תרנגול בגינה:

t42

New member
ומה עושים בחורף ??האם ,,,,

..האם החורף יכול להיות בעייתי בהנחה שהכנתי את השטח ע"פ ההוראות ??,,הגשם והרוח ובכלל הקור הזה יכול להזיק??

רק שארגז הקינון/שינה שלהן יהיה מוגן

מרוח וגשם (פוליאטילן שנשאר מהחדר האטום או כל דבר בלתי חדיר לגשם. הן יסתדרו ! הקור לא מפריע להן. הן מכניסות את הראש מתחת לכנף ותופסות "סתלבט". ועוד תראה שהן יוצאות בגשם החוצה לחפש קצת שלשולים שאולי יצאו החוצה ! הן מתות על זה.....איכס ! עוד דבר ששכחתי לומר לך, עשיתי בארגז דלת שיכולה להתרומם ולסגור אותן בפנים לכל פעם שרציתי לנקות את "שטח המשחקים" שלהן ולהפוך אותו לקומפוסט. אצלי זה היה כלוב עם קרקעית רשת העומד על רגליים בגובה 40 ס"מ ורוב הזבל שלהן היה נופל למטה, אך פעם בחודש, אם אני זוכר נכון, הייתי מנקה גם את הכלוב, ושוטף אותו ואז מפזר עשבים חדשים כדי שיהיה להן "נוח" ברגליים.

t42

New member
נייס..קבלתי תיאבון (../images/Emo13.gifלחביתה../images/Emo13.gif

....או קי או קי ,,,נראה לי שאתחיל לתכנן לי את השטח לשקשוקה על בסיס יומי((((,,,בקיצור חושבת שאקפוץ להום סנטר בסופשבוע לקנות רשת לולים ואתחיל בהכנות לדיירות החדשות... אחלה רעיונות .. תודה..אני בהחלט מאותגרת תרנגולית((((((...

כי השכנים עכשיו לא פתוחים לזה !

ואני מתגעגע לזה ! אך זה עוד יגיע שוב ! אני לא אוותר ! יותר נכון אנחנו לא נוותר ! אשתי "משוגעת" בדיוק כמוני.

t42

New member
לשכנים שלי יש תרנגולות....

....רק שלא חשבתי אף פעם למסד את העיניין אצלנו,,,והדיבורים היום פשוט הדליקו לי ת'רעיון שכנראה יהפוך למעשה החל מסוף שבוע זה.. אעדכן לגבי שלבי ההכנה

t42

New member
בוואינט כתבו על הפסקה בשיווק בצים(

...פשוט בהתאמה מושלמת לדיבורים כאן מתפרסמת היום כתבה בצרכנות של וואינט שיש סיכוי לבלגן בענף,,, בקיצור תרנגולות בבבית =הפתרון האולטימטיבי

למעלה