תרשו לי בבקשה.....

sahr12

New member
תרשו לי בבקשה.....

בתור אחד שלקח שלושה אוסקרים.....לתפוס תחת.....חחחחחחחחח (לא,לא תתחת שלך פנטום)....חחחחח בקר אור לכולם-ן.... שבוע טוב....יום ראשון....התחלה יפה... תישארו מחוייכים... האיש בעל שלושת הפסלונים ס´

../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif

אין ספק שהם הגיעו לך! שבוע טוב ויום קסום... (מוכנה להלוות לך את הכספת שלי, בכדי לשמור של האוסקרים)

sahr12

New member
פורטיטו יקירתי.....

קודם נשיקה בלחי.... בטח תגידי עכשיו שהצבעת בשבילי אה??????חחחחח... אחלה יום,וקסם של שבוע.. שיתגשמו משאלותייך....

סער ..

קודם כל מאברוק ... אם לקחת .. סימן שמגיע לך , לא ..?? יש\ לך עוד כמה ימים להיתפנק על הזכיה ... ואח"כ תתחיל מחדש .... יש לך עוד עונה שלמה ... לקנות אותי שוב . מתפאר לי באוטו חדש

sahr12

New member
סאחי?.????

נגיד שאני מאמין לך שבחרת בי......חחחחחחחחח קח אותי סיבוב באוטו! קנה לי גלידה....חחחחח פנק אותי.. תודה ידידי....אל תשכח ששנה הבאה יש לי יום הולדת....:)

giulietta

New member
עכשיו שבאת, מיסטר אוסקר../images/Emo106.gif

(בשנה הבאה התחרות תיקרא על שמך) אני יכולה לומר לך בוקר טוב וללכת לעיסוקיי. ברכות למי שהפורום איננו מה שהוא בלעדיו (עשית ביטוח חיים?) ויום נעים
ג´ול

sahr12

New member
המשך יום יפה גם לך ג´ולי.....

הסמקתי מהמחמאה....כשתחזרי בטח כבר יהיה "נאום הזכייה"....חחחחח תקראי אותו... נשיקות...

ס´אמק איתך...

מה קרה ??? אתה כבר לא יכול לתפוס את ת´תחת שלי ???? זהו ? 3 אוסקרים והפכת לי לסנוב... אחר-כך לא תבין למה אני לא רוצה לנשק אותך יותר... אז מה אם יש לי רק 2 אוסקרים... אני כבר לא בן אדם ? שיורד עלי גשם אני לא נרטב ? שצובטים אותי אני נצבט ?

tot15

New member
סערררררררר

מזל טוב יקירי רק שלא תהפוך לי לסנוב

giulietta

New member
הממממ....

אני מבקשת להתחשב ברגשותיהם של אלה שהיו מועמדים כמה פעמים ולא זכו אפילו פעם אחת
גם ככה קשה לי לשמור על פסאדה, קצת התחשבות
יאללה, עפתי ג´ול

sahr12

New member
זכית ב2 אוסקרים??????

זהו???????????....חחחחחחחחחחחח אני ב3!! (נה,נה ונה,נה....תחת של בננה) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... בקר אור אחי החיוור.... בשבילי הכוכב זה אתה.. יום קסום חתיכת פלרטטן....חחחחח

Windbluesea

New member
בוקר טוב ושבוע טוב.....

מזל טוב על הזכיה המרשימה..... ההזמנות לפסטיבל קאן בדרך אלייך .....שחק אותה....

tot15

New member
ווינדי בוקר טוב

התגעגעתי מה שלומך? תביא תביא בוסה ואל תשכח את השוקו בדרך

טאקילה~*

New member
סער!!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifמאברוק!

תביא ביס ראבק ...חחחחחחחחחחחחח

י פ ע ת

New member
איפה היית כשהרענו לך אה?

<הרענו מלשון תרועה אה?> מגיע לך סער, הצדקת את התארים במשך כל השנה, תמיד כיף לקרוא אותך, מצליח להרים חיוך ולעיתים אף לשפוך אותנו מצחוק אז....
שווה כל פסלון <
לאן נעלם האייקון של האוסקר?> יאללה נעלמת מפה לכמה שעות ...יום נעים לכולם!

למעלה