך לא יכאב הלב !!! לילדים היא מתנה !!!!! הבנות שלי אונסות אותה מאהבה , ולפי דעתי ילדים שגדלים עם כלב הם ילדים עם חוש אחריות מפותח ורגש מפותח ( זה גם מוכח מדעית ).. ילד מוצא בכלב חבר ושותף , אני את כל גיל ההתבגרות שלי עברתי עם כלב ששמע את הצרות שלי וספג את הדמעות על הדרך... להמשיך ???????????????????????????? זזה מאולפת , יושבת לפני מעבר חציה , יודעת מה זה רגלי , ולא עושה נזקים בבית !!!!! אוהבת לנסוע ברכב !!!!! להמשיך???????????????? היא כמעט מדברת עברית !!! הייתי שמחה אם את היית לוקחת אותה כי זה כאילו שהיא נשארת אצלי .. ספרי לי איך אני בשיכנועים???????????? נשיקות אהובתי ותתקשרי שנקבע בזמנך החופשי ...מה דעתך על יום ד'???????????

מירבי*

New member
טלפון../images/Emo33.gif

נדבר בבוקר גם על יום רביעי וגם על זזה..את טובה בשכנועים כמו בהרבה דברים אחרים. נשיקות

effies

New member
כלב- החבר הטוב של האדם../images/Emo107.gif

אי אפשר שלא להתייחס למה שכתבתם, גם לי יש כלב ,וזה אחד הדברים הכי טובים שיש ,לפעמים ההרגשה היא שהוא מעניק לי יותר ממה שאני מעניקה לו ,המבט שלו והאהבה שלו יכולים להמיס כל אחד וכל אחת ...גם מי שלא כל כך אוהב כלבים לא יכול להתעלם ממנו. אז ככה שמי שייקח את זזה נראה לי שרק ייהנה ,ויקבל יותר ממה שהוא מצפה ..בהצלחה

9שילי

New member
|כלאני רוצה אני רוצה אני רוצה ../images/Emo107.gif

אני מבטיחה לשכנע את מירב לוי שתאמץ את הכלבה המקסימה אם לא אני אקח אותה ומבטיחה לטפל בה יפה כנדרש בברכה המיסתורית

מירבי*

New member
ילדה מתוקה שלי../images/Emo24.gif

שיכנעת אותי! אוהבת אותך שי-לי.

אחח איזה כייף יהיה לזזה אם זה

יסתדר ואתם תאמצו אותה .....
אנחנו נשתמע
ונראה מה עושים..... שי-לי מתוקה אני בטוחה שאת ממש הילדה הכי מתאימה !!! צ'או בינתיים נשתמע בקרוב...

9שילי

New member
|כלב../images/Emo51.gifכלב|

אני אוהבת אתכם מאוד בברכה שילי לוי האוהבת מכל ה
(תודה על ה
הקטנה

למעלה