תרפיה רפראטיבית...

תרפיה רפראטיבית...

היי חבר'ה, רציתי לשתף אתכם במשהו: עד לא מזמן הייתי הומו, נמשכתי לגברים ונגעלתי מנשים. אבל אז החלטתי להשתנות בעזרת טיפול פסיכולוגי. היום אני סטרייט, אוהב נשים לא גברים. למידע נוסף אתם יכולים לפנות אליי במסרים או לחפש בוואלה "תרפיה רפראטיבית"... אני בעד שכל אחד יהיה מה שנוח לו ושכל הנטיות יהיו לגיטימיות, אבל שגם לבחור להשתנות יהיה לגיטימי. כל בני האדם נוצרו שווים, והאדם נברא בצלם האלוהים. peace ג'וזאיה

white star

New member
../images/Emo54.gif לכל מי שמאמין בסנטה קלאוס

וכמובן בפיית השיניים מוזמן לפנות אליו

marik

New member
אתה יודע שיש כמה סוגים

של הומואים. כנראה פותח השרשור הוא לא בדיוק הומו. אולי בי, אולי בכלל לא היה מלכתחילה. השיטות האלה אולי עובדות, ואולי לא, אבל בטוח שאם הן עובדות זה רק על מי שלא הומו לגמריי. השאלה היא מה קורה אם זה יגרום בדיוק להיפך. אם זה יבלבל יותר או יגרום לנזקים כבדים יותר. למה לא לקבל באהבה את מה שהטבע נתן מרצון?

marik

New member
הקישורים הוסרו

הקישורים לאתרים שפירסמת הוסרו. הפורום הזה, בגיבוי מלא מהנהלת תפוז אנשים, לא יפרסם קישורים לאתרים כאלה המהווים סכנה לגולשים שלנו. תפוז אנשים, ואני כמנהל הפורום, אחראים לגולשים שלנו ולא נפרסם אתרים או הודעות או כל מידע שעלול לפגוע בגולשים. בבדיקות חוזרות ונשנות את האתרים המדוברים - ובהתייעצות עם מומחים בנושא - הוסכם כי אלה אתרים העלולים להוות סכנה והטעייה ופגיעה משמעותית בגולשים. כידוע לך כבר, לא נסכים לפרסם אתרים כאלה בפורום שלנו. (ואתה יודע את זה כי כבר פירסמת בעבר ומחקנו את זה, אז עכשיו פירסמת שוב? מה חשבת? שהפעם נסכים לפרסם? אני עומד איתן על ההחלטה הזאת ואני אאכוף אותה כל עוד אני מנהל כאן את הפורום). מקווה שהנושא מתקבל בהבנה.

pccisrael

New member
marik, אתה הוא זה שמסכן את הגולשים.

אחת מהנחות היסוד של הדמוקרטיה היא שאין אמת מוחלטת, וכדי להתקרב לאמת עד כמה שאפשר עלינו לאפשר את השמעת כל הדעות. כל הגבלה של חופש הביטוי מהווה מכשול לאמת, מ-4 סיבות: 1. ייתכן שהדבר שאת פרסומו אוסרים הוא האמת. 2. אין אמיתות שלמות והאמת היותר שלמה מושגת כפשרה בין דעות שונות המכילות אמיתות חלקיות. לכן צריך לשמוע את כל הדעות ולא להגבילן. 3. האמת עצמה מתחזקת במהלך מאבקה בשקר. לכן, גם אם הדברים שאת השמעתם אוסרים הם שקר - יש להשמיעם. 4. האמת מאבדת את כוח השכנוע שלה כאשר היא נזקקת לכוח הזרוע. אפילו אם בהגבלת חופש המחשבה והדיבור מגינים על האמת - מזיק לה הדבר. המידע שבקישורים המדוברים אינו מהווה סכנה לציבור (ואני חושב שהציבור יסכים איתי), ולכן צנזורו הוא מעשה לא דמוקרטי. הדמוקרטיה אינה מאמינה כי בענייני מוסר וחברה ניתן להגיע לאמיתות מוחלטות ואין כל סיבה שדעה רווחת ומקובלת תהא אמיתית רק בתוקף היותה דעת רבים. הגבלת חופש הביטוי, מכל סוג שהוא, לא זו בלבד שאינה מוצדקת אלא שאף מזיקה. בפורום שבו מוחקים כל ביטוי של דעה שמנוגדת לזו של מנהל הפורום, אין אמת. המידע שמצונזר אינו מהווה סכנה לגולשים. צנזורו הוא שמהווה סכנה לגולשים.

ריק בש

New member
עשית פה בלגן שלם

אף אחד לא מונע ממך להקים פורום משלך ולפרסם בו אך ורק הודעות שתומכות בשינוי נטייה מינית. למעשה, יש כבר פורום כזה עם נהלי צנזורה משלו, של ארגון "עצת נפש". הפורום הזה, לעומת זאת, נועד לתמוך במתלבטים בענייני זהות מינית בהתאם לעמדות המקובלות בפסיכולוגיה המודרנית. זכותו לשמור על אופיו, כפי שזכותו של פורום "חרדים" שלא לפרסם דברי כפירה, וזכותם של פורומי ייעוץ רפואי שלא להפנות חולים אל מקובלים. בדמוקרטיה אדם אינו יכול למנוע מיריבו לבטא את השקפותיו, אבל זה לא אומר שהוא חייב לתלות בבית שלט תעמולה להשקפות של היריב שלו.

marik

New member
אני ממש לא מתכוון להיכנס לויכוח

על נהלי הפורום ותקנון תפוז - בפומבי ועל גבי הפורום. יש תקנון ברור ונגיש, הנמצא בקישורי תפוז בתחתית כל עמוד של תפוז. יש נהלים לפורום הנמצאים בקישורי הפורום. אתה מוזמן לקרוא אותם. פה נגמר ומסתיים הדיון. למה כמה ואיך - מוסבר אין ספור לאורך שנות קיומו של הפורום. תעשה חיפוש.

white star

New member
../images/Emo54.gif פורום הוא לא דמוקרטיה

וחופש הדיבור אינו אבסולוטי. כמו שבפורום חתולים לא ייתנו לשים הודעות לכת השטן ששורפים חתולים, ככה לא ייתנו פה במה לקישורים לדברים שיפגעו בבן אדם ורק יבלבלו אותו יותר. גם אני תומך בזה בפורום שלי.

marik

New member
כן.

להודעות בפורום מותר. כל עוד ההודעות האלה לא פוגעות בנהלים החדשים והמעודכנים, שנכתבו או התעדכנו לאחר פרסום ההודעות הנ"ל. במקרה שאתה הצגת - אין מניעה והקישור ישאר. ואם נתייחס ספציפית להודעה שפירסמת, אז תקרא את כל השרשור, ותבין שזה גיבוב של שטויות. אני לא זוכר מתי אבל פירסמתי כבר קישורים לאתר משרד הבריאות ולארגונים נוספים, שטוענים ומפריכים שיש קשר בין הומוסקסואליות ואיידס. גם אם יש קשר, אין לזה שום משמעות בדיון שלך או בדיון של חברך להודעה המקושרת. אם אני הומו לא מחייב שאני ידבק. ואם אני סטרייט לא אומר שאני מחוסן. המחלה לא מבדילה בין נטיות מיניות. והנטיות המיניות לא נקבעות או נשללות לפי המחלה. כמו שאתה חושב שאיידס זה של הומואים, אני יכול להגיד שטריכומוניאזיס היא מחלה של סטרייטים בלבד. בנוגע לאפשרות הקיימת - אני לא מונע את העברת המידע הזה. מי שרוצה לנסות שינסה. יש פה אירוחים שנעשו בעבר ע"י מומחים ורופאים בנושא. יש פה דיונים עם פסיכולוגים מהתחום. הכל נמצא בקישורי הפורום ובמאמרים. אני מונע פרסום של אתרים! אני לא חייב לפרסם אתרים. אני לא מעוניין לפרסם אתרים. בטח לא כאלה. צר לי אם נפגעת אבל אין מה להתווכח על זה. כבר ניסית בעבר לפנות להנהלת תפוז (ולא ממש עזר לך) אבל אתה מוזמן לנסות שוב (זה שוב לא יעזור לך, אבל תנסה).

bios

New member
שאלה

אם אתה בעד שכל הנטיות יהיו לגיטימיות, למה אתה משווק טיפול שנקרא "תרפיה רפראטיבית", כלומר טיפול תיקוני - שם שמשמעותו שהומואים הם בני אדם מקולקלים?

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אממ

שלך יהיה בהצלחה בדרך החדשה. ואנחנו נשאר מאושרים כמו שאנחנו. לא מנסים לשנות את הבריאהה. וככה נבראנו ^^ יומנעים

למעלה