תרפיות

נסיכה ג

New member
תרפיות

האם מישהו בפורום יודע מה התנאי לקבלת תרפיות? אני מנסה להבין איך זה שבבית הספר שלנו אין תרפיה, האם זה קשור לשעות שילוב??? טוענים אצלנו בבית הספר כי אין תרפיות בגלל חוסר תקציב!!! הנושא מקומם אותי עד מאוד ואני רוצה לעשות משהו בנדון, נדמה לי שהכתובת ללחוץ היא מתי"א, האם זה כך?

putmusicon

New member
כרגע יש בעיה במשה"ח

לא יודעת אם זה קשור או לא אבל כרגע עם תקציב או בלעדיו יש בעיה. כרגע כל המטפלים באומנויות מחכים שחוק ההכרה במעמד התרפיסטים - שיאמר מי רשאי לעסוק בטיפול ומי לא. לכן אין להעסיק מטפלים באומנויות כשכירים במקומות ציבוריים-ממשלתיים (למעט אלו שיש להם קביעות בגלל הסכמים קיבוציים שחתמו עליהם) עד שהחוק לא יעבור בקריאה שניה ושלישית בכנסת. משרד החינוך לא רוצה לחכות להחלטות הממשלה ועומל בימים אלה לנסח חוק משל עצמו בנוגע למעמד המטפלים - לכן הם לא מעסיקים מטפלים חדשים כרגע - ןלכן אולי אין בבית הספר מטפל כרגע. בכל מקרה - כל בית-ספר מקבל סל שילוב שנקבע ע"י מס' גורמים. יותר מזה אני לא יודעת. מקווה שעזרתי קצת ורד

דליה.ד

New member
תתרגלו...../images/Emo46.gif

קיצצו 60 מיליארד ש"ח בתקציב משרד החינוך - אז למה אתם מצפים???

משרה"ח מת שנתרגל../images/Emo70.gif זה נחמד להם

שיש חוקים, יש חוזרי מנכ"ל, אבל בשל תירוץ 'חוסר תקציב' אפשר להתחמק מלהוציא אל הפועל כל חוק שירצו. אני מסרבת להתרגל. גם אם יודעת שזה לא יעזור לי. להתרגל משמעותו מבחינתי האישית- ללכת כצאן לטבח. נכון שעם ישראל משחר נעוריו רגיל וטוב בזה- אבל אני בוחרת להשאר
ואפילו מאוד
בדרכי שלי, אמשיך לנסות עוד ועוד דרכים לצעוק מול המערכת מולה אני צריכה להלחם בכדי שילדיי יקבלו את זכויותיהם. את האמת- הייתי מעדיפה שבמקום 'סל תרבות' טיולים והצגות- יגבו ממני השתתפות בזה, אם כבר גובים ממני כסף... וזה לא שזה מוצדק! רק סדרי עדיפויות. סליחה, שכחתי. פוליטיקה וסדרי עדיפויות = גמישות בהתאם לכיסא עליו יושבים. יש לנו ההורים כל כך הרבה כוח ואנו בוחרים להתרגל?! זה נשמע לי עצוב מאוד.

נסיכה ג

New member
אני אישית מצפה ללחץ של ההורים מול

הגופים המתאימים!! וגם אני מסרבת להתרגל, בדיוק כמו שכתבה חיוך, אני מסכימה עם כל מילה שכתבה חיוך (כאילו שקראת את מחשבותי). שבת שלום

למעלה