תרשו לי: בבבבבעע!!

PopPy

New member
תרשו לי: בבבבבעע!!

בעע מה קרה פה לפורום כשלא ראיתי את כל האופציות האלה מהמלונות של ים המלח? הרשימת חברים היא באורך של קילומטרים! אנשים שכתבו פה הודעה אחת בכוח ברשימה? זה די מציק כי אנשים רואים רשימה כל כך ארוכה ו.. בעע! הקטע עם ההדגשה באמת נחמד אבל.. בעע אצלי זה מראה את כל ההודעת מודגשת! הממ בזמן האחרון הטופיקים שלי נשמעים מוזר באמת לאור תלונותיכם, פשוט מלון מוזר - הודעות מוזרות, אבל סוף סוף אני על המקלדת הפרטית שלי ואני חושבת הרבה הרבה עכשיו לכיוון מחשב נייד ----*---- החלק הבאה בהודעה עומד להכיל המון המון המון תלונות ו"חוויות" מציקות מים המלח, לכל מי שאוהב להתנחם בצרות של אחרים (משמעו כל האנשים השפויים כמעט שאני מכירה, אבל בעצם הפורום הזה לא שפוי אז אי אפשר לדעת..), מוזמן לקרוא, למי שלא - שימתין ל =-+~סוף~+-= ----*---- - החיבור בים המלח היה נוראי, המדריכה הפוסטמה ישבה לי על הראש, אנשים היסתכלו עלי מקלידה (אשמתי שאני ממהרת ובלי לשים לב עושה הרבה רעש כשאני מקלידה בעיוורת ורוטנת שהמקלדות האלה עם כפתורים במקומות מפחידים ביותר לא רגילה ואני צריכה לתקן מלא שטויות?!), ונדחפו לי לתוך המיילים! אתם יודעים משהו, פעם שלחתי לעצמי מייל כשראיתי שהתסכלו על מה שכתבתי: "היי אבירבאדי, אני לא יכולה כרגע לדבר כי יש פה אנשים ממש חטטנים שנדחפים לי ממש לתוך המקלדת והמסך, זה שיא החוצפה לדעתי ובכלל הבטיחו שיש פה מערכת מחשבים ושלושתרבע מהדברים חסומים (אני לא יודעת אם המיילים בכלל נשלחים בסדר, יש המון בעיות עם הפורומים, צ´טים חסומים ועוד המון המון תקלות) ובכלל החדר מחשבים עלוב ויש "אחראית" שחושבת את עצמה הרבה מעל המותר ויושבת כל היום מדברת בטלפון עם החבר שלה ומורידה לעצמה את החסימה של הצ´טים בשביל להגיד כל הזמן לתוך המסך (כי כנראה אף אחד אחר לא מקשיב לה) "איזה חמוד! שיואו אני לא מאמינה! איזה מניאק!!" ולמלמל לעצמה בדרכים מוזרות ביותר ולהשאיר את העבמים-ילדים פה לשפוך קולה (!!) על המחשבים! זהו בינתיים אני מקווה שאפשר יהיה לדבר מהבית בפרטיות, פופי. " חחח שלחתי לעצמי את ההודעה הזו באחד הימים ועכשיו העתקתי אותה ורק סידרתי כמה מילים גסות שהוספתי באמצע
אנשים ממש נדחפים לתוך המסך! אניוואי, המלון היה פשוט על הפנים, זה היה מלון רויאל בים המלח ופשוט לא עבר יום אחד בלי בלאגנים, יום אחד זה שהזמנו מגבות בשביל להתרחץ ולרדת לדיסקוטק בשעה שמונה, וקיבלנו אותם אחרי שלוש טלפונים בשעה שתיים עשרה וחצי בלילה (!!), "עוגת אינטיפאדה" ומאכלים קשים כמו אבנים שחוממו עשרות פעמים בחדר האוכל, מלצרים שמרימים את האוכל בזמן הארוחה לפני שסיימנו, בריכה שנפתחת רק בתשע כי האדונים מנקים אותה ושלט שמודיע כי "אסור להי ק נס בגלל ניקיון, מלצרים ערביים שצועקים עלייך (!!) כי אתה מעיר להם על התקלות בחדר האוכל ולא בפרטיות כדי ש" שאר האורחים לא יקבלו רושם מוטעה על המלון ", אינטרנט בחדרים בתשלום (של 30 שקל לחצי שעה!) שלא תומך עברית ועם מקלדת שלא עובדת בכלל, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ... הממ אבל בכל מקרה השתדלנו להנות כמה שאפשר, רוב היום רבצנו בבריכה, בספא (שאדונים דתיים ארגנו בה הפרדה בשעות מסוימות ולכן הרבה פעמים אסור לנשים היה להיכנס בכלל), שגם בו היה אסור להיכנס מתחת לגיל 16 (בעע! בכל המלונות נכנסתי!), ושוב בבריכה (שהיה קילומטרים ללכת אליה בחוץ כי היה מעבר נורא נוח מהלובי אבל היה דוסים שהגיעו לקבלה ו העזו להתלונן ש"אנשים מתלבשים חשוף מדי במלון ומסתובבים בבגדי ים" . טוף נמאס לי להתלונן את זה כבר חברה שלי תיאלץ לסבול בטלפון.. לקינוח היה פיגוע בירושלים ששמענו עליו בדרך חזרה (שלקחה בדרך מאוד מוזרה ארבע וחצי שעות), שנהרגו בו 13 אנשים מסכנים... =-+~סוף~+-= לסיכום - פעם הבאה אני נשארת בבית... |S| פופי שסוף סוף הגיעה הביתה |S|

ברוכה השבה! משתתף בצערך...

הוצאת לי את החשק ללכת למלון רויאל לתמיד. טוב לא משנה, בקשר לזה שאמרת שיש פה אנשים שמסתכלים על מה שאת כותבת אז אני תמיד במצבים כאלה גם כותב משהו בסיגנון: "יש כאן איזה ילד מאחורי בן 16 עם חולצה של פוקימון..." וכל מיני דברים כאלה, ואז הם הולכים. מעניין למה? s@me @ne

S.tal

New member
שלום!!!

וברוכה השבה! אני רואה שעברו עלייך הרבה חוויות מעניינות......, וקשות... ושמאוד "נהנית"... ובכל מקרה כולנו שמחים שחזרת!!!

העצלנית

New member
לא נורא, הסתדרת בסופו של דבר

בכל מקרה
לעידוד. אני חזרתי היום גם ממסע חוף. היה ממש סבבה בסופו של דבר למרות שהיו יותר מידי אנשים מבחנתי. היינו קבוצה קטנה וטובה עם ילדים מקסימים. הטיול היה נחמד אבל לא התקלחתי אז הייתי ממש ג´יפה ואני גם עייפה מאוד עכשיו. ענבל חבל שלא באת. איזה מועצה את בכלל?

LuNaTiC

New member
עמק יזרעאל...

את היית במקרה בקורס מדצים? איזה מועצה את?

העצלנית

New member
יפה ,היפה

אתם הכי גדולים נראה לי ואחרי זה עמק חפר 3 אוטבוסים. בקורס לא הייתי לצערי כי היישוב לא הסכים לממן לי אותו בגלל שלא יוכלו להשתמש בי . אני לא גרה בבית. מכירה את אסף נוי מאיר? הוא מציפורי. ואת? אני ממעלה יוסף בעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה