תרנים ורחבות ת"ס...

תרנים ורחבות ת"ס...

תגידו, פעם בכמה זמן אתם מחליפים תורן ורחבה? אנחנו כל שבוע (במקרים נדירים שבועיים) עושים תורן ורחבה חדשים.... וזה חתיכת קריעה... וכל תורן - תורן של מחנ"ק... גדול ומרשים...
היום למשל עשינו תרון ורחבה לחנוכה.... המורן זה סביבון שמיסתובב סביב חשמלים ואז הדגלים עולים, והרחבה זה סמל הצופים עם חנוכייה... משהו שווה ביותר...
וביכלל - מה אתם עושים בשבטים ליכבוד חנוכה? לנו יש בשבת (הבאה) מתעד לפידים ואחריו טקס אש של גדוד ז´ ובשבת אח"כ יש פעולות חנוכה, ובשבת שעברה מכרנו נרות... (עשינו 3200 שקל!!!) נועה.

אמאלה../images/Emo70.gif

איזו השקעה
זה בטח נראה מזה יפה... אצלנו יש את אותו התורן במשך כל השנה.... ולחנוכה... עכשיו הראשג"דית שלי אמרה לי שאנחנו הולכים לקשישים ומחלקים להם סופגניות או משהו כזה...

מה???? איזה פארשים...!

תורן לשנה שלמה??????? איזה לא שווה זה! אז מה אתם עושים בימי עבודה (אם יש כאלו ביכלל?) טוב, הגזמתי כל שבוע - אבל כל שבועיים בטוח! מתחילת שנה היו לנו 8 תרנים אם אני לא טועה... (וליפעמים מוסיפים לתורן קיים - אז זה לא נחשב...) נועה.

מה אין לך מושג../images/Emo35.gif

אין לך מושג מה זה תורן
ונועה- בימי עבודה אנחנו מנקים את השבט.... וזה תלוי גם יום עבודה של מה... ואם זה סתם יום עבודה אז כמו שאמרתי- מנקים, שוטפים את האולם ואת איזור שכב"ג, מציירים... בקיצור "מייפים" את השבט... למשל- יום שבט הזה יש לנו "יום טיפוח השבט" חחחחחחחחח כל אחד יכול לתת רעיונות של דברים שאפשר לשפץ בשבט: אז אנחנו (צוות ד´) נצבע את החדר שלנו וגם חברה שלי הציעה לשתול פרחים ליד החדר שלנו, נצבע את המחסן וחברה שלי (צוות ח´) תצבע את החדר שלה ותעשה וילונות... כאלה דברים...

בעיקרון

בעיקרון ת"ס זה תרגילי סדר (כאילו- שמאל ימין שמאל, שבלול, חץ וכו´... כמו שמראים ביום העצמאום בטלויזיה) אבל נראה לישנועה התכוונה לרחבת מסדרים- הרחבה שליד התורן שבה כולם עומדים בשלשות ועוברים מסדר...

אממממ אצלנו גם משקיעים

בתורן ומחליפים אותו גם פעם בשבועיים....כל פעם משהו חדש...היתה לנו פעם שעשו תורן די רגיל ואיך שהרימו את הדגלים הדליקו עשן בצבע כחול צהוב כחול..זה היה ממש יפההה ולפני שבוע עשו משהו ממש מגניב....הורידו מצד אחד של הגג משולש ועליו היה דדגל של ישראל ומהצד השני הורידו עוד דגל והורידו דגל של כפר סבא ואז נוצר מגן דוד רחבה? המממ אין לנו ממש רחבה כאילו יש לנו רחבת חול יחסית קטנה ושם אנחנו עוברים מסדר וחלק מהגדודים עוברים שם פעולות אבל.....הטקס פתיחת שנה שלנו איפה שגדוד ח´ עושה את הת"ס אז זה מאחורי השבט יש שם רחבת חול גדולהההה.....ואז יש עלייה כזאת לא רצינית ואז יש משטח בטון ושם יש גן שעשועים ו2 גבעות של דשא....בכל מקרה אז המשטח בטון של הגן שעשועים אז הוא ה"במה" בטקס פתיחת שנה שאר הטקסים, יום רבין, יום השואה, הם או ברחבה הקטנה שבשבט שלנו או באולם שלנו....

למעלה