תרנגולת

תרנגולת

אני פשוט כבר נואשתי אני ממש עצובה מדוכאת ולאט לאט מאבדת חשק לעשות דברים אני לא רוצה לתת לעצמי ליפול למטה אבל ההרגשה המדוכאת הזו היא חזקה ממני אני מנסה להיות חזקה אבל לא ככ מצליחה הדיכאון ניכנס לי לתוך הגוף מתפשט וגורם לי ככ להיות עצובה לאבד חשק לעשות דברים ולאבד את החשק לחיות. אני מנסה ומנסה ולמעשה לא מוצאת תשובה. אני שואלת ושואלת ``למה זה מגיע לי``???????????? אין לי תשובה ולאף אחד אין אני עצובה ככ......

תרנגולת

New member
זה לא מגיע לך..

אבל יש לך את הכוח להשיג את מה שמגיע לך.. מה שמגיע לך זה שיהיה לך טוב... אולי תנסי לעשות דברים טובים בשביל עצמך, דברים שכיף לך לעשות.. לצאת, לראות סרט (עם סוף טוב!), לדבר עם אנשים שכיף לך לדבר איתם.. לכתוב.. לפעמים קשה, ונורא קשה לא להסחף למערבולת הזאת של הדיכאון.. אבל צריך לנסות להלחם.. כל כך רוצה שתרגישי טוב.. ואני מאמינה בך שאת מסוגלת.. את מסוגלת לעבור את התקופה הקשה שעוברת עליך כרגע.. תרגישי טוב מתוקה. שלך, תרנגולת.

רונהלה שלי

לשאל הלמה זה מגיע לי אין תשובה....אני גם לא חושבת שתהיה. לאף אחד לא מגיע שיהיה לו רע. אבל דבר אחד אני כן יודעת. זה שאת חזקה. ושאת יכולה לנצח את הכל. אני מאמינה בך כל כך... את אמיצה ומדהימה אותי בכל פעם מחדש. וכמו בשירים שאת תמיד מקדישה לנו....בסוף הכל יעבור. ואת תמצאי את עצמך יותר חזקה ויותר בטוחה מאי פעם. המשיכי בדרכך....היא הנכונה ללכת בה. ואני יודעת שאת מתמידה. גם אם קשה ....רק להמשיך ולהתקדם. ואת - יכולה לנצח את הכל. שלך מאיה

למעלה